ویزای کانادا | ویزای شینگن | رفع ریجکنی

انواع ویزای کانادا

برای سفر به کانادا اول از همه باید اقدام به درخواست ویزا کنید که با توجه با هدف شما از سفر به کانادا نوع ویزا متفاوت می باشد. ویزای کانادا انواع مختلفی دارد که عبارتند از:

ویزا توریستی کانادا:

ویزای توریستی کانادا، برای افرادی است که برای گردشگری یا تفریح و بازدید از کانادا قصد سفر به این کشور را دارند. این ویزا هم می تواند به صورت یک بار ورود (single) و هم می تواند به صورت چند بار ورود (multiple) صادر شود. لازم به ذکر است که هر دوی این ویزاها برای مدت زمان معینی اعتبار دارد.

اگر برای ویزای یک بار ورود درخواست دهید شما فقط یک باراجازه ی ورود به کانادا را دارید ولی اگر برای ویزا چند بار ورود درخواست دهید شما چند بار اجازه ی ورود به کانادا را خواهید داشت. جالب است بدانید ویزای چند بار ورد یا همان ویزا مولتی 10 سال اعتبار دارد اما به دلیل این که اعتبار پاسپورت ایرانی ها 5 سال می باشد این ویزا در ایران 5 سال اعتبار دارد.

اگرقصد سفر به کانادا را دارید و می خواهید برای ویزای کانادا اقدام کنید می توانید با آژانس بال طلایی با سال ها تجربه با داشتن کارشناسان و مشاوران متخصص و حرفه ای در زمینه امور ویزا به ویژه ویزای مولتی کانادا اقدام کنید و با شماره تلفن 02142129 تماس بگیرید.

مدارک مورد نیاز ویزای کانادا (توریستی):

پر کردن فرم درخواست ویزای کانادا (Application form)
عکس رنگی با زمینه ی سفید 
سند ملکی ترجمه شده
شناسنامه ترجمه شده 
اصل پاسپورت قدیم و جدید
ارائه مدارک بانکی از جمله : گردش مالی آخر 6 ماه حساب بانکی، نامه تمکن مالی 

دعوتنامه

ویزای سرمایه گذاری کانادا: برایاخذ ویزای سرمایه گذاری کانادا هم می توانید از طریق "سرمایه گذاری برنامه دولت فدرال" و هم از طریق "سرمایه گذاری برنامه کبک" اقدام کنید. اخذ ویزای سرمایه گذاری برای کسانی که شرایط زیر را دارند امکان پذیرمی باشد، که این شرایط عبارتند از: 
فرد متقاضی باید نشان دهد که توان مالی خود و خانواده خود در کانادا را خواهد داشت.
دارایی شما باید مطابق با 1.600.000 دلار کانادا باشد و باید متعد شوید که تا 800.000 دلار در کانادا سرمایه گذاری خواهید کرد.

ویزای تحصیلی کانادا: کانادا دارای بهترین دانشگاه ها در دنیا می باشد، به همین دلیل طرفداران زیادی از سرتاسر جهان برای تحصیل به خود جلب کرده است. برای درخواست ویزای تحصیلی کانادا باید از موسسات آموزشی تعیین شده نامه پذیرش دریافت کنید. همچنین به غیر از مدارکی که در زیر ذکر شده است دربعضی موارد ممکن است برای اخذ ویزای کانادا از شما مدارک معاینه پزشکی بخواهند.  

