ویزای کانادا | ویزای شینگن | رفع ریجکنی

شرایط و مدارک اخذ ویزای برزیل

همانند هر کشور دیگری برای سفر به برزیل نیز چندین نوع ویزا وجود دارد که هر کدام از آنها دارای مشخصات و مزایایی هستند. بنابراین شما باید قبل از درخواست ویزای برزیل، هدف از سفر خود را بدانید تا درخواست دقیقی را ارائه دهید. بنابراین مسافران قبل از سفر به برزیل باید اطلاعات دقیقی درمورد ویزای برزیل داشته باشند.

مدت زمان اقامت در برزیل با صلاحدید سفارت 15 تا 30 روز است. حضور متقاضی برای دریافت ویزا الزامی نیست و مصاحبه انجام نمی شود. نماینده و یا وکیل متقاضی ویزای برزیل می تواند نسبت به تحویل مدارک و اخذ ویزا اقدام کند. هرچند در مواردی ممکن است سفارت برای توضیح یک سری از مدارک درخواست حضور متقاضی را داشته باشد که در این صورت از عهده ی آژانس خارج است. از زمان اقدام برای ویزای برزیل تا زمان اعلام سفارت در خصوص صدور ویزا حدود 2 تا 3 هفته زمان خواهد برد تا مشخص شود که شما واجد دریافت ویزای توریستی برزیل هستید یا نه.

درخواست برای ویزای برزیل

الزامات و مقررات درخواست ویزا در اینجا برای شما ذکر شده است. کنسولگر هر زمان لازم باشد ممکن است اسناد و مدارک و همچنین اطلاعات مورد نیاز دیگری را نیز از شما درخواست کند.

انواع ویزای برزیل

1)     ویزای توریستی برزیل (VITUR):

·         برای سفر های گردشگری

·         برای دیدار اقوام یا دوستان

·         برای کنفرانس های علمی، فرهنگی،تکنولوژی و سمینار های دانشمندان و اساتید و محققان ( سخنرانان هزینه ای پرداخت نمی کنند)

·         شرکت در مسابقات هنری و ورزشی

 

2)     ویزای موقت (VITEM |) :

·         برای دانشمندان، استادان، محققان و کسانی که در ماموریت های علمی، فرهنگی و یا فن آوری شرکت می کنند.

·         دانشمندان ، تکنیسین ها، محققان یا داوطلبانی که تحت چارچوب یک پروژه ی بین المللی همکاری می کنند.

·         دانشجویان بورسیه (روتاری، AFS، AIESEC و.....)

·         تکنیسین هایی که می خواهند در زمینه های عمل جراحی و تعمیرات ماشین آلات و تجهیزات تولید شده در برزیل آموزش ببینند.

·         ورزشکاران آماتور زیر 21 سال که می خواهند در برنامه های آموزشی در برزیل تعلیم ببنند.

·         دانشمندان ، استادان ، محققان و سایر متخصصان که می خواهند در سمینارها و کنفرانس هایی که توسط موسسه برزیلی برگزار می شود شرکت کنند نیاز به این نوع ویزای برزیل دارند.

توجه: دارندگان ویزای برزیل از نوع موقت اجازه فعالیت (کار) در برزیل را ندارند.

3)     ویزای موقت (VITEM ||) :  

این نوع ویزای برزیل برای مسافرانی است که با هدف کسب و کار سفر می کنند (سفر کاری)  البته به جز مواردی که هدفشان از سفر برای واردات و صادرات است (که در این صورت ویزای VITM V اجباری است ). ویزای تجاری برزیل برای کسانی است که دارای قراردادهای واردات و صادرات امضا شده هستند و یا مسافرانی که به بازدید از شرکت ها و برقراری ارتباط تجاری و ارزیابی فرصت های سرمایه گذاری می پردازند ، صادر می شود.

4)     ویزا موقت (VITEM|||):برای شرکت در فعالیت های ورزشی و حتی هنری صادر می شود.

5)     ویزا موقت (VITEM -IV): این نوع از ویزای برزیل برای کسانی که به دنبال تحصیل در دانشگاه های برزیل هستند صادر می شود.

