ویزای کانادا به دو دسته ویزای دائم و ویزای موقت تقسیم‌ می‌شود.

ویزای موقت کانادا :

ویزای موقت کانادا برای دوره ی کوتاهی به فرد اجازه ی رفت و آمد در کانادا را می‌دهد.

بنابراین اگر تصمیم به بازدید از دوستان و اقوام خود و یا قصد سفر کاری و شرکت در نمایشگاه و سمینار خاصی را دارید که در این کشور برگزار می شود، این ویزا برای شما به کار خواهد آمد. همچنین، اگر رؤیای ادامه تحصیل یا کار در کانادا را در سر می‌پرورانید و یا حتی پرونده اقامت دائمی دارید، هم‌زمان می‌توانید از ویزای موقت کانادا استفاده کنید.

ویزای توریستی کانادا

افرادی که می‌خواهند به عنوان گردشگر به کانادا وارد شوند، ‌باید ویزای موقت توریستی کانادا دریافت کنند.

انواع ویزاهای توریستی کانادا ویزای یک بار ورود و ویزای چند ورودی است.

ویزای یک بار ورود : معمولاً شش ماه اعتبار دارد(هرچند افسر مهاجرت، تعیین‌کننده مدت زمانی است که دارنده ویزا می‌تواند با آن در کانادا بماند)

ویزای چند ورودی کانادا:  این ویزا ده سال اعتبار دارد و دارنده به طور نامحدود حق تردد به این کشور را دارد، البته در هر بار ورود بیش از شش ماه نمی‌تواند در این کشور بماند. این نوع ویزای کانادا نیز ویزایی است که به بسیاری از متقاضیان داده می‌شود، مگر اینکه افسر مهاجرت شرایطی برای آن تعیین کند

البته پاسپورت‌های ایرانی حداکثر پنج سال اعتبار دارند و بنابراین این ویزا برای ما پنج ساله صادر می‌شود.

ویزای بازدید تجاری کانادا

این ویزای کانادا برای فردی صادر می‌شود که با هدف فعالیت‌ تجاری و بدون ورود به بازارهای کار در کانادا به این کشور سفر ‌می‌کند.

این افراد برای شرکت در کنفرانس‌ها، بازدید از کارخانه یا شرکت، یاد گرفتن استفاده از یک کالا و... به این کشور وارد می‌شوند.

منبع اصلی درآمد و محل اصلی کسب و کار دارنده این ویزا خارج از کانادا خواهد بود. البته ویزای مخصوصی برای این افراد وجود ندارد و در واقع ویزای اقامت موقت به آنها داده می‌شود.

سوپر ویزای کانادا

این نوع ویزای کانادا ویژه پدر و مادرها و پدربزرگ و مادربزرگ‌ها است.

اگر این افراد بخواهند برای دیدار از فرزند خود به کانادا بروند، می‌توانند از این ویزا استفاده کنند.

اگر قصد دارید در کانادا کمتر از دو سال بمانید، بهتر است ویزای توریستی بگیرید.

ویزای تحصیلی کانادا

علاوه بر افرادی که برای یادگیری زبان‌هایی مانند انگلیسی و فرانسه به این کشور می‌آیند، هر ساله تعداد زیادی دانشجو جذب دانشگاه‌های کانادا می‌شوند.

·         برای تحصیل در کانادا اجازه تحصیل و ویزای موقت کانادا لازم دارید.

·         برای این کار قبل از همه باید از یکی از دانشگاه‌های کانادا پذیرش بگیرید.

·         هر دانشگاهی قوانین و شرایط مختص خود را برای پذیرش دانشجویان از سراسر دنیا دارد.

·         کشور کانادا با داشتن بالاترین سطح استانداردهای کیفی تحصیلی در جهان از بهترین کشورها برای ادامه تحصیل است.

·         امکان تحصیل در کشور کانادا از مقاطع ابتدایی نیز امکان‌پذیر است.

ویزای کاری کانادا

سالانه افراد بسیاری از سراسر جهان برای کسب و کار خود وارد خاک کانادا می‌شوند.

اخذ مجوز کار یکی از سریع‌ترین راه‌ها برای ورود و مهاجرت به کانادا است. برای گرفتن ویزای کاری حتماً به پیشنهاد کار از طرق یک شرکت کانادایی نیاز دارید.