مدارک مورد نیاز ویزای تحصیلی کانادا: 

برای اخذ ویزای تحصیلی کانادا مدارک زیر لازم است :

اصل پاسپورت

گواهی عدم سوء پیشینه

مدرک پذیرش از دانشگاه مربوطه
نامه REFRENCE سفارت
2 قطعه عکس رنگی زمینه سفید 
ارائه مدارک مالی از جمله: نامه ی تمکن مالی همراه معادل مبلغ دلار کانادا، نامه ی مالی ساپورت کننده،نامه ی وام دانشجویی، فیش واریزی تحصیل
نامه تایید شدن مجوز تحصیلی از سفارت 

ویزای کار کانادا: کانادا به دلیل اقتصاد قوی، بر تر بودن پژوهش و نوآوری، پایین بودن مالیات و کم بودن هزینه های کسب و کار و کیفیت بالای زندگی یکی از بهترین مکان ها برای کسب و کار می باشد. برای اخذ ویزای کار در کانادا به شرکت یا کارفرمایی نیاز می باشد که شهروند یا مقیم دائم کانادا باشد. همچنین اداره منابع انسانی و توسعه کانادا باید مجوز کاری که از سوی اداره ی مهاجرت کانادا صادر می شود را تایید کند که بر اقتصاد کانادا اثر منفی نخواهد داشت. برای این که مجوز کاری کانادا را اخذ کنید به شرکت یا کارفرمایی نیاز است که شهروند و یا ساکن دائمی کانادا باشد. کشور کانادا بر اساس یک سری فعالیت های خاص که از سمت دولت کانادا اعلام می شود مجوز صادر کند که باید برای توسعه ی اقتصاد کشور کانادا ارزشمند و مفید باشد. شما باید ثابت کنید شرایط شغل مورد نظر را در کانادا دارید.

مدارک مورد نیاز برای ویزای کار کانادا: 

پاسپورت معتبر
ارائه مدارک کاری مانند سند استخدام متقاضی تحت کمپانی مربوطه در کانادا
ارائه مدارکی که نشان دهنده ی اقامت شما در کشور متبوع خود می باشد.
دو قطعه عکس

پر کردن فرم های مخصوص ویزای کانادا

ویزای مطالعاتی کانادا:

این ویزا به واجدین شرایط به منظور بالا بردن تبادلات علمی و فرهنگی  بین کانادا و کشور های دیگر اعطاء می شود. معمولا کسانی که برای این نوع ویزای کانادا درخواست می دهند از شرایط علمی و پژوهشی خاصی برخوردارند و می توانند دانش خود را در اختیار سایرین قرار دهند. کسانی که قصد اخذ این ویزا را دارند پس از این که از دانشگاه مربوطه و یا موسسه علمی پذیرفته شدند می توانند جهت اخذ این ویزا اقدام کنند.

متقاضیانی که برای گذراندن فرصت های مطالعاتی با هزینه شخصی خود قصد سفر به کانادا را دارند، باید مدارکی که نشان دهنده ی توان مالی آن ها جهت پرداخت هزینه های دوران فرصت مطالعاتی و مخارج زندگی در کانادا می باشد را ارائه دهند. همچنین چنانچه هزینه این دوره ها یعنی دوره ی فرصت های مطالعاتی فرد متقاضی قرار است از سوی دولت کانادا تامین شود، فرد متقاضی باید از سوی محل مورد نظر ضمانت مالی ارائه دهد.

سوپر ویزای والدین کانادا

سوپر ویزای والدین یک ویزای بلند مدت است و برای والدین و پدر بزرگ ها و مادر بزرگ هایی که فرزندان یا نوه هایشان از ساکنین دائم یا شهروندان کانادایی هستند، صادر می شود. این ویزا برای اولین بار در سال 2011 توسط دولت کانادا برای تسهیل ورود پدر مادرهای افراد مقیم کانادا ایجاد شد.  این یک ویزای کانادا از نوع موقت است که به والدین و پدربزرگ ها و مادربزرگ ها اجازه می دهد به مدت 2 سال در کانادا اقامت داشته باشند. سوپر ویزای کانادا هم می تواند به صورت تک ورودی و هم می تواند به صورت چند بار ورود صادر شود. جالب است بدانید این ویزا 10 سال اعتبار دارد اما به دلیل این که اعتبار ویزای ایرانی ها 5 سال است این ویزا برای ایرانی ها تا 5 سال اعتبار دارد. همان طور که گفته شد با این ویزا تا مدت 5 سال و هر بار تا 2 سال می توانند در این کشور بمانند.
متقاضی برای اخذ سوپر ویزای کانادا تقریبا همان مدارکی را باید تحویل دهد که برای ویزای عادی تحویل سفارت می دهد، فقط باید همراه این مدارک بیمه هم ارائه شود

