ویزای کانادا | ویزای شینگن | رفع ریجکنی


تمامی متقاضیانی که قصد سفر به کشور اسپانیا را دارند ، باید برای ورود به این کشور، ابتدا برای گرفتن وقت سفارت اسپانیا اقدام کنند. کشور توریستی اسپانیا یکی از کشورهای عضو اتحادیه اروپاست و از کشورهای عضو شینگن است که سالانه مسافران زیادی برای دیدن جاذبه ها و مناظر توریستی آن وارد این کشور می شوند. 
برای دریافت وقت سفارت کشور اسپانیا می توانید به آژانس مسافرتی بال طلایی مراجعه کنید.
تعیین وقت ویزا اسپانیا برای ارائه مدارک به صورت غیر حضوری امکان پذیر می باشد. 
همچنین جهت اخذ وقت مصاحبه کشور اسپانیا می بایست به صورت آنلاین اقدام به پر کردن فرم رزرو وقت مصاحبه نمود.
نکته مهم در مورد وقت تعیین وقت سفارت اسپانیا
اگر افراد متقاضی سفر به کشور اسپانیا داری دعوتنامه از این کشور هستند، باید به تاریخ دعوتنامه خود دقت نمایند و بعد از آن  برای وقت خود اقدام کنند. اگر فردی از بستگان نزدیک خود در کشور اسپانیا تقاضای دعوتنامه می کند ، حتما باید تاریخ سفر را 2 ماه بعد از اینکه دعوتنامه به دستشان رسید ، انتخاب کند.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ وقت سفارت اسپانیا:

اصل گذرنامه معتبر امضا شده با 6 ماه اعتبار از تاریخ حرکت تور .
ارائه اصل گذرنامه باطل شده.
فتوکپی از صفحه مشخصات گذر نامه و ویزاهای 3 سال گذشته از جمله ویزاهای شینگن.
تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل جهت ارائه به سفارت اسپانیا
2 قطعه عکس 5*3 در 5*4 رنگی جدید با زمینه سفید و کاملا از روبرو و بدون عینک .
ترجمه تمامی صفحات شناسنامه به زبان اسپانیایی.

ارائه ترجمه اسپانیایی گواهی اشتغال به کار ، روزنامه رسمی ( آگهی تاسیس و تغییرات ) به همراه ترجمه اسپانیایی نامه معرفی نامه روی سربرگ شرکت ، پروانه شرکت ، پروانه وکالت ، پروانه مطب . کارت نظام پزشکی مسافر.

*در گواهی اشتغال به کار باید نام و سمت مسافر ، میزان درآمد و تاریخ مرخصی مطابق با تاریخ تور و همچنین به همراه مهر و امضا توسط شخصی غیر از مسافر بر روی سربرگ شرکت ذکر شده باشد.
* افرادی که فقط گواهی شغلی ( بخش خصوصی ) ارائه می دهند ، ارائه لیست 6 ماهه گذشته ی بیمه تامین اجتماعی با مهر و امضای آن برای ارائه به سفارت اسپانیا الزامی است
*برای خانم های خانه دار ، ارائه گواهی اشتغال به کار همسر نیز الزامی است.
ارائه ترجمه اسپانیایی گواهی اشتغال به تحصیل برای افراد محصل و همچنین ارائه ترجمه ی اسپانیایی حکم کارگزینی و اشتغال به کار برای اساتید نیز الزامی است.
ارائه ترجمه اسپانیایی حکم بازنشستگی و کارت بازنشستگی و آخرین فیش حقوقی برای بازنشستگان الزامی است.
ارائه ترجمه اسپانیایی پرینت حساب جاری بانکی طی 3 ماه گذشته همراه با مهر و امضا توسط بانک مربوطه .
*سپرده های بانکی و حداقل موجودی حساب جاری و یا سپرده برای هر نفر ، باید به مبلغ 400.000.000 ریال باشد.
ترجمه اسپانیایی سند مالکیت از تمامی صفحات به نام مسافر جهت ارائه به سفارت. 
ارائه ترجمه اسپانیایی رضایت نامه محضری پدر و مادر برای سفر فرزندانی که زیر 18 سال سن دارند ، که باید مهر و تایید دادگستری و وزارت امور خارجه را داشته باشد.

