ویزای کانادا | ویزای شینگن | رفع ریجکتی

انواع ویزای کانادا

برای سفر به کانادا اول از همه باید اقدام به درخواست ویزا کنید که با توجه با هدف شما از سفر به کانادا نوع ویزا متفاوت می باشد. انواع ویزای کانادا درسال 2018 نیز مانند سالهای گذشته متفاوت است.

ویزای توریستی کانادا

ویزای توریستی کانادا، برای افرادی است که برای گردشگری یا تفریح و بازدید از کانادا قصد سفر به این کشور را دارند. این ویزا هم می تواند به صورت یک بار ورود (single) و هم می تواند به صورت چند بار ورود (multiple) صادر شود. لازم به ذکر است که هر دوی این ویزاها برای مدت زمان معینی اعتبار دارد.

اگر برای ویزای یک بار ورود درخواست دهید شما فقط یک باراجازه ی ورود به کانادا را دارید ولی اگر برای ویزا چند بار ورود درخواست دهید شما چند بار اجازه ی ورود به کانادا را خواهید داشت. جالب است بدانید ویزای چند بار ورد یا همان ویزا مولتی 10 سال اعتبار دارد اما به دلیل این که اعتبار پاسپورت ایرانی ها 5 سال می باشد این ویزا در ایران 5 سال اعتبار دارد.

اگرقصد سفر به کانادا در سال 2018 را دارید و می خواهید برای ویزای کانادا اقدام کنید می توانید از طریق آژانس بال طلایی با سال ها تجربه با داشتن کارشناسان و مشاوران متخصص و حرفه ای در زمینه امور ویزا به ویژه ویزای مولتی کانادا اقدام کنید و با شماره تلفن 02142129 تماس بگیرید.

مدارک مورد نیاز ویزای کانادا (توریستی):

   ·    پر کردن فرم درخواست ویزای کانادا (Application form)

   ·    عکس رنگی با زمینه ی سفید

   ·    سند ملکی ترجمه شده

   ·    شناسنامه ترجمه شده

   ·    اصل پاسپورت قدیم و جدید

   ·    ارائه مدارک بانکی از جمله : گردش مالی آخر 6 ماه حساب بانکی، نامه تمکن مالی

   ·    دعوتنامه

ویزای کانادا

ویزای سرمایه گذاری کانادا: برای اخذ ویزای سرمایه گذاری کانادا هم می توانید از طریق "سرمایه گذاری برنامه دولت فدرال" و هم از طریق "سرمایه گذاری برنامه کبک" اقدام کنید. اخذ ویزای سرمایه گذاری کانادا در سال 2018 برای کسانی که شرایط زیر را دارند امکان پذیرمی باشد، که این شرایط عبارتند از:

   ·    فرد متقاضی باید نشان دهد که توان مالی خود و خانواده خود در کانادا را خواهد داشت.

   ·    دارایی شما باید مطابق با 1.600.000 دلار کانادا باشد و باید متعد شوید که تا 800.000 دلار در کانادا سرمایه گذاری خواهید کرد.

ویزای تحصیلی کانادا: کانادا دارای بهترین دانشگاه ها در دنیا می باشد، به همین دلیل طرفداران زیادی از سرتاسر جهان برای تحصیل به خود جلب کرده است. برای درخواست ویزای تحصیلی کانادا باید از موسسات آموزشی تعیین شده نامه پذیرش دریافت کنید. همچنین به غیر از مدارکی که در زیر ذکر شده است دربعضی موارد ممکن است برای اخذ ویزای کانادا از شما مدارک معاینه پزشکی بخواهند.  

مدارک مورد نیاز ویزای تحصیلی کانادا: 

برای اخذ ویزای تحصیلی کانادا مدارک زیر لازم است :

   ·    اصل پاسپورت

   ·    گواهی عدم سوء پیشینه

   ·    مدرک پذیرش از دانشگاه مربوطه

   ·    نامه REFRENCE سفارت

   ·    2 قطعه عکس رنگی زمینه سفید

   ·    ارائه مدارک مالی از جمله: نامه ی تمکن مالی همراه معادل مبلغ دلار کانادا، نامه ی مالی ساپورت کننده،نامه ی وام دانشجویی، فیش واریزی تحصیل

