مدارک لازم برای ویزای شینگن

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای شینگن برای همه کشورهای اروپایی و محدوده شینگن شبیه به هم است؛ فقط در جزئیات این مدارک ممکن است در کشورهای مختلف کمی تفاوت وجود داشته باشد.

باید توجه کنید که همه مدارک ترجمه شده جهت اخد ویزای شنگن، نیاز به مهر دادگستری دارند که معمولا دارالترجمه‌ها خودشان پس از ترجمه مدارک، برای گرفتن این مهر اقدام می‌کنند.

مدارک مورد نیاز ویزای شینگن

·         فرم تکمیل‌شده درخواست ویزای شینگن

·         شناسنامه ایرانی

·         گذرنامه

·         سه قطعه عکس رنگی

·         اسناد رسمی شغلی و منابع مالی

·         بلیط پرواز رفت و برگشت به کشور مقصد

·         بیمه مسافرتی

·         واچر رزرو هتل

·         دعوت‌نامه

توضیحاتی درباره ی مدارک لازم برای ویزای شینگن که باید بدانید:

فرم تکمیل‌شده درخواست ویزای ویزای شینگن

تکمیل فرم درخواست ویزای شنگن باید از سفارت مربوطه به صورت حضوری یا اینترنتی دریافت شود. این فرم را باید به همراه مدارک مورد نیاز دیگر در زمان مصاحبه ارائه دهید.  ویزای شینگن توریستی، دو نوع یک‌بار ورود و چندبار ورود یا مالتیپل دارد که شما باید تعیین کنید درخواست کدام نوع ویزا را دارید. اگر در زمان سفرتان قصد خروج از محدوده شینگن و ورود دوباره را داشته باشید، باید ویزای شینگن چندبار ورود بگیرید. البته اگر برای اولین بار قصد سفر به محدوده شینگن را دارید، بهتر است برای گرفتن ویزای شینگن توریستی دوهفته‌ای و یک‌بار ورود اقدام کنید تا با احتمال بیشتری درخواستتان پذیرفته شود.

توجه: هرچند که این کشورها عضو شینگن هستند و ویزای همه‌شان ویزای شنگن محسوب می‌شود اما فرم درخواست برای هر کشوری متفاوت است، بنابراین مثلا برای درخواست ویزای آلمان نباید به سفارت فرانسه مراجعه کرد.

شناسنامه ایرانی:

ترجمه‌ رسمی شناسنامه با کپی از تمام صفحات باید حتما موجود باشد.

گذرنامه:

 اصل گذرنامه به همراه کپی از پنج صفحه اول و صفحاتی که در آنها مهر ویزا خورده است. اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بعد از تاریخ درخواست ویزا باشد.

توجه: باید قبل از ارائه گذرنامه، حتما قسمت امضای دارنده گذرنامه در صفحه پاسپورتتان را با خودکار امضا کنید.

سه قطعه عکس رنگی:

عکس‌ها باید رنگی، زمینه سفید، تمام رخ، جدید که کاملا با ظاهر فعلی صاحب عکس هم‌خوانی داشته باشد و در ابعاد ۶ در ۴ ارائه شود. طبق مقررات شینگن، عکس شما بر روی برچسب ویزا شینگن چاپ خواهد شد.

توجه: در صورتی که عکس همراهان در گذرنامه‌ متقاضی باشد، باید برای همراهان نیز دو قطعه عکس در مدارک ویزای شینگن در نظر بگیرید.

اسناد رسمی شغلی و منابع مالی:

بخش مهمی از مدارک مورد نیاز برای ویزای شینگن مربوط به اسناد شغلی و مدارک مالی است.