نکته:
با توجه به شرایط اخذ ویزای کشورهای عضو شینگن ، سفارت خانه ی هر کشوری این حق را دارد که از افراد مدارک دیگری نیز درخواست کند.همچنین ارائه ضمانت بازگشت به کشور برای تمامی افراد الزامی است. 

وقت سفارت انگلیس
برای گرفتن وقت سفارت انگلیس ( انگلستان ) به دلیل این که این سفارت در ایران تعطیل می باشد و در حال حاضر در ایران فعالیت نمی کند متقاضیان برای اخذ وقت سفارت و ویز
ادامه مطلب
وقت سفارت برزیل
برای سفر کردن به اکثر کشورها از جمله برزیل باید در ابتدا از سفارت مربوطه وقت بگیرید و اقدام به اخذ ویزای آن کشور نمایید.برزیل یکی از بزرگ ترین کشورهای آمریکای ج
ادامه مطلب
وقت سفارت استرالیا
استرالیا با داشتن 7.686.850 کیلو متر مربع وسعت، جزو ششمین کشور های وسیع جهان است و از نظر مساحت دومین کشور پهناور اتحادیه ی کشور های همسود است.کانبرا پایتخت است
ادامه مطلب
وقت سفارت کانادا
کشور کانادا به دلیل موقعیت جغرافیایی و فرهنگی و سطح بالای زندگی طرفداران زیادی در سرتاسر جهان دارد. اگر شما نیز یکی از متقاضیان ویزای کانادا هستید،nbsp;باید بدا
ادامه مطلب
وقت سفارت آمریکا
یکی از معضل ها برای متقاضیانی که قصد سفر به آمریکا را دارند نبود سفارت آمریکا در ایران و دریافت وقت سفارت می باشد. به همین دلیل کسانی که قصد سفر به آمریکا را دا
ادامه مطلب
وقت سفارت یونان
یکی دیگر از خدماتی که توسط آژانس بال طلائی ارائه می گردد، اخذ وقت سفارت یونان می باشد. شما می توانید به جای قرار گرفتن در صف های طولانی، اخذ وقت سفارت خود را به
ادامه مطلب
وقت سفارت سوئیس
وقت سفارت سوییسسوئیس یکی از کشورهای عضو اتحادیه شنگن است. پس برای ورود به این کشور ابتدا نیاز به دریافت وقت سفارت این کشور دارید. برای دریافت ویزای شنگن از کشور
ادامه مطلب
 Vali hoshyari
  سلام من میخواستم برای گشت و گذار به آلمان سفر کنم که متوجه شدم اگر خانوادگی بخواهم برم ویزا نمی توانم بگیرم آیا از طریق اسپانیا من میتوانم با خانواده سفر کنم خودم همسرم و پسر یکساله ام برنامه سفر میتوان اسپانیا یا کشوری باشد که شماپشنهاد میدهین اما دوست دارم با ویزای شینگن پاریس و در آخر آلمان که بستگان هستن رو ببینم باتشکر هوشیاری  
 آژانس بال طلایی
  با سلام و وقت بخیر سپاس از اینکه ، ما را در پاسخگویی به سوالات خود انتخاب نموده اید. اگر برای سفر به کشور آلمان بخواهید اقدام کنید ، حتما نیاز به دعوتنامه دارید. ولی اگر قصد سفر به کشور اسپانیا را دارید ، به صورت توریستی می توانید اقدام کنید. لطفا برای اطلاع بیشتر نیز ، با تماس به کارشناسان بال طلایی ، نکات مبهم خود را برطرف کنید. با تشکر  
ثبت پرسش

Login

Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.