ویزای کانادا | ویزای شینگن | رفع ریجکنی

ویزای کانادا با دعوتنامه

چگونه با دعوتنامه می توان ویزای کانادا گرفت ؟

برای دریافت دعوتنامه جهت اخذ ویزای کانادا حتما باید یکی از اقوام و یا دوستان شما در کانادا زندگی کنند. شخص دعوت کننده باید از شهروندان کانادایی و یا از ساکنین دائم کانادا باشد (یعنی کارت اقامت دائم (PR)  داشته باشد).

چگونه یک جهت اخذ ویزای کانادا دعوتنامه بنویسیم؟

·         فردی که برای شما دعوتنامه می فرستد باید اطلاعات زیر را در مورد شما در این دعوت نامه ذکر کند:

اطلاعات کامل در مورد شما از جمله :

  •     نام کامل شما (نام و نام خانوادگی)
  •      تاریخ تولد شما
  •    آدرس فعلی و شماره تلفن در دسترس شما
  •      رابطه شما با فردی که از شما دعوت می کند (به عنوان  مثال: دوست، برادر، خواهر، پسر عمو و .....)
  •     هدف شما برای سفر به کانادا (مانند: گردش، دیدار اقوام و .....)
  •      مدت زمانی که می خواهید در کانادا بمانید
  •     محل اقامت شما در کانادا (مانند هتل و .....)
  •    جزئیات محل اقامت و هزینه های سفر
  •      چه زمانی قصد ترک این کشور را دارید ( تاریخ خروج شما از کانادا)

·         فردی که برای دریافت ویزای کانادا شما برایتان دعوت نامه می فرستد (شخص دعوت کننده) باید اطلاعات زیر را درمورد خود در دعوتنامه ذکر کند:

اطلاعات کامل در مورد خود از جمله :

  •  نام کامل
  •   تارخ تولد
  • آدرس دائمی و یک شماره تلفن در دسترس در کانادا
  •  عنوان شغلی خود در کانادا
  • وضعیت فرد در کانادا ( یعنی شهروند کاناداست یا ساکن دائم کاناداست)
  • اثبات وضعیت شهروند بودن یا ساکن دائم بودن فرد در کانادا

به عنوان مثال:

برای کسانی که از شهروندان کانادا هستندارائه مدارک زیر برای دعوتنامه ضروری است :

-          اگر فرد در کانادا متولد شده باشد : گواهی تولد فرد در کانادا یا گواهی شهروندی کانادا

-          اگر فرد تابع کشور کانادا به عنوان یک شهروند کانادایی باشد: گواهی شهروندی کانادا

      برای ساکنان دائمی کانادا ارائه مدارک زیر ضروری است :

-          کسانی که کارت PR دارند: ارائه کپی کارت اقامت و اطلاعات خانوادگی شامل نام و تاریخ تولد همسر و فرزندان و همچنین تعداد کل کسانی که در خانه شخص دعوت کننده زندگی می کنند (این مورد به ویژه برای ویزای مولتی پدر و مادر و پدربزرگ و مادربزرگ اجباری است)

اگر شخص دعوت کننده برای والدین و پدربزرگ و مادربزرگ خود قصد دارد دعوتنامه ارسال کند باید یک تعهد کتبی و امضا شده به منظور تایید حمایت مالی فرد از والدین یا پدربزرگ و مادربزرگ خود در تمام مدتی که در کانادا اقامت دارند و مدرکی که ثابت کند درآمد شخص برای افراد تحت حمایت ذکر شده (والدین یا پدربزرگ و مادربزرگ) به میزان کافی یا حتی بالاتر می باشد، ارائه دهد.

آیا دعوتنامه کانادا من نیاز به محضری کردن دارد؟

شما نمی توانید قبل از بررسی کردن افسر مهاجرت مطلع شوید که آیا خواهان دیدن دعوت نامه محضری هست یا خیر، اما ممکن است از شما خواسته شود تا دعوتنامه ی خود را محضری کنید و سپس آن را ارسال کنید.

فرستادن دعوتنامه برای اخذ ویزای کانادا   

فردی که شما را به کانادا دعوت می کند باید نامه را امضاء کند تا رسمی تر شود. پس از امضای آن، باید آن را اسکن نموده و برای شما ایمیل کند. شما نیز باید نامه امضاء کرده و آن را اسکن کنید. سپس می توانید همراه با دعوت نامه ی خود فرم درخواست ویزا را نیز ارسال کنید. 


