ویزای کانادا | ویزای شینگن | رفع ریجکتی

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری در سال 2018

برنامه مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری (IIP) با هدف پیشرفت اقتصاد کانادا و رشد و رونق دراز مدت کسب و کار در این کشور از طریق سرمایه و توان افراد مدیریتی شکل گرفته است که کمک شایانی به اقتصاد این سرزمین کرده است.

سرمایه گذاران علاقه مند به دریافت ویزای سرمایه گذاری کانادا باید :

·         نشان دهند که آنها تجربه کسب و کار و تجارت را دارند.

·         ثروتی با حداقل ارزش 1600000 دلار کانادا (CAD) داشته باشند که از راه قانونی بدست آمده است.

·         800000 دلار کانادا (CAD) سرمایه گذاری کنند.

شما می توانید هنگام سرمایه گذاری در کانادا ، آن را بین ایالات مشارکتی تقسیم کنید. این ایالات از این پروژه ها برای توسعه اقتصاد خود و ایجاد اشتغال برای 5 سال استفاده خواهند کرد. پس از انجام مراحل سرمایه گذاری حدود 24 تا 36 ماه زمان می برد اقامت دائمی کانادا را دریافت نمایید تا به شما و همسر و تمام فرزندان زیر 19 سال شما اجازه ورود به کانادا را دهند. نکته مهم در خصوص این است که در زمان تشکیل پرونده سن فرزندان قفل می شود یعنی در زمان صدور ویزا حتی اگر سن آنها از 19 سال بیشتر باشد همچنان برای دریافت ویزای کانادا واجد شرایط خواهند بود. سرمایه گذاری شما در کانادا تضمین شده است زیرا پس از 5 سال این مبلغ به طور کامل از طریق دولت بازگردانده خواهد شد.

برای دریافت ویزای سرمایه گذاری کانادا و اقدام به مهاجرت از طریق آن، محدودیت سنی و یا میزان تحصیلات و همچنین مدرک زبان وجود ندارد. اما سرمایه گذار و اعضای خانواده ی او باید در شرایط سلامت نسبتا خوبی باشند.

اگر با درخواست ویزای سرمایه گذاری شما موافقت شود، شما باید قبل از صدور ویزای اقامت دائم در کانادا، سرمایه گذاری خود را انجام دهید که این کار باید ظرف کمتر از 30 روز انجام شود. اداره ویزا نامه ای در خصوص دستورالعمل های جاری برای شما ارسال خواهد کرد. تا زمانی که سرمایه گذاری شما انجام نشود ویزای اقامت دائم به شما ارائه نخواهد شد.

بسیاری از موارد باعث می شود تا درخواست ویزای سرمایه گذاری کانادا رد و باعث شود تا از ورود شما به کانادا جلوگیری شود. مانند فعالیت در جرم و جنایت، نقض حقوق بشر و یا شرکت در جرم های سازمان یافته. همچنین ممکن است به دلایل امنیتی، بهداشتی و یا مالی درخواست شما به عنوان سرمایه گذار رد شود.

شاید این طور به نظر برسد که شرایط این روش مهاجرتی ساده است. اما تکمیل چنین پرونده ای به دانش حقوقی، تخصص و تجربه بسیار نیاز دارد. ارائه مدارکی در خصوص اثبات سابقه مدیریتی فرد متقاضی براساس استانداردهای حقوقی اداره مهاجرت، ارائه مدارکی مبنی بر اینکه کسب اموال کاملا قانونی بوده و همچنین دانش عمیق از فرهنگ اقتصادی ایران و کانادا، مواردی هستند که قابل درک بودن آنها برای افسر مهاجرتی سرنوشت پرونده را رقم می زند.

بهتر است برای اقدام در خصوص دریاقت این ویزا و مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری ، با کارشناسان خبره در این امر مشورت نمایید چرا که در همه پرونده ها جرئیاتی وجود دارد که ممکن است همه افراد اطلاع کافی از آنها نداشه باشند.کارشناسان ویزای کانادا در شرکت بال طلایی آماده ارائه خدمات به شکل گسترده به متقاضیان محترم می باشند.


