ویزای کانادا | ویزای شینگن | رفع ریجکتی

ویزای اسپانسر شیپ کانادا

جهت اخذ ویزای اسپانسرشیپ کانادا در ابتدا باید تعیین کنید که آیا می‌توانید کسی را حمایت کنید و یا اینکه شخص مورد نظر واجد شرایط حمایت برای رفتن به کانادا است یا خیر. برای اینکه بتوانید حمایت کننده کسی برای دریافت ویزای اسپانسر شیپ در کانادا باشید، میبایست شهروند کانادا باشید و یا اینکه اقامت دائم کانادا داشته باشید. از شرایط دیگری که برای دریافت این ویزا حائز اهمیت است سن بالای 18 سال و امکان حمایت مالی برای فرد اسپانسر‌شونده (حمایت شونده) از طرف شما می باشد.

ویزای اسپانسرشیپ کانادا



چه کسانی می‌توانند از ویزای اسپانسر شیپ کانادا استفاده کنند؟

Ø     ویزای اسپانسر شیپ کانادا برای همسر

این برنامه به افراد مقیم و یا شهروند کانادا اجازه می‌دهد که همسر یا شریک زندگی خود را که یک سال و یا بیشتر با او زندگی کرده باشند را به کانادا بیاورند. همچنین کشور کانادا برای هم جنس ها نیز این قوانین را می‌پذیرد. در صورت طلاق پس از اسپانسرشیپ، فرد اسپانسر‌کننده به مدت ۳ سال و فرد اسپانسر شونده به مدت ۵ سال اجازه اسپانسر کردن فرد جدید را ندارند. اگر در هنگام شروع پرونده اقامت، همسر خود را اعلام نکنید، هیچ وقت امکان اسپانسر کردن آن فرد را نخواهید داشت.

Ø     پدر و مادر، پدربزرگ و مادر‌بزرگ

در این قسمت فرد اسپارکننده باید تعهد تامین مالی فرد اسپانسر شونده را به مدت 20 سال بدهد. 

Ø     فرزندانی که نسبت خونی دارند و فرزندانی که سرپرستی آن‌ها را برعهده داشته باشید.

برای فرزندان به مدت 10 سال پس از اخذ اقامت دائم و یا تا زمانیکه به سن 25 سال برسند میبایست فرد اسپانسرکننده تعهد مالی لازم است را به دولت کانادا بدهد.

مسئولیت های فرد اسپانسر کننده

·        امضای تعهدنامه برای تامین هزینه های خوراک و پوشاک و مسکن فرد اسپانسر‌شونده در مدت زمان تعیین شده

·        تعهدنامه جهت عدم تقاضای کمک هزینه زندگی فرد اسپانسرشونده از دولت کانادا (در صورت درخواست کمک هزینه، فرد حمایت کننده میبایست هزینه های مربوطه را به دولت کانادا پرداخت کند)

·        بستن قرارداد بین فرد اسپانسر کننده و اسپانسر‌شونده مبنی بر پایبندی به مسئولیت‌هایشان

موانع موجود برای فرد اسپانسرکننده جهت حمایت کردن فرد برای دریافت ویزای اسپانسر‌شیپ کانادا

·        انجام ندادن تعهدهایی که قبلا داده اید.

·        اعلام دادگاه مبنی بر عدم پرداخت کمک خرجی فرزند

·        اگر شما به جنایات خاصی محکوم شده اید، نمی‌توانید کسی را نیز حمایت کنید. این جنایات شامل جرائم جنسی، جرائم خشونت آمیز می شود‌، و اگر شما در حال حاضر در زندان هستید، بدون در نظر گرفتن تخلف، نمی توانید یک حامی مالی بگیرید.

·        در صورت درخواست دریافت کمک هزینه زندگی (به جز وام و هزینه از کار افتادگی) از دولت کانادا، شما امکان حمایت کردن فرد دیگری را برای دریافت ویزای اسپانسرشیپ نخواهید داشت.