   ·    نامه تایید شدن مجوز تحصیلی از سفارت


ویزای کار کانادا: کانادا به دلیل اقتصاد قوی، بر تر بودن پژوهش و نوآوری، پایین بودن مالیات و کم بودن هزینه های کسب و کار و کیفیت بالای زندگی یکی از بهترین مکان ها برای کسب و کار می باشد. برای اخذ ویزای کار در کانادا در سال 2018 نیز به شرکت یا کارفرمایی نیاز می باشد که شهروند یا مقیم دائم کانادا باشد. همچنین اداره منابع انسانی و توسعه کانادا باید مجوز کاری که از سوی اداره ی مهاجرت کانادا صادر می شود را تایید کند که بر اقتصاد کانادا اثر منفی نخواهد داشت. برای این که مجوز کاری کانادا را اخذ کنید به شرکت یا کارفرمایی نیاز است که شهروند و یا ساکن دائمی کانادا باشد. کشور کانادا بر اساس یک سری فعالیت های خاص که از سمت دولت کانادا اعلام می شود مجوز صادر کند که باید برای توسعه ی اقتصاد کشور کانادا ارزشمند و مفید باشد. شما باید ثابت کنید شرایط شغل مورد نظر را در کانادا دارید.

مدارک مورد نیاز برای ویزای کار کانادا: 

   ·    پاسپورت معتبر

   ·    ارائه مدارک کاری مانند سند استخدام متقاضی تحت کمپانی مربوطه در کانادا

   ·    ارائه مدارکی که نشان دهنده ی اقامت شما در کشور متبوع خود می باشد.

   ·    دو قطعه عکس

   ·    پر کردن فرم های مخصوص ویزای کانادا

ویزای مطالعاتی کانادا:

این ویزا به واجدین شرایط به منظور بالا بردن تبادلات علمی و فرهنگی  بین کانادا و کشور های دیگر اعطاء می شود. معمولا کسانی که برای این نوع ویزای کانادا درخواست می دهند از شرایط علمی و پژوهشی خاصی برخوردارند و می توانند دانش خود را در اختیار سایرین قرار دهند. کسانی که قصد اخذ این ویزا را دارند پس از این که از دانشگاه مربوطه و یا موسسه علمی پذیرفته شدند می توانند جهت اخذ این ویزا اقدام کنند.

متقاضیانی که برای گذراندن فرصت های مطالعاتی با هزینه شخصی خود قصد سفر به کانادا را دارند، باید مدارکی که نشان دهنده ی توان مالی آن ها جهت پرداخت هزینه های دوران فرصت مطالعاتی و مخارج زندگی در کانادا می باشد را ارائه دهند. همچنین چنانچه هزینه این دوره ها یعنی دوره ی فرصت های مطالعاتی فرد متقاضی قرار است از سوی دولت کانادا تامین شود، فرد متقاضی باید از سوی محل مورد نظر ضمانت مالی ارائه دهد.

سوپر ویزای والدین کانادا

سوپر ویزای والدین یک ویزای بلند مدت است و برای والدین و پدر بزرگ ها و مادر بزرگ هایی که فرزندان یا نوه هایشان از ساکنین دائم یا شهروندان کانادایی هستند، صادر می شود. این ویزا برای اولین بار در سال 2011 توسط دولت کانادا برای تسهیل ورود پدر مادرهای افراد مقیم کانادا ایجاد شد و قرار است در 2018 نیز این برنامه پیگیری شود.  این یک ویزای کانادا از نوع موقت است که به والدین و پدربزرگ ها و مادربزرگ ها اجازه می دهد به مدت 2 سال در کانادا اقامت داشته باشند. سوپر ویزای کانادا هم می تواند به صورت تک ورودی و هم می تواند به صورت چند بار ورود صادر شود. جالب است بدانید این ویزا 10 سال اعتبار دارد اما به دلیل این که اعتبار ویزای ایرانی ها 5 سال است این ویزا برای ایرانی ها تا 5 سال اعتبار دارد. همان طور که گفته شد با این ویزا تا مدت 5 سال و هر بار تا 2 سال می توانند در این کشور بمانند.
متقاضی برای اخذ سوپر ویزای کانادا تقریبا همان مدارکی را باید تحویل دهد که برای ویزای عادی تحویل سفارت می دهد، فقط باید همراه این مدارک بیمه هم ارائه شود

