ویزای کانادا | ویزای شینگن | رفع ریجکتی

کشور استرالیا به یکی از گزینه های اصلی مهاجرت برای بسیاری از مهاجرین تبدیل شده است. تقریبا نیمی از جمعیت استرالیا را مهاجران تشکیل می دهند. داشتن اقتصادی مناسب، وضعیت فرهنگی- اجتماعی خوب، ساختاری منظم و قانونمند باعث شده تا افراد زیادی برای مهاجرت، کشور استرالیا را برای خود برگزینند. امروزه ایرانیان نیز، یکی از مقصدهای اصلی که برای مهاجرت انتخاب میکنند، کشور استرالیاست. استرالیا، اکنون یکی از کشورهای ثروتمند دنیا، به دلیل دارا بودن امکانات تفریحی، با داشتن جاذبه های زیبای گردشگری،طبیعی و مصنوعی، مورد توجه گردشگران و مسافران بسیاری قرار گرفته است. مهاجرت و یا سفر به استرالیا نیازمند ویزا است. هر یک از افرادی که قصد سفر به این کشور را دارند، باید ویزای استرالیا را دریافت کنند. در ادامه به معرفی انواع ویزای استرالیا می پردازیم.

انواع ویزای استرالیا

ویزاهای استرالیا به چند نوع مختلف تقسیم می شوند:

1)      ویزای اقامت دائمی استرالیا از طریق مهارت و تخصص(Skilled Migration)

2)      ویزای استرالیا از طریق تجارت یا سرمایه گذاری(Business Migration)

3)      ویزای دانشجویی یا تحصیلی استرالیا (Student Visa)

4)      ویزای مهاجرت والدین به استرالیا(Parent Migration)

5)      وبزای مهاجرت همسر(Spouse Migration)

6)      ویزای آخرین فرد بازمانده(Last Remain Relative)

7)      ویزای موقت یا توریستی استرالیا (Visitor Visa)

لازم به ذکر است که ویزای مهارت و تخصص استرالیا(Skilled Migration) خود به سه دسته دیگر تقسیم می شود:

·         ویزای کلاس 189(Skilled Independent)

·         ویزای کلاس 190

·         ویزای کلاس 489

ویزای کلاس 189 : یک ویزای بسیار معتبر برای افراد متخصص و حرفه ای است. افرادی که این نوع ویزای استرالیا را دارند، از زمان ورود به این کشور دارای اقامت دائم هستند و به هیچ سازمان و موسسه ای وابسته نمی باشند. ویزای کلاس 189 برای افراد اقامت 5 ساله و بدون قید و شرط در استرالیا به همراه دارد. با این ویزا از کلیه خدمات و امکانات دولت استرالیا برخوردار خواهید بود. علاوه بر داشتن کار و شرایط شغلی مناسب، می توان در هر نقطه از کشور استرالیا، در دانشگاه یا مراکز فنی و حرفه ای یا مدارس به تحصیل مشغول بود. از مزایای دیگر ویزای کلاس 189، دریافت بیمه خدمات درمانی به صورت یارانه ای است. همچنین افرادی که دارای این ویزا هستند، اگر در طول مدت اقامتشان صاحب فرزندی شوند، فرزند آن ها مقیم و شهروند استرالیا محسوب خواهد شد.

ویزای کلاس 190 : به این صورت است که از طریق تخصص و مهارت و با کمک اسپانسر ایالتی، می توان به کشور استرالیا مهاجرت کرد. فرد متقاضی باید حداقل دو سال اول اقامت خود را، در ایالت پشتیبان خود بماند. پس از گذشت 2 سال، افراد می توانند 3 سال اقامت بعدی خود را در هر نقطه ای از کشور اقامت داشته باشند.

ویزای کلاس 489 : این ویزا برای متقاضیان، امکان اقامت موقت را فراهم می آورد. مدت این ویزا 4 ساله است. از شرایط این ویزا، تعهد متقاضی به یکی از ایالت های پشتیبان برای کار و زندگی به مدت دو سال در آنجا است.

