ویزای کانادا | ویزای شینگن | رفع ریجکتی

ویزای تحصیلی استرالیا در مقاطع مختلف تحصیلی یکی از گزینه های جذاب برای ادامه درس و دانشگاه در خارج از کشور می باشد.
استرالیا یک کشور شگفت انگیز است که فرصت های تحصیلی متعدد ارائه شده توسط برخی از بهترین دانشگاه هایش را، به همراه جاذبه های منحصر به فرد به دانشجویان ارائه می دهد. بسیاری از افراد با شناختی که از سطح علمی و آموزشی استرالیا دارند، این کشور را مقصد خوبی برای تحصیلات خود می دانند. متقاضیان تحصیل در استرالیا، برای شروع تحصیلات عالی و یا برخی برای ادامه تحصیلات عالی خود، سعی در قبولی در یکی از موسسات یا دانشگاه های معتبر آن دارند. کشور استرالیا از آنجایی که از لحاظ اقتصادی، بیشتر بر پایه بازرگانی و کشاورزی بنا شده است، دانشگاه های آن هم رشته های مرتبط با دروس بازرگانی، رشته های کشاورزی و مهندسی برای تحصیل به دانشجویان خود ارائه می دهد. 

در ادامه به توضیح و بررسی ویزای تحصیلی استرالیا می پردازیم.

ویزای تحصیلی استرالیا یا subclass 500 به دانشجویان، اجازه تحصیل در یک رشته دانشگاهی و به صورت تمام وقت در یک مرکز دانشگاهی را می دهد.

برای دانشجو بودن و تحصیل در دانشگاه های استرالیا باید دارای شرایطی بود. این شرایط در مقاطع تحصیلی مختلف، متفاوت است. داشتن ویزای تحصیلی استرالیا نیز دارای شرایطی است که به شرح زیر می باشد:

-     از شرایط تحصیل در استرالیا می توان به سطح زبان انگلیسی فرد اشاره کرد. سطح زبان انگلیسی با توجه به پایه تحصیلی آن متفاوت می باشد.

-    ارزیابی و بررسی واجد شرایط بودن برای اخذ ویزای تحصیلی

-     ثابت کردن تمکن مالی مناسب و کافی برای تامین کردن هزینه های زندگی و هزینه تحصیل در استرالیا

-     ثبت نام الکترونیکی COE.(ثبت نام الکترونیکی برای تحصیل در هر مقطع آموزشی یا تحصیلی)

*از شرایط مورد نیاز ویزای تحصیلی استرالیا یا ویزای 500 این است که، فرد متقاضی باید در یک مرکز آموزشی بین المللی در استرالیا به عنوان دانشجوی تمام وقت پذیرفته شده باشد.

داشتن این ویزا امکاناتی را برای فرد مهیا می کند:

o       فرد متقاضی می تواند در یک دوره تمام وقت در استرالیا به تحصیل بپردازد.

o       خانواده فرد متقاضی می تواند به همراه وی به استرالیا سفر کند.

نکته: افرادی که زیر 18 سال سن هستند، باید از طرف فردی در کشور استرالیا برای مدت زمان اقامتشان، دارای حمایت مالی و رفاهی باشند.

مدت زمان ویزای تحصیلی استرالیا

همانطور که در بالا هم ذکر شد، مدت زمان ویزای تحصیلی با توجه به طول دوره تحصیلی هر فردی متفاوت می باشد. برای آشنایی بیشتر در زیر اشاره ای به مدت اعتبار ویزای افراد می کنیم.

*اگر طول دوره ی تحصیلی فرد بیشتر از 10 ماه باشد و این دوره تا پایان سال تحصیلی استرالیا یعنی بین ماه های نوامبر و دسامبر تمام شود، مدت اعتبار ویزا تا 15 مارس سال آینده می باشد.

*اگر طول دوره ی تحصیلی فرد بیشتر از 10 ماه باشد و این دوره بین ماه های ژانویه و اکتبر تمام شود، مدت اعتبار ویزا تا 3 ماه پس از تمام شدن دوره ی تحصیلی می باشد.

*اگر دوره تحصیلی فرد 10 ماه و یا کمتر از آن باشد، مدت اعتبار ویزا تا 1 ماه پس از پایان دوره ی تحصیلی فرد می باشد.

گام های اصلی برای اخذ ویزای دانشجویی استرالیا برای ایرانیان

گام نخست برای ویزای تحصیلی، درخواست ویزا برای تحصیل است. البته قبل از درخواست ویزا باید یک در یک آزمون پزشکی ثبت نام کنید.