دریافت ویزای کانادا با دعوتنامه می تواند باعث بالا رفتن شانس شما برای اخذ ویزای کانادا شود.بشرطی این دعوتنامه صادقانه و با اصول صحیح نگارشی و با توجه به اطلاعات مورد نیاز افسر مهاجرت نوشته شود. برخی از موارد ذکر شده در دعوتنامه می تواند تاثیر بیشتر در افزایش احتمال اخذ ویزای کانادا داشته باشد و افسر مهاجرت بیشتر مجاب نماید.بنابراین  لازم است در این مورد از نظرات کارشناسان استفاده نمایید

در اینجا دو نمونه دعوتنامه برای درخواست ویزای کانادا آورده شده است تا با محتوای دعوتنامه های معتبر بیشتر آشنا شوید:

نمونه دعوتنامه ارسالی یک دوست صمیمی برای درخواست ویزای کار کانادا

March 27th, 2009
To whom it may concern,
This is to certify that John Smith will be visiting me in Ottawa, Canada from June 1st 2009 to September 15st 2009. John has been a close personal friend of mine for 5 years and will be staying at my home for the duration of his stay.

My address:
234 Lachine Ave, Ottawa, Ontario. H4X 1R4. Canada
Tel: 613-767-0987.

I am a Canadian Citizen
Should you require any further information, please do not hesitate to contact me.
Kind regards,
David Adidas

GUESTS:
Name: Mr John Smith
Address:.1 Progress Street, Accra, Ghana.
Date of Birth – May 12, 1976
Telephone: +233-803-217-3333
Relationship: Friend.

نمونه دعوتنامه برای درخواست ویزای مولتی والدین از سوی فرزند

 

James Lopez
24 Princess Street,
Kingston, Ontario
CANADA. K7N 2Y5
Tel: 613-675-7865
March 24, 2010

Dear Mum and Dad,
Please take this as a formal invitation for you to visit me in Kingston, Ontario, Canada for 3 months. You should plan to come between June 1st 2010 and Sept 1st 2010. This is the best time to come because it will be summer and the weather will be most conducive for you. It will also allow me to take some time off work to show you some of the interesting places in Canada. We would visit Montreal, Toronto and the capital city Ottawa. I am sure you will enjoy your visit.
You will be staying with me during your visit and I will be responsible for your transportation and feeding while you are here.
You can use this letter as part of your application for the Canadian visa. I look forward to seeing you again after such a long time.
I love you.
Your son,
James Lopez
Date of Birth: 23 June 1980
Occupation: Engineer (Bell Canada)

GUESTS:
Name: Mr. John Lopez
Address:.1 Progress Street, Accra, Ghana.
Date of Birth – May 12, 1946
Telephone: +233-803-217-3333
Relationship: Father.
Passport No: 22222222

Name: Mrs. Maria Lopez
Address:.1 Progress Street, Accra, Ghana.
Date of Birth – May 12, 1944
Telephone: +233-803-217-3333
Relationship: Mother
Passport No: 44444444

ویزای توریستی کانادا
ویزای توریستی کانادا گزینه ای موقت برای مهاجرت به کانادا می باشد که به مسافران اجازه می دهد تا برای بازدید از کانادا و به منظور گردشگری و گذراندن اوقات فراغت به
ادامه مطلب
سوپر ویزای والدین کانادا
سوپر ویزای کانادا یک ویزای بلند مدت است و برای والدین و پدر بزرگ ها و مادر بزرگ هایی که فرزندان یا نوه هایشان از ساکنین دائم یا شهروندان کانادایی هستند، صادر می
ادامه مطلب
اعتبار ویزای کانادا چقدر است؟
اعتبار ویزاهای کانادا به هنگام ورود ، توسط افسران اداره مهاجرت این کشور کنترل می شود و همچنین تعیین اعتبار ویزای کشور کانادا و یک یا چند بار ورود بودن آن، بر عه
ادامه مطلب
روش های اخذ ویزای کانادا
کانادا دومین کشور دنیا از لحاظ وسعت است، آگاهی از روش های اخذ ویزای کانادا برای کسانی که قصد سفر به آن را دارند از واجبات میباشد.· به دلیل داشتن فرصت های
ادامه مطلب
راهنمای اخذ ویزای توریستی کانادا
برای راهنمایی شما عزیزان برای اخذ ویزای کانادا ما مطالبی را در اختیار شما قرار خواهیم داد که می تواند به شما در این زمینه اطلاعاتی داده و در زمینه ی اخذ ویزا به
ادامه مطلب
مدارک اخذ ویزای کانادا
مدارک و مراحل اخذ ویزای کانادا چیست؟مدارک و مراحل اخذ ویزای کانادا دارای شرایط خاصی است که لازم است مورد توجه متقاضیان قرار گیرد.برای مثال مدارک لازم برای ویزای
ادامه مطلب
ویزای مولتی 5 ساله کانادا
ویزای مولتی پل کانادا ویزای 5 ساله است و یکی از مزیت های دریافت آن این است که شما می توانید بیشتر از یکبار به کانادا رفت و آمد کنید. جالب است بدانید که این ویزا
ادامه مطلب
هزینه اخذ ویزای کانادا
هزینه اخذ ویزای کانادا می تواند به دو صورت تفکیک شود.بخشی از هزینه های ویزای کانادا مربوط به هزینه هایی است که به سفارت کانادا و تهیه و مدارک و دعوتنامه و.. می
ادامه مطلب
ثبت پرسش

Login

Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.