این پیشنهاد باید برای ارزیابی به دولت استانی کانادا ارائه شود.

پیشنهاد شغلی باید تمام وقت باشد و با حداقل دستمزد در آن استان هماهنگی داشته باشد.

گرفتن ویزای کاری کانادا دو مرحله دارد:

   ۱. اخذ LMIA از اداره کار کانادا

   ۲. اخذ ویزا از اداره مهاجرت کانادا

ویزای کانادا کاری

ویزای کار و تعطیلات کانادا

اگر اهل ماجراجویی و سفر و در عین حال کار هستید، کانادا گزینه مناسبی برای گذراندن تعطیلات همراه با کار خواهد بود. با این ویزا هم می‌توانید از تعطیلات خود لذت ببرید و هم کار قانونی داشته باشید.

اگر نمی‌دانید برای رفتن به کانادا به چه نوع ویزایی نیاز دارید، برای مشاوره و اخذ هر نوع ویزا می‌توانید با تیم حرفه‌ای آژانس گردشگری بال طلایی در تماس باشید.

ویزای اقامت دائم کانادا :

ویزای دائم کانادا به معنی اخذ اقامت و مهاجرت به این کشور است. راه های گوناگونی برای اخذ اقامت کانادا و دریافت ویزای کانادا بصوت دائم وجود دارد.وجود فرصت های مناسب سرمایه گذاری ، اشتغال و پتانسیل های منابع طبیعی در این کشور پهناور و پیشرفته امکان اخذ اقامت و ویزای کانادا از مسیرهای مختلف برای متقضیان را میسر می کند.

سالیانه تعداد زیادی از مردم دنیا با هدف بهبود وضعیت زندگی و کسب و کار مبادرت به مهاجرت به کشورهای دارای پتانسیل اقتصادی و اشتغال می کنند که کانادا یکی از این مناطق است.

این افراد با رویای داشتن زندگی بهتر و رسیدن به آرزوهایشان کانادا را انتخاب می کنندکه کشوری توسعه یافته و آرام است.

چرا کانادا گزینه اقامتی خوبی برای افراد است؟

کانادا یک کشور جهان اول است که بسیاری از مسائل حقوق شهروندی در ایالات آن به درستی و کامل اجرا می شود.

این موضوع باعث می شود تا این کشور به نقطه ای مطمئن برای مهاجرت تبدیل شود و مردمان زیادی از سراسر دنیا زندگی در آن را دوست داشته باشند.

این موضوع میزان درخواست برای اقامت کانادا را روز به روز افزایش می دهد و بر محبوبیت کانادا میان مهاجران می افزاید.

مهاجرت از طریق کار (ویزای کار دائم کانادا )

یکی از رایج ترین شیوه های اخذ اقامت به صورت موقت و دائم از طریق کاریابی است.

در این شیوه متقاضی باید مجوز کار از اداره کاریابی کانادا را کسب کند و همچنین پیشنهادکار از یک یا چند کارفرمای کانادایی را در پرونده خود داشته باشد.

در کانادا فرصت های شغلی که با ساکنین خود کشور پر نمی گردند به خارجیان پیشنهاد می شوند.

مشاغل مهارتی زیادی در این کشور وجود دارند که طی درخواست کارفرمایان به متقاضیان مهاجرت و درخواست کار ارائه می شود.

متقاضی در این روش می تواند با حداقل سواد زبانی اقامت دائم کشور کانادا را برای خود و افراد خانواده اش اخذ نماید.

مهاجرت از طریق تخصص، فدرال

دولت فدرال کانادا به افراد با تخصص و تحصیلات بالا که حداقل یک سال در حرفه خود دارای سابقه کار هستند و دانش زبانی متوسط رو به بالایی دارند این نوع از ویزای دائم کانادا را ارائه می دهد.

مهاجرت از طریق تخصص، کبک

در این شیوه، متقاضی متخصص با حداقل شش ماه سابقه می تواند برای اخذ اقامت ایالت کبک از این طریق درخواست دهد.

این نوع از ویزای دائم کانادا در مورد بعضی از رشته ها صورت می گیرد و دانش زبانی از ضروریات آن نیست.

مهاجرت از طریق تخصص، نووا اسکوشیا

در این روش که مخصوص افراد متخصص و تحصیل کرده با بیش از یک سال سابقه کار

در حوزه های مرتبط است به پیشنهاد کار از سوی کارفرما نیازی نمی باشد.

