ویزای کانادا | ویزای شینگن | رفع ریجکنی

ویزای توریستی کانادا گزینه ای موقت برای مهاجرت به کانادا می باشد که به مسافران اجازه می دهد تا برای بازدید از کانادا و به منظور گردشگری و گذراندن اوقات فراغت به کانادا سفر کنند. ویزای توریستی کانادا (Canada tourist visa) با عنوان ویزای بازدیدکننده (Canada visitor visa) و همچنین اقامت موقت کانادا (TVR) نیز شناخته می شود. این ویزا برای مدت زمان 5 سال نیز اعطا می شود.

ویزای توریستی کانادا دو نوع هستند:

·         ویزای تک ورودی

·         ویزای مالتیپل

هر دو ویزا برای یک دوره مشخصی معتبر هستند و بعد از پایان یافتن این زمان نمی توان از آن استفاده کرد.

ویزای توریستی تک ورودی

اجازه می دهد تا دارنده ی ویزا فقط یک بار وارد کانادا شود. پس از اینکه کانادا را ترک کرد، دیگر اجازه ورود به خاک کانادا را ندارد.

ویزای مالتیپل کانادا

اجازه می دهد تا یک بازدید کننده در مدت زمان 5 سال بدون نیاز به هر بار درخواست مجدد ویزا هر چند بار بخواهد به کانادا برود.

آیا شما برای ویزای توریستی کانادا واجد شرایط هستید یا خیر؟

شما باید به مقامات مهاجرت موارد زیر را ثابت کنید تا درخواست شما برای اخذ ویزای توریستی مورد قبول قرار گیرد:

·         شما یک گذرنامه ی معتبر دارید.

·         شما در وضع جسمانی خوبی هستید.

·         شما باید منابع مالی خود برای تأمین هزینه ها برای زمانی که در کانادا هستید را معرفی کنید.

·         شما در کشوری خارج از کانادا اقامت دارید و پس از بازدید از کانادا به کشور خود بازمی گردید.

·         شما می خواهید در مدت زمان محدود و یک دوره ی خاص در کانادا بمانید و قصد ماندن در این کشور را ندارید.

·         شما قصد ترک کانادا را بعد از پایان یافتن بازدید از این کشور دارید.

·         شما قصد اشتغال در کانادا را ندارید.

·         شما هیچ سابقه کیفری ندارید.

·         شما هیچ گونه خطر امنیتی برای این کشور ندارید.

·         شما هیچ گاه قوانین این کشور را زیر پا نمی گذارید.

·         ممکن است لازم باشد تا شما یک معاینه پزشکی انجام دهید.

مراحل درخواست ویزای توریستی کانادا

قبل از درخواست ویزای گردشگری کانادا اطلاعات کامل درمورد شرایط ویزا/مجوز را در وبسایت CIC بخوانید تا مطئن شوید که واجد شرایط هستید یا خیر. اگر مطمئن شدید که واجد شرایط هستید می توانید از طریق یکی از روش های زیر برای آن اقدام نمایید:

گام اول : در این مرحله تعیین می کنید که درخواست شما برای ویزای کانادا از چه طریقی انجام شود.

   شما می توانید از دو راه برای ویزای توریستی کانادا اقدام نمایید:

روش اول (درخواست حضوری) : هر زمانی که مدارک درخواستی را تکمیل کردید، می توانید به یکی از سفارت خانه های کانادا مراجعه نمایید و مدارک خود را جهت ثبت نام تحویل دهید. در این روش وجه مورد نظر باید ضمیمه ی مدارک باشد. شما باید تمام پیگیری های لازم را از طریق کدی که کارگزاری سفارت به شما می دهد انجام دهید.

روش دوم (درخواست آنلاین) : در این روش شما به جای حضور در سفارت کانادا و تحویل آنها به صورت دستی می توانید مدارک اسکن شده ی خود را در سایت رسمی سفارت کانادا آپلود کنید. بعد از آپلود این مدارک شما به مدت 30 روز فرصت دارید تا برای انجام انگشت نگاری به یکی از مراکز مراجعه کنید و مراحل ثبت نام خود را تکمیل نمایید.