دلایل رد شدن ویزای کانادا

درخواست ویزای کانادا ، می تواند به دلایل مختلفی از طرف آفیسر پرونده رد ( ریجکت ) شود. برخی دلایل ریجکت شدن ویزای کانادا به شرح زیر است :

   ·    نقص مدارک

   ·    مشکلات حساب بانکی و تمکن مالی

   ·    عدم وجود برنامه سفر مشخص ( برای ویزای توریستی کانادا)

در صفحه دلایل ریجکتی ویزای کانادا می توانید لیست کاملی شامل 36 مورد را ملاحظه نمایید.

جهت اخذ انواع ویزای کانادا به صورت تضمینی از طریق شماره تلفن  42129 (021) با کارشناسان آژانس بال طلایی تماس حاصل نمایید.

ویزای کانادا با دعوتنامه
چگونه با دعوتنامه می توان ویزای کانادا گرفت ؟برای دریافت دعوتنامه جهت اخذ ویزای کانادا حتما باید یکی از اقوام و یا دوستان شما در کانادا زندگی کنند. شخص دعوت کنن
ادامه مطلب
ویزای توریستی کانادا
ویزای توریستی کانادا گزینه ای موقت برای مهاجرت به کانادا می باشد که به مسافران اجازه می دهد تا برای بازدید از کانادا و به منظور گردشگری و گذراندن اوقات فراغت به
ادامه مطلب
سوپر ویزای والدین کانادا
سوپر ویزای کانادا یک ویزای بلند مدت است و برای والدین و پدر بزرگ ها و مادر بزرگ هایی که فرزندان یا نوه هایشان از ساکنین دائم یا شهروندان کانادایی هستند، صادر می
ادامه مطلب
اعتبار ویزای کانادا چقدر است؟
اعتبار ویزاهای کانادا به هنگام ورود ، توسط افسران اداره مهاجرت این کشور کنترل می شود و همچنین تعیین اعتبار ویزای کشور کانادا و یک یا چند بار ورود بودن آن، بر عه
ادامه مطلب
روش های اخذ ویزای کانادا
کانادا دومین کشور دنیا از لحاظ وسعت است، آگاهی از روش های اخذ ویزای کانادا برای کسانی که قصد سفر به آن را دارند از واجبات میباشد.· به دلیل داشتن فرصت های
ادامه مطلب
راهنمای اخذ ویزای توریستی کانادا
برای راهنمایی شما عزیزان برای اخذ ویزای کانادا ما مطالبی را در اختیار شما قرار خواهیم داد که می تواند به شما در این زمینه اطلاعاتی داده و در زمینه ی اخذ ویزا به
ادامه مطلب
ویزای تضمینی کانادا
کانادا هر ساله از سرتاسر دنیا مهاجران زیادی را می پذیرد. اما یکی از معضلات برای ویزای تضمینی کانادا این است که قوانین مهاجرت به کانادا مدام در حال تغییر است و د
ادامه مطلب
ویزای اسپانسر شیپ کانادا
جهت اخذ ویزای اسپانسرشیپ کانادا در ابتدا باید تعیین کنید که آیا متوانید کسی را حمایت کنید و یا اینکه شخص مورد نظر واجد شرایط حمایت برای رفتن به کانادا است یا خی
ادامه مطلب
ویزای فرصت مطالعاتی کانادا
فرصت مطالعاتی یکی از مقاطع دوره ی دکتری تخصصی است که به منظور ارتقای تبادلات علمی و فرهنگی بین کشور کانادا و دانش پژوهان سایر کشورها، تسهیلاتی به نام ارائه ویزا
ادامه مطلب
مدارک اخذ ویزای کانادا
مدارک و مراحل اخذ ویزای کانادا چیست؟مدارک و مراحل اخذ ویزای کانادا دارای شرایط خاصی است که لازم است مورد توجه متقاضیان قرار گیرد.برای مثال مدارک لازم برای ویزای
ادامه مطلب
ویزای مولتی 5 ساله کانادا
ویزای مولتی پل کانادا ویزای 5 ساله است و یکی از مزیت های دریافت آن این است که شما می توانید بیشتر از یکبار به کانادا رفت و آمد کنید. جالب است بدانید که این ویزا
ادامه مطلب
