ویزای کانادا | ویزای شینگن | رفع ریجکتی

شرایط اخذ ویزای انگلستان

ویزای کشور انگلستان

با توجه به هدف شما از سفر انواع متفاوتی ویزای انگلیس وجود دارد.انگلیس دارای مستعمرات بسیاری در جهان است و یکی از قدرت های برتر اروپا بوده که یکی از مقاصد محبوب گردشگری در سرتاسر دنیا می باشد. پایتخت این کشور لندن می باشد که در عین حال پایتخت پادشاهی بریتانیا است. 

انواع ویزای انگلیس

به صورت خلاصه انواع ویزای انگلستان به شرح زیر است:

·         ویزای توریستی انگلستان

·         ویزای تجاری

·         ویزای کار انگلیس

·         ویزای تحصیلی انگلستان

·         ویزای پزشکی

·         ویزای ازدواج

·         ویزای دیدار اقوام انگلیس

·         ویزای سرمایه گذاری انگلستان

مراحل اخذ ویزای انگلیس:

اتباع کشور هایی که جزو اتحادیه ی اروپا نمی باشند قبل از ورود به انگلستان باید اقدام به اخذ ویزا نمایند. اقدام برای اخذ هر ویزایی مقررات و قواننین خاص مربوط به آن کشور را دارد. ویزای انگلیس از آن دسته ویزاهایی می باشد که قوانین و شرایط پیچیده ای دارد. برای اخذ ویزای انگلیس در ابتدا باید فرم مربوط به آن را پر کنید و از سفارت مربوطه وقت بگیرید و برای انجام انگشت نگاری و مصاحبه به سفارت مراجعه کنید. مرحله ی بعدی پس از تکمیل بودن پرونده و مصاحبه و انجام انگشت نگاری مرحله پیکاپ ویزا می باشد. در این مرحله در صورتی که کنسولگر با ویزای مسافر موافقت کند  برچسبی با عنوان لیبل ویزا به پاسپورت مسافر زده می شود.

ویزای انگلیس در 3 نوع صادر می شود که عبارتند از:

·         ویزای یکبار ورود

·         ویزای چندبار ورود

·         سوپرویزای انگلستان

مدارک مورد نیاز برای ویزای انگلستان

مدارک لازم برای ویزای انگلیس را می توان به صورت کلی به شرح زیر بیان نمود :

·         پاسپورت معتبر

·         گواهی تمکن مالی

·         گردش 6 ماه آخر حساب بانکی

·         ترجمه ی شناسنامه

·         عکس با زمینه ی سفید

·         تکمیل فرم های مربوطه

·         ترجمه ی سند ملکی

·         ارائه مدارک شغلی که با توجه به شغل هر شخص متفاوت می باشد.

·         بیمه ی مسافرتی

·         دعوتنامه (در صورت وجود)

·         ترجمه ی سند ازدواج

پروسه زمانی صدور ویزای انگلستان

پروسه ی کاری و مدت زمان آمدن جواب ویزا حدودا 2 هفته الی 3 ماه طول می کشد. این زمان ممکن گاهی کوتاه تر و یا گاهی بیش تر باشد.
اگر قصد سفر به خارج از کشور و قصد اخذ ویزای انگلستان را دارید می توانید با آژانس بال طلایی با داشتن سابقه ی درخشان و کارشناسان با تجربه در زمینه ی امور ویزا و برگزار کننده ی تور های اروپایی با شماره تلفن  42129 -021 تماس بگیرید.                       

مدارک ویزای توریستی انگلستان
برای سفر توریستی به انگلیس، در ابتدا باید اقدام به اخذ ویزا کنید. ویزای انگلیس با توجه به هدف شما از سفر انواع گوناگونی دارد و مدارک مختلفی ممکن است لازم باشد.
ادامه مطلب
انواع ویزای انگلیس
انگلیس جزو کشور هایی است که بهترین استاندارد های زندگی را دارد و از سیستم درمانی و بهداشتی مطلوبی برخوردار است.با سفر به انگلیس می توان با یک جامعه ی فرهنگی مخت
ادامه مطلب
ویزای تحصیلی انگلیس
انگلیس از همه ی جوانب یکی از بهترین کشور ها برای تحصیل است. اعتبار دانشگاه های انگلیس در جهان باعث شده که دانشجویان بسیاری از کشور های مختلف برای ادامه ی تحصیل
ادامه مطلب
 محمدرضااوحدي
  بإسلام مي خواستم بدونم شما براي ريجكتي انگلستان كمكي ميتوانيد انجام دهيد با تشكر از شما  
 بال طلایی
  سلام. ریجکتی از کشورهای حوزه شینگن نیازمند مدارک قوی است. انگلستان نیز دارای چنین وضعیتی می باشد. ابتدا باید دلیل ریجکتی شما بررسی شده و مجددا بعد از 6 ماه از تاریخ ریجکتی برای اخذ ویزا اقدام نمود. برای کسب اطلاع بیشتر می توانید با آژانس بال طلائی تماس بگیرید. تشکر  
 مهران
  در مورد ويزاي انگليس حداكثر زمان در خواست قبل از سفر چند ماه است ملاک تاریخ sumbit فرم است یا تاریخ مراجعه به vfs و تحویل مدارک  
 بال طلایی
  سلام تشکر از مطرح نمودن سوالتون با آژانس بال طلایی. به دلیل اینکه سوال شما دقیق و واضح نیست، لطفا با آژانس تماس حاصل فرمائید تا در این زمینه راهنمائی لازم صورت گیرد. سپاس  
ثبت پرسش

Login

Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.