ویزای کانادا با دعوتنامه
چگونه با دعوتنامه می توان ویزای کانادا گرفت ؟برای دریافت دعوتنامه جهت اخذ ویزای کانادا حتما باید یکی از اقوام و یا دوستان شما در کانادا زندگی کنند. شخص دعوت کنن
ادامه مطلب
ویزای توریستی کانادا
ویزای توریستی کانادا گزینه ای موقت برای مهاجرت به کانادا می باشد که به مسافران اجازه می دهد تا برای بازدید از کانادا و به منظور گردشگری و گذراندن اوقات فراغت به
ادامه مطلب
سوپر ویزای والدین کانادا
سوپر ویزای کانادا یک ویزای بلند مدت است و برای والدین و پدر بزرگ ها و مادر بزرگ هایی که فرزندان یا نوه هایشان از ساکنین دائم یا شهروندان کانادایی هستند، صادر می
ادامه مطلب
اعتبار ویزای کانادا چقدر است؟
اعتبار ویزاهای کانادا به هنگام ورود ، توسط افسران اداره مهاجرت این کشور کنترل می شود و همچنین تعیین اعتبار ویزای کشور کانادا و یک یا چند بار ورود بودن آن، بر عه
ادامه مطلب
روش های اخذ ویزای کانادا
کانادا دومین کشور دنیا از لحاظ وسعت است، آگاهی از روش های اخذ ویزای کانادا برای کسانی که قصد سفر به آن را دارند از واجبات میباشد.· به دلیل داشتن فرصت های
ادامه مطلب
راهنمای اخذ ویزای توریستی کانادا
برای راهنمایی شما عزیزان برای اخذ ویزای کانادا ما مطالبی را در اختیار شما قرار خواهیم داد که می تواند به شما در این زمینه اطلاعاتی داده و در زمینه ی اخذ ویزا به
ادامه مطلب
مدارک اخذ ویزای کانادا
مدارک و مراحل اخذ ویزای کانادا چیست؟مدارک و مراحل اخذ ویزای کانادا دارای شرایط خاصی است که لازم است مورد توجه متقاضیان قرار گیرد.برای مثال مدارک لازم برای ویزای
ادامه مطلب
ویزای مولتی 5 ساله کانادا
ویزای مولتی پل کانادا ویزای 5 ساله است و یکی از مزیت های دریافت آن این است که شما می توانید بیشتر از یکبار به کانادا رفت و آمد کنید. جالب است بدانید که این ویزا
ادامه مطلب
هزینه اخذ ویزای کانادا
هزینه اخذ ویزای کانادا می تواند به دو صورت تفکیک شود.بخشی از هزینه های ویزای کانادا مربوط به هزینه هایی است که به سفارت کانادا و تهیه و مدارک و دعوتنامه و.. می
ادامه مطلب
 شاهین ایمان زاده
  سلام لطفا شرایط دریافت ویزا کار وتوریستی وهزینه های مربوط رو برام بفرستید ،،ممنون  
 بال طلایی
  با سلام سپاس از مطرح نمودن سوالات خود با مجموعه آژانس بال طلایی. در زمینه ویزای توریستی ، باید سوابق سفر شما و مدارکتان بررسی شود. برای اطلاع از هزینه های مربوط با ویزای توریستی و ویزای کار نیز با کارشناسان بال طلایی تماس گرفته ، تا اطلاعات لازم در اختیارتان قرار داده شود. با تشکر  
 شاهین ایمان زاده
  سلام ،برای دریافت ویزای کار چه مدارکی نیاز است وهزینه این ویزا را نیز مشخص کنید واینکه این ویزا آیا شامل افراد خاصی میشود ویا اینکه هر کسی میتواند با کمک شما این ویزا را دریافت کند ،،،ممنون  
ثبت پرسش

Login

Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.