هزینه اخذ ویزای کانادا
هزینه های اخذ ویزای کانادا به دو صورت تفکیک شده است. بخشی از هزینه های ویزای کانادا مربوط به هزینه هایی است که به سفارت کانادا برای تهیه مدارک و دعوتنامه و ....
ادامه مطلب
 محمدعلي اطولي
  سلام ويزاي تحصيلي براي يه نفر و هزينه هاي زندگي چقدر ميشه و حقوق و دستمزد تقريبي براي يه دانشجو چقدر هست ممنونم  
 بال طلایی
  وقت بخیر، برای ویزای تحصیلی شما باید تایید شود، سپس مقطع تحصیل خود را انتخاب کنید. در مقاطع مختلف هزینه ها متفاوت است. هزینه تحصیل بطور میانگین در تمام ایالت کانادا در مقطع راهنمایی و دبیرستان به طور تقریبی 12500 دلار ، مقطع دبیرستان 14000 دلار می‌باشد. به این هزینه‌ها باید هزینه بیمه به میزان 900 دلار سالیانه و هزینه منزل را هم اضافه کرد ولی در موسسات خصوصی این هزینه به مراتب با افزایش از 30تا 50 درصد متغیر خواهد بود.  
 آرش جعفری
  آیا گرفتن از ویزای کانادا از ویزای شینگن سخت تره ؟ یا برعکسشه ؟ از نظر هزینه گرفتن ویزا چطور ؟ چقدر فرق دارن با هم ؟  
 بال طلایی
  سلام. دوست گرامی شما می توانید برای گرفتن جواب مناسب در این زمینه تماس گرفته، تا راهنمایی لازم به شما داده شود. تشکر  
 مهدی فرجی
  سلام ، امکان اینکه هزینه گرفتن ویزای کانادا رو برای یک خانواده 4 نفره اعلام کنین هست ؟  
 بال طلایی
  سلام. دوست عزیز هزینه تقریبی اخذ ویزای کانادا برای یک خانواده 4 نفره 8هزار دلار می باشد. تشکر  
 عادل هادیان زاد
  سلام .من دارای چند مدرک بین المللی هستم و قصد مهاجرت به کشور کانادا را دارم و میخوام با داشتن این مدارک من را در امر مهاجرت کمک کنید و خودم چندبار به ترکیه سفر کردم و در un هم پرونده تشکیل دادم ولی هیچ جوابی به من ندادن  
 بال طلایی
  سلام سپاس از مطرح نمودن سوال خود با آژانس بال طلایی. فعالیت های کاری آژانس در زمینه ویزای توریستی است و مجموعه بال طلایی هیچگونه اقدامی در زمینه مهاجرت به کانادا انجام نمی دهد. با تشکر  
 شاهین ایمان زاده
  سلام لطفا شرایط دریافت ویزا کار وتوریستی وهزینه های مربوط رو برام بفرستید ،،ممنون  
 بال طلایی
  با سلام سپاس از مطرح نمودن سوالات خود با مجموعه آژانس بال طلایی. در زمینه ویزای توریستی ، باید سوابق سفر شما و مدارکتان بررسی شود. برای اطلاع از هزینه های مربوط با ویزای توریستی و ویزای کار نیز با کارشناسان بال طلایی تماس گرفته ، تا اطلاعات لازم در اختیارتان قرار داده شود. با تشکر  
 شاهین ایمان زاده
  سلام ،برای دریافت ویزای کار چه مدارکی نیاز است وهزینه این ویزا را نیز مشخص کنید واینکه این ویزا آیا شامل افراد خاصی میشود ویا اینکه هر کسی میتواند با کمک شما این ویزا را دریافت کند ،،،ممنون  
 بال طلایی
  وقت بخیر، از اصلی ترین مدارک مورد نیاز مدرک معتبر آکادمیک، زبان انگلیسی همراه با مدرک و سابقه کار است که این بستگی به نوع ویزای کاری است که شما اقدام می کنید، که شامل: خود اشتغالی، ویزای کار نیروی متخصص می‌شود. با توجه به اینکه برنامه های ویزای کار گسترده است تقریبا شامل تمامی افراد خواهد شد. با تشکر  
ثبت پرسش

Login

Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.