مهاجرت از طریق سرمایه گذاری، کبک

در این شیوه که به مدارک و تخصص خاصی نیاز نیست متقاضی باید سرمایه ای در حدود 1 میلیون و 600 هزار دلار داشته باشد که  باید حداقل 350 هزارتای آن را به صورت پنج ساله نزد دولت کانادا سرمایه گذاری کند.

مهاجرت بواسطه کارآفرینی، فدرال

این نوع ویزای کانادا دائمی مخصوص افرادی است که پتانسیل ایجاد شغل بدون سرمایه گذاری را دارند، این افراد اعم از نویسندگان، مترجمین و افراد بسیار دیگری از سایر حرفه ها هستند. دانش زبانی در این شیوه از ضروریات نیست.

مهاجرت از راه اشتغال زایی، کبک

این شیوه مخصوص کارفرمایان و صاحبان مشاغل هست. متقاضی باید بیش از 300 هزار دلار دارایی داشته باشد تا بتواند از این طریق اقدام  به اخد ویزای کانادا بصورت دائمی کند.

مهاجرت از شیوه خویشاوندی (ویزای خویشاوندی کانادا)

در این شیوه نزدیکان درجه یک متقاضی و یا همسر او باید اقامت دائم کانادا را داشته باشند. بدین ترتیب او می تواند برای اخذ ویزای دائم کانادا اقدام کند.

کارشناسان آژانس بال طلایی با سال ها تجربه موفق در زمینه اخذ ویزای کانادا و  اقامت دائم کانادا  شما را در یافتن بهترین و راحت ترین شیوه به منظور  دریافت انواع ویزای کانادا ( موقت یا دائم) راهنمایی خواهند نمود.

روش های اخذ ویزای کانادا
کانادا دومین کشور دنیا از لحاظ وسعت است، آگاهی از روش های اخذ ویزای کانادا برای کسانی که قصد سفر به آن را دارند از واجبات میباشد.· به دلیل داشتن فرصت های
ادامه مطلب
اعتبار ویزای کانادا چقدر است؟
مدت زمان اعتبار ویزای کانادا با توجه به نوع آنها متفاوت است.نکات مهم درباره اعتبار انواع ویزای کاناداü تاریخ انقضایی که در ویزا وجود دارد به معنای اعتبار ا
ادامه مطلب
سوپر ویزای والدین کانادا
برنامه سوپر ویزای والدین برای اولین بار دnbsp; سال ۲۰۱۱ توسط دولت کانادا ایجاد شد. این نوع ویزا برای تسهیل ورود پدر و مادر های افراد مقیم کانادا یا اصطلاحا سیتی
ادامه مطلب
ویزای توریستی کانادا
ویزای توریستی کانادا گزینه ای موقت برای مهاجرت به کانادا می باشد که به مسافران اجازه می دهد تا برای بازدید از کانادا و به منظور گردشگری و گذراندن اوقات فراغت به
ادامه مطلب
ویزای کانادا با دعوتنامه
برخی مواقع وقتی برای دریافت ویزای کاناد اقدام مکنید از شما مخواهند که دعوتنامهای از سوی شخصی که در کانادا اقامت دارد ارائه دهید. با ما همراه باشید تا در این بار
ادامه مطلب
هزینه اخذ ویزای کانادا
هزینه اخذ ویزای کانادا می تواند به دو صورت تفکیک شود.بخشی از هزینه های ویزای کانادا مربوط به هزینه هایی است که به سفارت کانادا و تهیه و مدارک و دعوتنامه و.. می
ادامه مطلب
ویزای مولتی 5 ساله کانادا
ویزای مولتی پل کانادا ویزای 5 ساله است و یکی از مزیت های دریافت آن این است که شما می توانید بیشتر از یکبار به کانادا رفت و آمد کنید. جالب است بدانید که این ویزا
ادامه مطلب
مدارک اخذ ویزای کانادا
مدارک و مراحل اخذ ویزای کانادا چیست؟مدارک و مراحل اخذ ویزای کانادا دارای شرایط خاصی است که لازم است مورد توجه متقاضیان قرار گیرد.برای مثال مدارک لازم برای ویزای
ادامه مطلب
ثبت پرسش

Login

Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.