ویزای تحصیلی یا دانشجویی استرالیا

افرادی که علاقه مند تحصیل در دانشگاه های استرالیا هستند، باید در یکی از دانشگاه های استرالیا پذیرفته شوند. مدت زمان ویزاهای تحصیلی با توجه به طول دوره تحصیل شما متفاوت است. برای دریافت امتیازات بیشتر، دانشجویان می توانند به انجام کار دانشجویی در هفته و به مدت 20 ساعت بپردازند.

ویزای سرمایه گذاری استرالیا

ویزای سرمایه گذاری استرالیا یا ویزای کلاس 188، نوعی ویزای موقت استرالیاست. افراد متقاضی برای سرمایه گذاری، 4سال فرصت دارند تا با استفاده از این زمان در ایالت مد نظر خود، کسب و کار و حرفه خود را راه اندازی کرده و آن را رونق بخشند. مبلغی که سرمایه گذاران باید برای سرمایه گذاری در استرالیا داشته باشند حدود 300 هزار دلار می باشد. این مبلغ سرمایه گذاری ممکن است تا سقف 1 میلیون دلار در شهر سیدنی متفاوت باشد.

ویزاهای توریستی استرالیا

یکی دیگر از انواع ویزای استرالیا ویزای توریستی است. ویزای توریستی استرالیا خود، انواع مختلفی دارد و هر یک برای هدف و کاربردی خاص صادر می شود. ویزای توریستی دارای این ویژگی است که اجازه کار، اقامت دائم یا تبدیل شدن ویزا به نوعی دیگر را به افراد نمی دهد. در ادامه به توضیح هر یک از ویزاهای توریستی می پردازیم.

1)ویزای توریستی استرالیا ( گردشگری)

افرادی که این نوع ویزای استرالیا را دریافت می کنند، برای گردش و تفریح به استرالیا سفر کرده و این ویزا امکان اقامت به مدت های 3، 6 و 12 ماه را به گردشگران می دهد.

2)ویزای توریستی استرالیا (خانوادگی)

اگر یکی از بستگان یا اقوامتان ساکن استرالیاست، می توانید از طریق او برای دریافت ویزا اقدام کنید. فرد مورد نظر می تواند برای شما دعوت نامه ای ارسال نماید. همچنین علاوه بر دعوتنامه می تواند، مبلغی تا حدود 15000 دلار به دولت استرالیا به عنوان ودیعه بدهد. البته این مبلغ بعد از بازگشت مسافر به فرد باز می گردد. مدت اعتبار این نوع ویزا 3، 6 و 12 ماه است.

3)ویزای توریستی استرالیا ( کاری)

ویزای کاری استرالیا برای افرادی صادر می شود که برای شرکت در سمینارها، کنفرانس ها، قراردادهای کاری و اداری و مصاحبه شغلی به استرالیا می روند. مدت اعتبار این ویزا، بین 3، 6 تا 12 ماه است. افرادی که این ویزا را دریافت می کنند، اجازه کار کردن در استرالیا را ندارند و فقط می توانند تا 3 ماه به تحصیل در آنجا مشغول باشند.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای تورسیتی استرالیا

·         ارائه شناسنامه و کارت ملی

·         ارائه پاسپورت جدید و قدیم و کپی از تمام صفحات آن

·         تکمیل کردن فرم درخواست ویزا

·         یک قطعه عکس رنگی زمینه سفید در اندازه 6*4

·         ارائه کارت پایان خدمت سربازی افراد متقاضی

مدارک مالی و شغلی:

o       ارائه نامه اشتغال به کار

o       ارائه نامه مرخصی از محل کار

o       در صورت دانشجو بودن، ارائه نامه اشتغال به تحصیل

o       ارائه مدارک رزرو هتل و بلیط هواپیما

o       ارائه سند ملکی

o       ارائه مدارک لازم مرتبط با اعضای درجه یک خانواده در ایران

o       ارائه پرینت حساب بانکی

o       اراه فیش حقوقی و مدارک مالیاتی فرد متقاضی

o       ارائه دعوتنامه در صورت بازدید از اقوام و آشنایان در استرالیا

o       اگر فردی در استرالیا هزینه های سفر شما را پرداخت می کند، باید مدارک بانکی لازم که نشان دهنده ی داشتن مبالغ کافی فرد است، ارائه نماید.

