ویزای کانادا | ویزای شینگن | رفع ریجکتی

ویزای مولتی 5 ساله کانادا

ویزای مولتی پل کانادا ویزای 5 ساله است و یکی از مزیت های دریافت آن این است که شما می توانید بیشتر از یکبار به کانادا رفت و آمد کنید. جالب است بدانید که این ویزا در اصل 10 ساله است ولی به این دلیل که پاسپورت ایرانی 5 سال اعتبار دارد این ویزا در ایران به صورت 5 ساله صادر می شود.

شرکت بال طلایی مفتخر است تا شما را در اخذ ویزای 5 ساله کانادا و تکمیل مدارک مورد نیاز و هزینه های مربوط به سفارت کانادا یاری کند. ما آماده ایم تا با استفاده از بهترین وکلا، مشاورین و کارشناسان با تجربه در امور مهاجرتی و با بررسی دقیق پرونده های متقاضیان، بهترین و مطمئن ترین راه را برای دریافت ویزای مولتی کانادا (ویزای 5 ساله) به شما عزیزان ارائه دهیم.

همانطور که در بالا ذکر شد مهمترین مزیت ویزای پنج ساله کانادا این است که شما می توانید بیش از یکبار به کانادا سفر کنید و این امر می تواند از طریق کلیه ی مرزهای آن صورت گیرد.

تذکر: ویزای مولتی کانادا تا یک ماه قبل از تاریخ ابطال گذرنامه فرد دارای اعتبار است.

چگونه ویزای مولتی کانادا بگیریم ؟

اگر شما نیز می خوهید به دلایلی به کانادا سفر کنید شانس خود را برای اخذ ویزای 5 ساله کانادا امتحان کنید و منتظر جواب از افسر مهاجرت کانادا باشید.می توانید به جای تقاضای ویزای تک ورودی (Single Entry) تقاضای ویزای چند ورود (Multiple Entry) بدهید. اما جالب است بدانید اگر شما درخواست ویزای تک ورود کنید در حالی که دارای شریط ویزای مولتی باشید کنسول در نامه ای که به شخص ارسال می کند اطلاع خواهد داد که می تواند برای ویزای مولتی هم اقدام کند اما مطابق درخواست شخص همان ویزای تک ورود را صادر می کند.

در واقع اخذ ویزای پنج ساله کانادا برای شما مشروط به قانع کردن افسر مربوطه است ، ولی شرکت خدمات مسافرتی بال طلایی با به همراه داشتن کارشناسان و وکلای مجرب ضمانت این امر را به شما عزیزان می دهد.

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای مولتیپل کانادا

1)     ترجمه شناسنامه

2)     پرینت حساب بانکی (تمکن مالی) یا گردش حساب شش ماه گذشته

3)     پر کردن و تایید فرم درخواست ویزا (Application Form)

4)     پرکردن فرم اطلاعات خانوادگی (family information)

5)     دو قطعه عکس 4*6 

6)     ترجمه سند ملکی

7)     ترجمه سند شغلی (در صورت اشتغال)

8)     مدارک اقامت دائم یا موقت و گواهی حقوقی فرد مقیم درکانادا

9)     بیمه یک ساله متقاضی

10) ارائه تأیید نتایج آزمایشات متقاضی از طرف پزشک امین

11) دعوتنامه (اختیاری)

12) ترجمه سند ازدواج (اختیاری) 


شرکت خدمات مسافرتی بال طلایی مفتخر است تا شما را در اخذ ویزای کانادا ، امور مربوط به وقت سفارت کانادا و تکمیل مدارک مورد نظر یاری نماید. این شرکت با بررسی دقیق پرونده ی متقاضیان بهترین راه را برای اخذ ویزای 5 ساله در نظر می گیرد. از زمانی که متقاضیان تصمیم به اخذ ویزا می گیرند با ارائه ی بهترین خدمات با هماهنگی دقیق شرکت ما با تورنتو تیم بال طلایی در کنار شما عزیزان خواهد بود.

