ویزای کانادا | ویزای شینگن | رفع ریجکتی

تحصیل در دانشگاه های کانادا

بعد از ۱۳ سال درس خواندن و اخذ دیپلم، حال می توانید برای دانشگاه ثبت نام کنید:

بعد از پایان دبیرستان و یا در سال آخر باید مدارک خود را به دانشگاه ارسال کنید. در زمان تقاضا نيازي به نمرات نهائي نيست. نمرات ميان‌سال زماني فرستاده مي‌شود که معمولا براساس نمرات سه سال آخر دبیرستان ارزیابی می شوید.

انتخاب رشته دانشگاهی در کانادا

فرق زیادی با ایران دارد، شما در ایران سدی به نام کنکور دارید، درحالیکه اینجا چنین چیزی را ندارید.

شاید بتوانید از یک مشاور در دانشگاه نیز برای انتخاب خود کمک بگیرید. به هر حال در داخل دانشگاه يا كالج مي‌توانيد دوره تحصيلي را عوض كنيد. شما ممكن است دوره عمومي هنر يا دوره عمومي علوم را انتخاب كنيد كه از اين طريق مي‌توانيد دروس مختلفي را انتخاب نماييد و در سال دوم به انتخاب رشته اصلي مبادرت نماييد. خيلي از دانشجويان بعد از سال اول تغییر رشته می دهند.

با توجه به اینکه ممکن است دانشگاه کانادایی مدارک شما و نمرات تان را قبول نکند میتوانید وارد کالج شوید. کالج ها در کانادا مدارک فنی ارائه می دهند و بعد از آن میتوانید وارد دانشگاه شوید.

تحصیل در کانادا

مدارك مورد نياز براي ورود به كالج‌هاي عمومي و دانشگاههای کانادا

دانشگاهها و كالج‌هاي از استاندارد بالائي برخوردار مي‌باشند و از اينرو تنها دانشجوياني را مي‌پذيرند كه داراي نمرات خوبي باشند. بطور كلي براي دوره ليسانس بايستي شرايط مورد را داشته باشید: مثلا،

شرايط مربوط به زبان

مراكزي كه برنامه‌هاي تحصيلي آنها به زبان انگليسي است:

·         تافل كتبي ۵۵۰ (كامپيوتري ۲۱۳) يا ۵۸۰ (۲۳۷)

·         ۶ تا ۷ I ELTS

·         ۵/۴ تا ۵/۵ Can-Test

بعضي دانشگاه ها دانشجويان ممتاز را بدون داشتن مدرک زبان آیلتس یا تافل قبول می کنند و قبل از شروع دوره تحصيلي دوره آموزشي زبان انگليسي (ESL) را براي دانشجويان خود برگزار مي‌كنند. بيشتر مراكز تحصيلي قبل از شروع برنامه‌هاي تحصيلي به برگزاري كلاس‌هاي زبان انگليسي و پيش دوره تحصيلي اقدام مي‌كنند

مدارك مورد نياز براي بعضي از رشته‌هاي دانشگاهي و كالج‌های کانادا

۱- براي رشته مهندسي: رشته مهندسي نياز به رياضيات (حسابان، جبر و هندسه) فيزيك، شيمي و انگليسي دارد.

۲- براي رشته‌هاي علوم: (دوره‌هاي ۴ساله): نياز به رياضيات و دو تا از دروس ذيل احتياج است: فيزيك، شيمي يا زيست‌شناسي

۳- براي مديريت بازرگاني يا رشته‌هاي تجاري (دوره ۴ ساله): نياز به رياضيات (حسابان) و انگليسي دارد. دانشجوياني كه فاقد رياضي هستند بايستي در دوره پيش‌دانشگاهي ۱ساله شركت كنند يا در ليسانس بازرگاني يا اقتصاد ثبت‌نام كنند.

رشته‌هائي كه قبل از پذيرش نياز به مطالعات دانشگاهي دارند

رشته پزشكي: بعد از ليسانس ۳ يا ۴ ساله (علوم پايه) يك دوره ۴ ساله (دوره باليني) بايد گذرانده شود (در مجموع دوره ۷ الي ۸ ساله). بيشتر دانشكده‌هاي پزشكي نياز به امتحان MCAT و انجام مصاحبه حضوري دارند. برای تهیه سی دی های MCAT به موسسه مهاجرتی گنجی ایمیل ارسال کنید.

در كانادا پزشكي يك دوره رقابتي مي‌باشد و تنها دانشجويان خارجي كه داراي صلاحيت‌هاي علمي بالائي باشند (حدود ۱۵ درصد) براي وارد شدن به دانشكده پزشكي پذيرفته مي‌شوند.

رشته حقوق: دوره ۳ ساله بعد از گذراندن دوره ليسانس ۲،۳ يا ۴ ساله (در كل دوره ۵ الي ۸ ساله). رشته حقوق نياز به گذراندن امتحان LSAT دارد.

رشته دندانپزشكي: دوره ۴ ساله بعد از گذراندن ۳۰ واحد دانشگاهي (۲ سال) در كل يك دوره ۶ ساله

در كانادا پيش دوره‌اي براي دندانپزشكي در سطح دانشگاه وجود ندارد. تقاضا براي ورود به اين دوره بايد در جهت پذيرش در رشته ليسانس علوم باشد. به امتحان DAT نياز مي‌باشد كه اين امتحان در سال دوم دانشگاه يا كالج بايد گذرانده شود. وارد شدن به رشته دندانپزشكي خيلي رقابتي مي‌باشد.

برخی از دانستنی ها

Login

Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.