-          گواهی اشتغال به کار باید بر روی سربرگ رسمی محل کار، با امضای مدیر عامل و ذکر سمت شغلی حقوق ماهانه و مدت زمان اشتغال به کار و به زبان انگلیسی ارائه شود. در صورت داشتن شغل آزاد ترجمه پروانه کسب و سوابق آخرین پرداخت مالیات به همراه مهر اداره مالیات ضروری است. اگر به صورت پروژه‌ای کار می‌کنید یا با شرکت خاصی همکاری نمی‌کنید، مدرکی از پروژه‌های آینده‌تان ارائه دهید یا مدرکی که نشان دهنده بازگشت شما به‌خاطر وجود موقعیت یا پیشنهاد خوب شغلی آینده باشد.

برای دانشجوها

-          ارائه گواهی اشتغال به تحصیل به زبان انگلیسی بر روی سربرگ رسمی دانشگاه به همراه امضای رئیس دانشگاه ضروری است. مدارکی مثل توصیه نامه استادان که نشان دهنده موفقیت تحصیلی شما و انگیزه بازگشت باشد هم می‌توانند برای گرفتن ویزای شینگن کمک کننده باشند.

برای دریافت ویزای شینگن برای کسانی مثل زنان خانه‌دار یا فرزندان که تحت تکفل‌اند

-          گواهی اشتغال به کار و شرح صورت‌حساب بانکی (با تاریخ گشایش حساب) مربوط به همسر یا پدر الزامی‌ است.

لازم است که این مدارک ویزای شینگن به همراه ترجمه‌شان به سفارت ارائه داده شوند:

·         پرینت حساب بانکی؛ گردش سه ماه آخر و مانده حساب که روی سربرگ انگلیسی بانک و مهر شده باشد.

·         در صورت داشتن بیمه کاری، سوابق سه ماه آخر قبل از درخواست ویزای شنگن.

·         در صورت داشتن سند ملکی به نام شخص درخواست کننده؛ اصل و ترجمه‌ سند که اصل سند هنگام تحویل بقیه مدارک به مسافر بازگردانده خواهد شد.

توجه: درصورتی که در حساب بانکی‌تان به اندازه کافی پول ندارید، ارائه یک نامه از سمت پدر همسر، شخص دعوت‌کنندهیا بستگان نزدیکی که توانایی پشتیبانی مالی شما را در طول سفر دارند می‌تواند کمک‌کننده باشد. درصورت ارائه این نامهباید مدارک حساب بانکی آن شخص را ضمیمه کنید.

بلیط پرواز رفت و برگشت به کشور مقصد:

برای درخواست ویزای شینگن، ارائه رزرو بلیط هواپیما کافی است و نیازی به خرید بلیط هواپیما نیست.

بیمه مسافرتی:

بیمه مسافرتی باید برای کل مدت زمان سفر حداقل هزینه ۳۰ هزار یورو را برای هر مسافر پوشش دهد.

متقاضیان ویزای شینگن باید بیمه‌ مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به کشور تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شنگن معتبر باشد. شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور مقصد داشته باشد؛ در ضمن شخص دعوت‌کننده در کشور مقصد هم می‌تواند بیمه‌ی مسافرتی را از یک شرکت بیمه در آن کشور بگیرد.

واچر رزرو هتل:

رزرو هتل باید برای کل مدت اقامت و مطابق با تاریخ بلیط رفت و برگشت باشد.

توجه: اگر دعوت‌نامه داشته باشید نیازی به برگه رزرواسیون هتل نخواهید داشت.

دعوت‌نامه:

در صورت داشتن دعوت‌نامه، ارائه اصل دعوت‌نامه که شخص دعوت‌کننده از کشور مقصد برای مسافر فرستاده است جهت تکمیل مدارک درخواست ویزای شینگن ضروری است. بهتر است مدارکی جهت نشان دادن نسبت شخص دعوت‌کننده با مسافر ارائه شود. در صورتی که شخص دعوت‌کننده دوست شماست، ارائه پرینت ایمیل‌ها یا حتی عکس‌هایی که دوستی شما را ثابت کند، می‌تواند کمک‌کننده باشد. بهتر این است که یک مطالعه داشته باشید دعوت نامه را تا مسلط باشید


ثبت پرسش

Login

Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.