جهت اخذ ویزای کانادا کافیست با  02142129 تماس حاصل فرمایید و یا درخواست خود را به [email protected] ارسال فرمایید

ویزای کانادا با دعوتنامه
چگونه با دعوتنامه می توان ویزای کانادا گرفت ؟برای دریافت دعوتنامه جهت اخذ ویزای کانادا حتما باید یکی از اقوام و یا دوستان شما در کانادا زندگی کنند. شخص دعوت کنن
ادامه مطلب
ویزای توریستی کانادا
ویزای توریستی کانادا گزینه ای موقت برای مهاجرت به کانادا می باشد که به مسافران اجازه می دهد تا برای بازدید از کانادا و به منظور گردشگری و گذراندن اوقات فراغت به
ادامه مطلب
سوپر ویزای والدین کانادا
سوپر ویزای کانادا یک ویزای بلند مدت است و برای والدین و پدر بزرگ ها و مادر بزرگ هایی که فرزندان یا نوه هایشان از ساکنین دائم یا شهروندان کانادایی هستند، صادر می
ادامه مطلب
اعتبار ویزای کانادا چقدر است؟
اعتبار ویزاهای کانادا به هنگام ورود ، توسط افسران اداره مهاجرت این کشور کنترل می شود و همچنین تعیین اعتبار ویزای کشور کانادا و یک یا چند بار ورود بودن آن، بر عه
ادامه مطلب
روش های اخذ ویزای کانادا
کانادا دومین کشور دنیا از لحاظ وسعت است، آگاهی از روش های اخذ ویزای کانادا برای کسانی که قصد سفر به آن را دارند از واجبات میباشد.· به دلیل داشتن فرصت های
ادامه مطلب
راهنمای اخذ ویزای توریستی کانادا
برای راهنمایی شما عزیزان برای اخذ ویزای کانادا ما مطالبی را در اختیار شما قرار خواهیم داد که می تواند به شما در این زمینه اطلاعاتی داده و در زمینه ی اخذ ویزا به
ادامه مطلب
ویزای تضمینی کانادا
کانادا هر ساله از سرتاسر دنیا مهاجران زیادی را می پذیرد. اما یکی از معضلات برای ویزای تضمینی کانادا این است که قوانین مهاجرت به کانادا مدام در حال تغییر است و د
ادامه مطلب
ویزای اسپانسر شیپ کانادا
جهت اخذ ویزای اسپانسرشیپ کانادا در ابتدا باید تعیین کنید که آیا متوانید کسی را حمایت کنید و یا اینکه شخص مورد نظر واجد شرایط حمایت برای رفتن به کانادا است یا خی
ادامه مطلب
ویزای فرصت مطالعاتی کانادا
فرصت مطالعاتی یکی از مقاطع دوره ی دکتری تخصصی است که به منظور ارتقای تبادلات علمی و فرهنگی بین کشور کانادا و دانش پژوهان سایر کشورها، تسهیلاتی به نام ارائه ویزا
ادامه مطلب
مدارک اخذ ویزای کانادا
مدارک و مراحل اخذ ویزای کانادا چیست؟مدارک و مراحل اخذ ویزای کانادا دارای شرایط خاصی است که لازم است مورد توجه متقاضیان قرار گیرد.برای مثال مدارک لازم برای ویزای
ادامه مطلب
هزینه اخذ ویزای کانادا
هزینه های اخذ ویزای کانادا به دو صورت تفکیک شده است. بخشی از هزینه های ویزای کانادا مربوط به هزینه هایی است که به سفارت کانادا برای تهیه مدارک و دعوتنامه و ....
ادامه مطلب
 محسن بخشی نژاد
  بادرودوخسته نباشید من ۴۵ ساله ومجردهستم وشرکت بازرگانی دارم وزیان انگلیسی هم درحدصحبت کردن واموزش٫مدارک معتبرسندملکی هم دارم خیلی دوس دارم که درکانادازندگی کتم٫ایاممکن هست که باگرفتن ویزای مولتی وداشتن سرمایه حدود۱٫۵ میلیاردتومان که بصورت ملک است بعداتبدیل به اقامت دایم کنم مثل ازدواج؟! متشکر  
 پیمان توکلی
