ویزای کانادا | ویزای شینگن | رفع ریجکتی

مدارک و مراحل اخذ ویزای کانادا چیست؟

مدارک و مراحل اخذ ویزای کانادا دارای شرایط خاصی است که لازم است مورد توجه متقاضیان قرار گیرد.برای مثال مدارک لازم برای ویزای مولتی - 5 ساله - کانادا کمی متفاوت از ویزای مسافرتی یکبار ورود است.ویزای مسافرتی یکی از انواع ویزای موقت کانادا است و برای آنکه موفق به دریافت این ویزا شوید، باید شرایط لازم را داشته باشید.

مراحل درخواست ویزای کانادا

برای گرفتن ویزای کانادا دو روش وجود دارد: .

روش آنلاین : می‌توانید اسکن و آپلود مدارک را به کارشناسان شرکت‌هایی بسپارید که در این زمینه فعالیت دارند.

روش حضوری : تمام مدارک به شکل فیزیکی یا همان کاغذی به سفارت تحویل داده می‌شود.

اخذ ویزا شامل مراحل مختلفی است که در ادامه آورده شده است:

نحستین مرحله اخذ ویزای کانادا تکمیل فرم تقاضانامه ویزا است.

این کار باید با دقت کامل انجام شود. فرم‌ به طور آنلاین کامل و بارکد اختصاصی آن دریافت می‌شود.

برای اینکه این کار را راحت‌تر انجام دهید، می‌توانید با مراجعه به سایت سفارت فرم‌ها و مدارک اولیه اخذ ویزای کانادا را دریافت کنید و آنها را به زبان فارسی تکمیل نمایید.

به دلیل زیاد بودن فرم های مهاجرت کانادا، برای پرهیز از اشتباه این کار باید با حوصله انجام شود.

مرحله دوم انگشت نگاری است که فرد متقاضی برای این کار باید به یکی از دفترهای شرکت VFS مراجعه نماید.

همان طور که می‌دانید سفارت کاناد در حال حاضر در ایران فعال نیست.

پس برای انجام انگشت نگاری باید یکی از کشورهای همسایه مانند ترکیه یا امارات را برای این کار انتخاب کند.

هزینه‌های سفارت برای بررسی پرونده‌ها و کار انگشت نگاری متفاوت هستند.

اگر به صورت آنلاین اقدام کرده باشید، این هزینه را به صورت آنلاین پرداخت می‌کنید.

پرداخت هزینه انگش نگاری جهت ویزای کانادا در روش حضوری در کشور امارات به شکل نقدی و در کشور ترکیه به صورت رسید بانکی خواهد بود.

نکاتی در مورد اخذ ویزای کانادا:

·         شما باید با مدارک خود بتوانید ابراز کنید که حتماً به کشور خود بازخواهید گشت.

·         اگر مدارک مورد نیاز برای ویزای کانادا که از طرف شما ارائه می شود توانایی قانع کردن افسر را داشته باشند، ویزا را برای شما صادر می‌کند.

·         اما صدور ویزا به این معنا نیست که به این کشور وارد خواهید شد. لحظه ورود به کشور در این مورد تعیین‌کننده است.

·         فهرست مدارک لازم برای اخذ ویزای کانادا که مورد نیاز سفارت می باشد برای تمام متقاضیان یکی است. البته این مدارک ممکن است با توجه به مکان درخواست و افراد متفاوت باشد.

·         فرق این کشور با کشورهای دیگر در این است که کانادا برای صدور ویزا مصاحبه حضوری ندارد و تمام مدارک پرونده برای افسر ارسال می‌شود.

·         بعد از اینکه کارهای درخواست ویزا را انجام دادید، سفارت پاسخ شما را با ایمیل اعلام می‌کند.

·         اگر درخواست ویزای شما مورد قبول واقع شده باشد، باید برای درخواست ویزا از ایمیل پاسخ سفارت یک پرینت تهیه کنید و با گذرنامه به دفترهای وک مراجعه کنید.

متأسفانه اگر قرار باشد مجدد به این دفترها مراجعه کنید باید تمام هزینه‌ها مانند پرواز و هتل را دوباره متقبل شوید. این کار به طور غیرحضوری و به وسیله یک نماینده نیز انجام می‌شود. با تکمیل فرم وکالت و امضای آن و سپردن مدارک به نماینده خود می‌توانید این کار را تمام و کمال به او واگذار کنید.در انتخاب نماینده برای خود حتماً باید فردی را انتخاب کنید که به روند امور سفارت و اخذ ویزا آشنایی کامل داشته باشد. همچنین، داشتن مجوز رسمی نیز حائز اهمیت است.