گام بعدی برای پذیرش دوران تحصیلی شما در استرالیا، شرکت در مصاحبه حضوری در استرالیا است. دانشجویان ایرانی باید در طول فرآیند درخواست ویزا، اطلاعات بیومتریک خود را ارائه دهند. اطلاعات بیومتریک،ثبت اثر انگشت و عکس شما برای مقاصد امنیتی کشورهاست.

چه اسنادی برای گرفتن ویزای دانشجویی یا تحصیلی برای ایرانیان نیاز است؟

دانشجویان ایرانی مجبور نیستند ثابت کنند که انگلیسی زبان هستند تا بتوانند در یک دانشگاه بین المللی در استرالیا تحصیل کنند. اگر دانشگاه مربوطه اطمینان حاصل کند که شما می توانید در کلاس های خود موفق باشید و راهتان را در رشته ی تحصیلی مورد نظرتان یافته و آن را مدیریت کنید، سخت گیری چشم گیری نسبت به این موضوع وجود ندارد.

دانشجویان ایرانی قبل از ورود به استرالیا، نیاز به آزمایش پزشکی دارند.

دانشجویان ایرانی نیازی به تنظیم یک حساب بانکی محدود ندارند. این نوع حساب بانکی، میزان پولی را که می توانید در هر ماه برداشت کنید، محدود می کند و تنها زمانی که به استرالیا وارد می شوید، می توانید به این حساب دسترسی داشته باشید.  

ویزای برزیل
شرایط و مدارک اخذ ویزای برزیلهمانند هر کشور دیگری برای سفر به برزیل نیز چند نوع ویزا وجود دارد که هر کدام از آنها دارای مشخصات و مزایایی هستند. بنابراین شما بای
ادامه مطلب
ویزای انگلیس
ویزای کشور انگلستانبا توجه به هدف شما از سفر انواع متفاوتnbsp;ویزای انگلیس وجوددارد.انگلیس دارای مستعمرات بسیاری در جهان است و یکی از قدرت های برتر اروپا بوده ک
ادامه مطلب
ویزای آمریکا
یکی از معضل های اخذ ویزای آمریکا برای ایرانی ها نبود سفارت آمریکا در ایران می باشد. به دلیل روابط دیپلماتیک بین ایران و آمریکا امکان استقرار کنسول گری و یا سفار
ادامه مطلب
ویزای توریستی استرالیا
استرالیا یکی از ثروتمند ترین کشور های جهان است و پایتخت آن کانبرا است. از بزرگ ترین شهرهای استرالیا، ملبورن و سیدنی است که این دو شهر از پرطرفدارترین مقاصد توری
ادامه مطلب
ویزای سرمایه گذاری استرالیا
یکی از بهترین و سریع ترین روش های اخذ اقامت دائم استرالیا، سرمایه گذاری و کارآفرینی در این کشور می باشد. کشور استرالیا از پایه های قوی اقتصادی برخوردار بوده و د
ادامه مطلب
انواع ویزای استرالیا
کشور استرالیا به یکی از گزینه های اصلی مهاجرت برای بسیاری از مهاجرین تبدیل شده است. تقریبا نیمی از جمعیت استرالیا را مهاجران تشکیل می دهند. داشتن اقتصادی مناسب،
ادامه مطلب
ویزای کار استرالیا
یکی از رایج ترین روش هایی که مهاجرت به استرالیا را امکان پذیر می سازد، استفاده از ویزای کار استرالیا است. مهاجرت به استرالیا از طریق کار، یکی از پرطرفدارترین رو
ادامه مطلب
ویزای 189 و 190 استرالیا
استرالیا به خاطر داشتن امکانات رفاهی برای گردشگران و مهاجران و بالا بودن کیفیت زندگی هر ساله تعداد زیادی مهاجر و گردشگر را می پذیرد. اما در بعضی موارد اخذ ویزای
ادامه مطلب
ویزای کانادا
در ابتدا بهتر است بدانید پیمان شینگن معاهده ای است که بین 26 کشور اروپایی به امضا رسید. از فواید پیمان شینگن این بود که از مشکلات مرزی بین این کشورها کاسته شود
ادامه مطلب
ویزای تضمینی شینگن اروپا
مانند هر کشور دیگری برای سفر به کشوری در اروپا باید ویزای مربوطه را داشته باشید. داشتن ویزای شینگن از ملزومات سفر به اروپا و کشورهای عضو شینگن است . اگر می خواه
ادامه مطلب
ثبت پرسش

Login

Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.