  آیا پس از ورود به کانادا از طریق ویزای توریستی ۵ ساله میتوان در آنجا اقامت دایم گرفت؟اگر راهی وجود دارد احتمال موفقیت آن چند درصد است ؟آیا میتوان در آنجا به صورت قانونی کار کرد و سپس اقامت گرفت؟هزینه حدودی این راه چقدر است؟  
 بال طلایی
  وقت بخیر، به دلیل اینکه اکثر برنامه های اقامتی کانادا امتیاز بندی دارد گرفتن این ویزا می‌تواند چند امتیاز مثبت برای اقامت شما داشته باشد. احتمال موفقیت شما بستگی به انتخاب برنامه‌ای به تناسب شرایط شما دارد. با ویزای توریستی به هیچ عنوان نمی‌توان به صورت قانونی کار کرد. باتشکر  
 پندار پیروزی
  سلام من برای ویزای مولتیپل کانادا اقدام کرده‌ام. اعتبار پاسپورتم کمتر از یک سال مانده و هنوز ویزا صادر نشده است! می‌خواستم بدانم اگر پاسپورت را عوض کنم، در صورت صدور ویزا با پاسپورت جدید مشکلی به وجود نمی‌آید؟  
 بال طلایی
  سلام. اگر شما برای اخذ ویزای مولتیپل کانادا اقدام نموده اید، پاسپورتتان در سفارت است. پس چگونه می توانید برای تعویض آن اقدام کنید؟در صورت انجام شدن آن، می توانید ویزای مولتیپل خود را به آن پیوست کرده و در مدت اقامتتان آن را به همراه داشته باشید. تشکر  
 سامان
  حدودا چند درصد پرونده های ویزای مولتیپل کانادا تبدیل به ویزا می شه ؟ البته می دونم بستگی به عوامل مختلف داره اما یه حدود آماری می خواستم که مثلا از 100 پرونده برای ویزای مولتی که فرستاده می شه حدودا با چند تاش موافقت میشه؟  
 بال طلایی
  سلام. پرونده های ویزای مولتیپل کانادا، تقریبا 85 درصدشان به ویزا تبدیل می شوند. تشکر  
 تارا
  سلام از كجا ميتونم ليست آزمايشات پزشكي براي ويزاي توريستي كانادا رو بدونم و تهيه كنم؟  
 بال طلایی
  سلام و وقت بخیر. ویزای توریستی کانادا، نیازی به آزمایشات پزشکی ندارد. اطلاعات لازم در مورد موارد آزمایشی نیز، در سایت بال طلایی موجود است و می توانید آن را مطالعه فرمائید. در صورت نیاز، می توانید با کارشناسان تماس گرفته تا راهنمایی مناسب تری را در اختیارتان قرار دهند. با تشکر  
 اکرم نوروزی
  سلام و عرض خسته نباشید، آیا با گفتن ویزای پنج ساله می شود بعد از آن اقامت دایم کانادا را گرفت چون من یه دختر 9 ساله دارم که مشغول درس خواندن است و با توجه به اینکه باید شش ماه در سال در کانادا حضور داشته باشیم ؟و اینکه من مدرک گرافیک دارم و یه ملک به قیمت نهصد میلیون دارم آیا می توانم از برنامه هنرمندان استفاده کنم با توجه به اینکه دراین چند سال حقوقی دریافتی من از شغل حسابداری بوده است و مهتر از همه زبان انگلیسی من ضعیف است ولی در حال آموزش می باشم . ممنون خواهم شد راهنماییم کنید . با تشکر  
 بال طلایی
  وقت بخیر، در زمانی که هنوز ویزای شما اعتبار دارد شما می توانید برای اقامت اقدام کنید و اگر مورد قبول قرار گرفت ویزا را باطل و برای شما کارت اقامت صادر خواهد شد. در خصوص اقامت برنامه هنرمندان شما باید مدارک آکادمیک معتبر و همچنین حداقل نمره 6 آیلتس را داشته باشید. باتشکر  
 مصطفی قربانی