o       فرزندان زیر 18 سال، در صورت سفر بدون والدین خود باید حتما رضایت نامه قانونی والدین خود را به همراه داشته باشند.

o       ارائه مدارکی جهت مشخص بودن بازگشت به ایران(اسناد اموال و دارائی ها، سند ازدواج و...)

لازم به ذکر است که تمام مدارک فوق باید، به صورت اسکن شده، با ترجمه رسمی و با مهر دادگستری و امور خارجه ارائه شود.  

ویزای برزیل
شرایط و مدارک اخذ ویزای برزیلهمانند هر کشور دیگری برای سفر به برزیل نیز چند نوع ویزا وجود دارد که هر کدام از آنها دارای مشخصات و مزایایی هستند. بنابراین شما بای
ادامه مطلب
ویزای انگلیس
ویزای کشور انگلستانبا توجه به هدف شما از سفر انواع متفاوتnbsp;ویزای انگلیس وجوددارد.انگلیس دارای مستعمرات بسیاری در جهان است و یکی از قدرت های برتر اروپا بوده ک
ادامه مطلب
ویزای آمریکا
یکی از معضل های اخذ ویزای آمریکا برای ایرانی ها نبود سفارت آمریکا در ایران می باشد. به دلیل روابط دیپلماتیک بین ایران و آمریکا امکان استقرار کنسول گری و یا سفار
ادامه مطلب
ویزای توریستی استرالیا
استرالیا یکی از ثروتمند ترین کشور های جهان است و پایتخت آن کانبرا است. از بزرگ ترین شهرهای استرالیا، ملبورن و سیدنی است که این دو شهر از پرطرفدارترین مقاصد توری
ادامه مطلب
ویزای سرمایه گذاری استرالیا
یکی از بهترین و سریع ترین روش های اخذ اقامت دائم استرالیا، سرمایه گذاری و کارآفرینی در این کشور می باشد. کشور استرالیا از پایه های قوی اقتصادی برخوردار بوده و د
ادامه مطلب
ویزای کار استرالیا
یکی از رایج ترین روش هایی که مهاجرت به استرالیا را امکان پذیر می سازد، استفاده از ویزای کار استرالیا است. مهاجرت به استرالیا از طریق کار، یکی از پرطرفدارترین رو
ادامه مطلب
ویزای تحصیلی استرالیا
ویزای تحصیلی استرالیا در مقاطع مختلف تحصیلی یکی از گزینه های جذاب برای ادامه درس و دانشگاه در خارج از کشور می باشد.استرالیا یک کشور شگفت انگیز است که فرصت های ت
ادامه مطلب
ویزای 189 و 190 استرالیا
استرالیا به خاطر داشتن امکانات رفاهی برای گردشگران و مهاجران و بالا بودن کیفیت زندگی هر ساله تعداد زیادی مهاجر و گردشگر را می پذیرد. اما در بعضی موارد اخذ ویزای
ادامه مطلب
ویزای کانادا
در ابتدا بهتر است بدانید پیمان شینگن معاهده ای است که بین 26 کشور اروپایی به امضا رسید. از فواید پیمان شینگن این بود که از مشکلات مرزی بین این کشورها کاسته شود
ادامه مطلب
ویزای تضمینی شینگن اروپا
مانند هر کشور دیگری برای سفر به کشوری در اروپا باید ویزای مربوطه را داشته باشید. داشتن ویزای شینگن از ملزومات سفر به اروپا و کشورهای عضو شینگن است . اگر می خواه
ادامه مطلب
ثبت پرسش

Login

Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.