ویزای کانادا با دعوتنامه
چگونه با دعوتنامه می توان ویزای کانادا گرفت ؟برای دریافت دعوتنامه جهت اخذ ویزای کانادا حتما باید یکی از اقوام و یا دوستان شما در کانادا زندگی کنند. شخص دعوت کنن
ادامه مطلب
ویزای توریستی کانادا
ویزای توریستی کانادا گزینه ای موقت برای مهاجرت به کانادا می باشد که به مسافران اجازه می دهد تا برای بازدید از کانادا و به منظور گردشگری و گذراندن اوقات فراغت به
ادامه مطلب
سوپر ویزای والدین کانادا
سوپر ویزای کانادا یک ویزای بلند مدت است و برای والدین و پدر بزرگ ها و مادر بزرگ هایی که فرزندان یا نوه هایشان از ساکنین دائم یا شهروندان کانادایی هستند، صادر می
ادامه مطلب
اعتبار ویزای کانادا چقدر است؟
اعتبار ویزاهای کانادا به هنگام ورود ، توسط افسران اداره مهاجرت این کشور کنترل می شود و همچنین تعیین اعتبار ویزای کشور کانادا و یک یا چند بار ورود بودن آن، بر عه
ادامه مطلب
روش های اخذ ویزای کانادا
کانادا دومین کشور دنیا از لحاظ وسعت است، آگاهی از روش های اخذ ویزای کانادا برای کسانی که قصد سفر به آن را دارند از واجبات میباشد.· به دلیل داشتن فرصت های
ادامه مطلب
راهنمای اخذ ویزای توریستی کانادا
برای راهنمایی شما عزیزان برای اخذ ویزای کانادا ما مطالبی را در اختیار شما قرار خواهیم داد که می تواند به شما در این زمینه اطلاعاتی داده و در زمینه ی اخذ ویزا به
ادامه مطلب
ویزای تضمینی کانادا
کانادا هر ساله از سرتاسر دنیا مهاجران زیادی را می پذیرد. اما یکی از معضلات برای ویزای تضمینی کانادا این است که قوانین مهاجرت به کانادا مدام در حال تغییر است و د
ادامه مطلب
ویزای فرصت مطالعاتی کانادا
فرصت مطالعاتی یکی از مقاطع دوره ی دکتری تخصصی است که به منظور ارتقای تبادلات علمی و فرهنگی بین کشور کانادا و دانش پژوهان سایر کشورها، تسهیلاتی به نام ارائه ویزا
ادامه مطلب
تبدیل ویزای توریستی کانادا به اقامت
یکی از روهای مسافرت به کشور کانادا، اخذ ویزای توریستی است. گردشگران و مهاجران به دلیل شرایط مناسب اقتصادی و اجتماعی در کانادا، خواهان بازدید از این کشور هستند.
ادامه مطلب
لاتاری کانادا
اخیراً خبرهای زیادی درمورد لاتاری کانادا در وبسایها و شبکهای مجازی منتشر مشود که طبق آنها، متقاضیان مهاجرت به کانادا متوانند با شرکت در این لاتاری، بخت خود را ب
ادامه مطلب
مدارک اخذ ویزای کانادا
مدارک و مراحل اخذ ویزای کانادا چیست؟مدارک و مراحل اخذ ویزای کانادا دارای شرایط خاصی است که لازم است مورد توجه متقاضیان قرار گیرد.برای مثال مدارک لازم برای ویزای
ادامه مطلب
ویزای مولتی 5 ساله کانادا
ویزای مولتی پل کانادا ویزای 5 ساله است و یکی از مزیت های دریافت آن این است که شما می توانید بیشتر از یکبار به کانادا رفت و آمد کنید. جالب است بدانید که این ویزا
ادامه مطلب
هزینه اخذ ویزای کانادا
هزینه های اخذ ویزای کانادا به دو صورت تفکیک شده است. بخشی از هزینه های ویزای کانادا مربوط به هزینه هایی است که به سفارت کانادا برای تهیه مدارک و دعوتنامه و ....
ادامه مطلب
ثبت پرسش

Login

Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.