  اینجانب دارای مدرک کارشناسی برق قدرت، دارای 35 سال سن می باشم. دارای 13 سال سابقه در شرکت های فولاد و سیستم مدیریت هستم. سطح زبانم در حد متوسط هست، ولی مدرک آیلتس ندارم. با این شرایطی که دارم میتونم اقامت کانادا رو بگیرم، حالا از طرق ویزای کار یا ویزای تحصیلی مرسی  
 بال طلایی
  سلام سپاس از اینکه شرایط خود را با ما در میان گذاشتید. مجموعه آژانس بال طلایی در زمینه ویزای توریستی کانادا اقدام میکند. در حال حاضر ویزای تحصیل و ویزای کار زمینه های کاری آزانس بال طلایی نمی باشد. با تشکر  
 هاتف
  با سلام مورد ۸ الزامی هستش؟ اگر حساب بانکی ایران رو ۱۰۰ میلیون پر کنیم مشکل حساب بانکی نداریم؟ بعد از گرفتن ویزای مولتی میشه برای تغیر ویزا اقدام کرد ؟  
 بال طلایی
  سلام تشکر از اینکه آژانس ما را برای پاسخگویی به سوال خود انتخاب کرده اید. اگر که دارای دعوتنامه از کانادا می باشید، مورد 8 الزامی است. چون باید مدارکی ارائه داد که ثابت کند دعوت کننده ی شما در کانادا زندگی می کند. همچنین سقف حساب بانکی شما نیز باید حداقل 150 میلیون تومان باشد. ویزای توریستی نیز را می توان تغییر داد ولی از طریق وکیل و پرداخت هزینه، مراحل قانونی آن باید انجام شود.  
 کامران عزیزی
  سلام یه سوال داشتم. برای گرفتن ویزای مولتی کانادا چقدر زمان لازم هست.. منظورم اینه که زمانی که برای پرونده های ویزای 5 ساله کانادا لازمه بیشتر از ویزای معولیه یا فرقی نمی کنه ؟  
 بال طلایی
  سلام و وقت بخیر ویزاهای توریستی کانادا به صورت مولتی صادر می شود و معمولا بین 2 تا3 ماه صدور آن زمان می برد. برای اطلاعات بیشتر لطفا با کارشناسان بال طلایی تماس بگیرید.  
 رضا ختیال
  با سلام و احترام کل مبلغ قابل پرداخت جهت اخذ ویزای مولتی ( پنج ساله) به کانادا به چه میزان ميباشد و مدت زمان اخذ آن چقدر است ؟ با تشکر  
 بال طلایی
  با سلام و وقت بخیر هزینه ی قابل پرداخت 1800 یورو می باشد. بعد از شروع کار و فرستادن مدارک ترجمه شده حدودا10 تا 15 روز برای انجام انگشت نگاری مهلت دارید. پس از این مراحل ما منتظر ارسال پاسخ ویزای شما از سوی سفارت هستیم که مدت زمال ارسال پاسخ درخواست شما معمولا بین یک تا دو ماه زمان خواهد برد.  
 پارسی
  با سلام و وقت بخیر خدمت شما دوست گرامی زمان و اخذ ویزای مولتی کانادا همانند ویزای توریستی کانادا است. لطفا برای اطلاعات بیشتر با شرکت تماس حاصل فرمایید.  
 دیبامهر
  با سلام وقت بخیر چند تا سوال راجع به ویزای 5 ساله کانادا داشتم: 1- تمکن مالی با چقدر باشه؟ 2- سند ملکی حتما باید داشته باشیم؟ 3- اگه مجرد باشیم میتونیم اقدام کنیم؟ 4- ویزا شینگن برای دریافت ویزا اجباریه؟ 5- کل هزینه ای که باید در نظر بگیریم چقدر است؟  
 بال طلایی
  سلام خدمت شما دوست گرامی تمکن مالی باید حدودا بین 100 تا 150 میلیون تومان باشد. داشتن سند ملکی ضرورت زیادی ندارد اما شاید بی تاثیر هم نباشد. مجرد بودن شما برای درخواست ویزای کانادا مشکلی ایجاد نمی کند. ویزای شنگن برای اقدام ویزای کانادا اجباری نیست. هزینه ها می تواند متغیر باشد.  
ثبت پرسش

Login

Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.