گام دوم : دانلود تمامی فرم ها از سایت و تکمیل اطلاعات

گام سوم : آماده کردن مدارک خواسته شده در چک لیست های دانلود شده

گام چهارم : پرداخت هزینه های بررسی پرونده

گام پنجم : ارسال فرم درخواست در سایت رسمی سفارت کانادا و دریافت یک رسید برای پیگیری نتیجه اعلام شده از سوی سفارت

گام ششم : پیگیری نتیجه ی درخواست ویزای توریسیتی خود به صورت آنلاین

آژانس بال طلایی با سال ها تجربه در اخذ ویزاهای مختلف از کشور کانادا با تکیه بر مشاورین و کارشناسان برتر خود در زمینه امور مهاجرت و دریافت ویزای توریستی کانادا آماده ارائه خدمات و مشاوره های تخصصی یه متقاضیان عزیز می باشد



صفحه های مرتبط :

دلایل رد شدن ویزای کانادا

مدارک لازم برای اخذ ویزای کانادا

هزینه اخذ ویزای کانادا


ویزای کانادا با دعوتنامه
چگونه با دعوتنامه می توان ویزای کانادا گرفت ؟برای دریافت دعوتنامه جهت اخذ ویزای کانادا حتما باید یکی از اقوام و یا دوستان شما در کانادا زندگی کنند. شخص دعوت کنن
ادامه مطلب
سوپر ویزای والدین کانادا
سوپر ویزای کانادا یک ویزای بلند مدت است و برای والدین و پدر بزرگ ها و مادر بزرگ هایی که فرزندان یا نوه هایشان از ساکنین دائم یا شهروندان کانادایی هستند، صادر می
ادامه مطلب
اعتبار ویزای کانادا چقدر است؟
اعتبار ویزاهای کانادا به هنگام ورود ، توسط افسران اداره مهاجرت این کشور کنترل می شود و همچنین تعیین اعتبار ویزای کشور کانادا و یک یا چند بار ورود بودن آن، بر عه
ادامه مطلب
روش های اخذ ویزای کانادا
کانادا دومین کشور دنیا از لحاظ وسعت است، آگاهی از روش های اخذ ویزای کانادا برای کسانی که قصد سفر به آن را دارند از واجبات میباشد.· به دلیل داشتن فرصت های
ادامه مطلب
راهنمای اخذ ویزای توریستی کانادا
برای راهنمایی شما عزیزان برای اخذ ویزای کانادا ما مطالبی را در اختیار شما قرار خواهیم داد که می تواند به شما در این زمینه اطلاعاتی داده و در زمینه ی اخذ ویزا به
ادامه مطلب
مدارک اخذ ویزای کانادا
مدارک و مراحل اخذ ویزای کانادا چیست؟مدارک و مراحل اخذ ویزای کانادا دارای شرایط خاصی است که لازم است مورد توجه متقاضیان قرار گیرد.برای مثال مدارک لازم برای ویزای
ادامه مطلب
ویزای مولتی 5 ساله کانادا
ویزای مولتی پل کانادا ویزای 5 ساله است و یکی از مزیت های دریافت آن این است که شما می توانید بیشتر از یکبار به کانادا رفت و آمد کنید. جالب است بدانید که این ویزا
ادامه مطلب
هزینه اخذ ویزای کانادا
هزینه اخذ ویزای کانادا می تواند به دو صورت تفکیک شود.بخشی از هزینه های ویزای کانادا مربوط به هزینه هایی است که به سفارت کانادا و تهیه و مدارک و دعوتنامه و.. می
ادامه مطلب
 شاپور دهقانی
  با سلام. من و خانواده ام که جمعا 4 نفر هستیم قصد داریم که ویزای مولتی کانادا رو بگیریم و به کانادا پناهنده بشیم. اول اینکه آیا اگر با ویزای توریستی و مولتی وارد کانادا بشیم به ما پناهندگی میدن یا مارو بر میگردونن . و دوم اینکه اگر میشه از این طریق پناهنده شد شما و کادر شما میتوانید برای گرفتن ویزا به ما کمک کنید . با سپاس فراوان  
 بال طلایی
  با سلام ممنون و سپاسگزاریم از اینکه مجموعه بال طلایی رو انتخاب کرده اید. آژانس بال طلایی موارد پناهندگی به هیچ یک از کشورها را انجام نمی دهد. با تشکر  
ثبت پرسش

Login

Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.