مدارک ویزای توریستی کانادا

اگر برای اولین بار است که به عنوان یک توریست، دانشجو و یا با هدف کسب و کار به کانادا سفر کنید ممکن است در تکمیل فرم های درخواست و جمع آوری تمام مدارک مشکلاتی داشته باشید که در صورت آشنایی با قوانین و تکمیل صحیح مدارک نباید نگران اخذ ویزای خود باشید.

درخواست ویزای توریستی کانادا یکی از پر طرفدار ترین ویزاهای کانادا محسوب می شود.بسته به شرایط مدارک لازم برای ویزای توریستی نیز کمی تغییر می کند.بصورت کلی جهت دریافت این نوع ویزای کانادا مدارک زیر مورد نیاز است هرچند همانطور که گفته شد ممکن است بسته به شرایط، برخی مدارک کم یا زیاد شود برای اطلاعات بیشتر با کارشناسان بال طلایی تماس بگیرید.

1.      تکمیل و تایید فرم درخواست ویزا (Application Form)

2.      تکمیل و تایید فرم خانوادگی (Family Form)

3.      اصل پاسپورت معتبر دارای حداقل 6 ماه اعتبار (به جز صفحه جلد آخر حداقل یک صفحه خالی داشته باشد)

4.      دو قطعه عکس پشت نویسی شده (نام و تاریخ تولد) با پس زمینه روشن

5.      ترجمه شناسنامه متقاضی

6.      ترجمه مدارک شغلی (برای صاحبان مشاغل جواز کسب، روزنامه رسمی، پروانه نظام مهندسی، پروانه طبابت و یا پروانه بهره وری لازم است. برای کارمندان دولتی ارائه نامه اشتغال به کار، آخرین فیش حقوقی، سابقه بیمه، حکم کارگزینی و درصورت بازنشستگی ارائه حکم بازنشستگی ضروری است.)

7.      ارائه اظهارنامه مالیاتی اخیر

8.      ارائه گردش حساب 6 ماهه اخیر که نشان دهنده درآمد ماهیانه باشد

9.      ارائه نامه تمکن بانکی (Bank Statement) ترجمه شده و ممهور به مهر امور بین الملل بانک

10.  ارائه سند ملکی ترجمه شده

11.  ارائه دعوتنامه از سوی فردی در کانادا که هدف از سفر و مدت زمان حضور شما در این کشور را اثبات کند. این دعوتنامه باید به همراه کارت شناسایی و مدارک مالی فرد دعوت کننده و مدارک اثبات رابطه خویشاوندی متقاضی با شخص دعوت کننده باشد.

12.  ارائه ترجمه سند ازدواج در صورت اقدام زن و شوهر همراه با هم (اگر یکی از آنها به تنهایی اقدام می کند برای اثبات وجود رابطه ی قوی با کشور ارائه گواهی ازدواج و درصورت وجود گواهی تولد فرزند اجباری است)

13.  ارائه رضایت نامه کتبی والدین برای خروج فرزند زیر 18 سال درصورتی که فرزند به تنهایی و یا به همراه یکی از والدین سفر می کند.

14.  رزرو بلیط رفت و برگشت به کانادا


مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای پنج ساله کانادا:

ویزای 5 ساله کانادا در اصل 10 ساله بوده اما از آنجا که اعتبار پاسپورت های ایرانی بیش از 5 سال نیست مدت زمان این ویزا نیز برای افراد ایرانی 5 ساله لحاظ می شود. افرادی واجدالشرایط دریافت این نوع ویزا هستند که یکی از بستگان درجه ی یک آنها دارای اقامت موقت یا دائم داشته باشند.

معمولاً والدین دانشجویان در حال تحصیل در کانادا یا والدین افراد مقیم کانادایی می توانند نسبت به درخواست این ویزا اقدام کنند. برای دریافت ویزای پنج ساله علاوه بر مدارک فوقالذکر لازم است که مدارک اقامت دائم یا موقت فرد مقیم در کانادا ارائه شود.

بال طلایی با داشتن سال‌ها تجربه درخشان در زمینه ی صدور ویزای کانادا یکی از بهترین گزینه‌ها برای تسریع و اطمینان از دریافت ویز است. مدارک لازم برای ویزای کانادا و نحوه ارائه آن ها اثری تعیین کننده در قبول درخواست ویزای کانادا دارندبنابراین بهترین راه این است که مراحل اخذ ویزای کانادا را به موسسه ای با سابقه و آشنا به امور سفارت بسپارید تا از بروز اشتباه های و اتلاف زمان و اتلاف هزینه جلوگیری نمایید.برای درخواست ویزای کانادا با ما در تماس باشید و با اطمینان خاطر تمام امور مربوط به ویزای خود را به ما بسپارید.