6)     ویزای موقت  V(VITEM-V):این ویزا برای موارد زیر صادر می شود:

·         دانشمندان، استادان، تکنسین ها یا متخصصین دیگر که برای کار در برزیل تحت قرداد کار می کنند و در برزیل حقوق دریافت می کنند.

·         برای ارائه خدمات به دولت برزیل بر اساس توافق نامه ، قراداد و یا پیمان بین المللی

·         برای قرارداد کاری  با شرکت هایی که در برزیل مستقر هستند.

·         برای کمک های فنی بر اساس یک قرداد کاری که بین شرکت برزیلی و یک شرکت خارجی امضا شده است.

·         برای کمک های فنی در کوتاه مدت بدون بستن قرارداد کاری .

·         برای آموزش های حرفه ای ، بدون بستن قرارداد کاری، بلافاصله پس از اتمام دوره های فنی و حرفه ای یا تحصیلات دانشگاهی.

·         برای مدرسان و استادان خارجی برای آموزش در زمینه ی زبان های خارجی.

·         برای کارکنان کشتی های خارجی که که برای کار در آب های تحت قلمرو برزیل تحت قرداد با شرکت های برزیلی سفر می کنند.

·         برای اعضای خدمه ی کشتی های ماهیگیری خارجی که توسط شرکت های برزیلی اجاره شده اند.

·         برای خدمه یا سایر کارکنان کشتی هایی که در سرتاسر ساحل برزیل در حوضه رود آمازون و یا در دیگر آب های درون مرزی برزیل فعالیت می کنند.

·         برای کارآموزانی که میخواهند برای کار به صورت حرفه ای در شرکت های برزیلی مشغول به کار شوند.

7)     ویزا موقت VI(VITEM-VI): این ویزا برای خبرنگاران رسانه ای صادر می شود.

8)     ویزا موقت VII(VITEM II): این ویزا برای سفر با اهداف مذهبی در برزیل صادر می شود.

9)     ویزای دائم برزیل: ویزای دائم برای کسانی است که قصد اقامت دائم در برزیل را دارند. به عنوان مثال کسانی که :

·         دارای اقوامی در برزیل هستند یا وابستگی قانونی دارند.

·         بازنشتگانی که بعد از بازنشستگی می خواهند محل زندگیشان را تغییر دهند.

·         کسانی که می خواهند در برزیل سرمایه گذاری کنند.

·         کسانی که از یک موسسه تحقیقاتی و یا سازمان های علمی بر اساس تخصصشان پیشنهاد کاری دارند.

10) ویزای دیپلماتیک و رسمی (DIPLOMATIC AND OFFICIAL VISSA): برای کسانی که ماموریت های دیپلماتیک یا رسمی دارند صادر می شود.

مدارک لازم برای ویزای تحصیلی برزیل

برای تحصیل در کلیه مقاطع دانشگاهی در کشور برزیل نیاز به ویزای V ITEM-4 وجود دارد که برای درخواست این ویزا باید به سفارت برزیل در تهران مراجه نمایید. در زیر مدارک لازم برای درخواست ویزای دانشجویی برزیل ارائه شده است.

·         دو قطعه عکس ۲در۲ با زمینه سفید

·         تکمیل فرم های مربوط به درخواست ویزا در محل سفارت برزیل

·         فرم پذیرش از یکی از دانشگاه های برزیل

·         گواهی عدم سوء پیشینه از پلیس ایران

·         ارائه گواهی حساب بانکی از شخص دانشجو یا والدین

·         پاسپورت با حداقل ۶ ماه اعتبار

·         ارائه انگیزش نامه و نوشتن دلایل سفر به برزیل

·         کلیه ی مدارک تحویل داده شده بعد از بررسی و نداشتن نقص در پرونده برای اخذ ویزای دانشجویی بین ۱۵تا ۲۰ روز کاری از طریق ایمیل و شماره متقاضی به اطلاع دانشجو می رسد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و اخذ ویزای برزیل با کارشناسان شرکت بال طلایی تماس حاصل فرمایید.

ویزای توریستی برزیل
برزیل به دلیل داشتن جاذبه های گردشگری گوناگونش مانند: آبشارهای خروشان، داشتن حیات ویژه به ویژه جنگل آمازون، داشتن زیبا ترین سواحل دنیا و همچنینداشتن بناهای تاری
ادامه مطلب
ثبت پرسش

Login

Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.