ویزای کانادا با دعوتنامه
چگونه با دعوتنامه می توان ویزای کانادا گرفت ؟برای دریافت دعوتنامه جهت اخذ ویزای کانادا حتما باید یکی از اقوام و یا دوستان شما در کانادا زندگی کنند. شخص دعوت کنن
ادامه مطلب
ویزای توریستی کانادا
ویزای توریستی کانادا گزینه ای موقت برای مهاجرت به کانادا می باشد که به مسافران اجازه می دهد تا برای بازدید از کانادا و به منظور گردشگری و گذراندن اوقات فراغت به
ادامه مطلب
سوپر ویزای والدین کانادا
سوپر ویزای کانادا یک ویزای بلند مدت است و برای والدین و پدر بزرگ ها و مادر بزرگ هایی که فرزندان یا نوه هایشان از ساکنین دائم یا شهروندان کانادایی هستند، صادر می
ادامه مطلب
اعتبار ویزای کانادا چقدر است؟
اعتبار ویزاهای کانادا به هنگام ورود ، توسط افسران اداره مهاجرت این کشور کنترل می شود و همچنین تعیین اعتبار ویزای کشور کانادا و یک یا چند بار ورود بودن آن، بر عه
ادامه مطلب
روش های اخذ ویزای کانادا
کانادا دومین کشور دنیا از لحاظ وسعت است، آگاهی از روش های اخذ ویزای کانادا برای کسانی که قصد سفر به آن را دارند از واجبات میباشد.· به دلیل داشتن فرصت های
ادامه مطلب
راهنمای اخذ ویزای توریستی کانادا
برای راهنمایی شما عزیزان برای اخذ ویزای کانادا ما مطالبی را در اختیار شما قرار خواهیم داد که می تواند به شما در این زمینه اطلاعاتی داده و در زمینه ی اخذ ویزا به
ادامه مطلب
ویزای تضمینی کانادا
کانادا هر ساله از سرتاسر دنیا مهاجران زیادی را می پذیرد. اما یکی از معضلات برای ویزای تضمینی کانادا این است که قوانین مهاجرت به کانادا مدام در حال تغییر است و د
ادامه مطلب
ویزای اسپانسر شیپ کانادا
جهت اخذ ویزای اسپانسرشیپ کانادا در ابتدا باید تعیین کنید که آیا متوانید کسی را حمایت کنید و یا اینکه شخص مورد نظر واجد شرایط حمایت برای رفتن به کانادا است یا خی
ادامه مطلب
ویزای فرصت مطالعاتی کانادا
فرصت مطالعاتی یکی از مقاطع دوره ی دکتری تخصصی است که به منظور ارتقای تبادلات علمی و فرهنگی بین کشور کانادا و دانش پژوهان سایر کشورها، تسهیلاتی به نام ارائه ویزا
ادامه مطلب
تبدیل ویزای توریستی کانادا به اقامت
یکی از روهای مسافرت به کشور کانادا، اخذ ویزای توریستی است. گردشگران و مهاجران به دلیل شرایط مناسب اقتصادی و اجتماعی در کانادا، خواهان بازدید از این کشور هستند.
ادامه مطلب
لاتاری کانادا
اخیراً خبرهای زیادی درمورد لاتاری کانادا در وبسایها و شبکهای مجازی منتشر مشود که طبق آنها، متقاضیان مهاجرت به کانادا متوانند با شرکت در این لاتاری، بخت خود را ب
ادامه مطلب
ویزای مولتی 5 ساله کانادا
ویزای مولتی پل کانادا ویزای 5 ساله است و یکی از مزیت های دریافت آن این است که شما می توانید بیشتر از یکبار به کانادا رفت و آمد کنید. جالب است بدانید که این ویزا
ادامه مطلب
هزینه اخذ ویزای کانادا
هزینه های اخذ ویزای کانادا به دو صورت تفکیک شده است. بخشی از هزینه های ویزای کانادا مربوط به هزینه هایی است که به سفارت کانادا برای تهیه مدارک و دعوتنامه و ....
ادامه مطلب
 مینا نادری
  سلام و احترام من همراه همسر و دخترم عازم ميلان هستيم ايا امكان دارد براي درخواست ويزاي كانادا و انگشت نگاري از ايتاليا ميلان اقدام كنيم؟  
 بال طلایی
  سلام در پاسخ به این سوال می توانیم بگوییم که این امکان وجود دارد. اگر از ایران بخواهید اقدام کنید، این کار معمولا در کشورهای اطراف(استانبول، آنکارا و ارمنستان) انجام می شود. البته در کشور مورد نظرتان هم اگر شرکت های VFS وجود داشته باشند، برای اخذ ویزای کانادا، اینگونه اقدام ها نیز انجام می شود.تشکر  
ثبت پرسش

Login

Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.