روش های مهاجرت به کانادا 2018
اگر می خواهید بدانید روش های مهاجرت به کانادا و دریافت اقامت این کشور در سال 2018 چگونه است، مطالعه ی مطلب زیر را به شما پیشنهاد میکنیم.شما در این جا به اطلاعات
ادامه مطلب
ویزای کار کانادا
یکی از روش های اخذ ویزای کانادا و ورود به این کشور ، اخذ ویزای کاری است که البته نیاز به شرایط خاصی دارد.اجازه ی کار در کانادا (ویزا کار کانادا)اجازه ی کار در ک
ادامه مطلب
کار در کانادا
بعد از مهاجرت به کانادا داشتن شغل و کاری مشخص برای شما دارای اهمیت است. در کانادا پیدا کردن کار و کاریابیnbsp;مشکلات خاص خود را دارد و نیازمند صبر و حوصله و تلا
ادامه مطلب
ویزای تحصیلی کانادا
اگر شما می خواهید تحصیلات تکمیلی خود را در کانادا ادامه دهید و ویزای تحصیلی دریافت نمایید، باید در زمینه تحصیل در کانادا، ویزای تحصیلی کانادا، رنکینگ دانشگاه ها
ادامه مطلب
شرایط تحصیل در کانادا
شرایط تحصیل دnbsp; کانادا به گونه ای است که تا قبل از ورود به دانشگاه دانش آموزان حدود ۱۲ سال تحصیل می کنند. البته در استان اونتاریو برای اخذ دیپلم دبیرستان بای
ادامه مطلب
مراحل لازم برای ویزای تحصیلی کانادا
کانادا از کشورهایی است که جوانان زیادی از تمام دنیا آن را برای ادامه تحصیل انتخاب مکنند· مهترین مسئله برای رفتن به کشور کانادا گرفتnbsp; ویزای کانادا است
ادامه مطلب
مدارک اخذ پذیرش دانشگاه در کانادا
افرادی که شهروند کانادا نیستند برای تحصیل در این کشور نیاز به مجوز تحصیلی دارند. این مجوز تحصیلی از سوی اداره کنسول گری یا مهاجرت کانادا صادر می شود.یکی از مدار
ادامه مطلب
گزارش اکسپرس اینتری کانادا در سال 2017
گزارش یکساله ی عملکرد اکسپرس اینتری(Express Entry) کانادا در سال 2017مهاجرت به کانادا که یکی از پیشرفته ترین کشورهای دنیا است، آرزوی دیرینه ی افراد زیادی می باش
ادامه مطلب
مهاجرت به کانادا از طریق مانیتوبا
مانیتوبا یکی از بهترین و دنج ترین استان های کانادا می باشد که در مرکز این کشور قرار گرفته است. استان مانیتوبا شرایطی برای کشاورزی داراست و زمین هایی مناسب برای
ادامه مطلب
مهاجرت به کانادا از طریق نیوبرانزویک
در کانادا و در استان های مختلف این کشور برنامه های برای جذب مهاجر وجود دارد که هر کدام قوانین و مراحل مختص به خود را دارد. در واقع مهاجرت به کانادا در هر یک از
ادامه مطلب
شرایط اکسپرس اینتری کانادا
کانادا به عنوان یکی از بزرگ ترین کشور مهاجر پذیر در جهان مقصد سفر تعداد زیادی از مردم است که علاقه مند هستند تا در این کشور اقامت کنند. تحصیل، شغل و زندگی از جم
ادامه مطلب
امتیاز بندی مهاجرت به کانادا
یکی از مراحل ورود به کانادا برای مهاجرت و اقامت گذراندن شرایط اکسپرس اینتری است که از سال 2015 در این کشور اجرا می شود. این قانون در سال 2017 اصلاحاتی را پذیرفت
ادامه مطلب
مصاحبه حضوری سفارت کانادا
مهم ترین قسمت برنامه مهاجرت به یک کشور خارجی، تکمیل مدارک و شرکت در جلسه مصاحبه حضوری است. کانادا نیز یکی از کشورهای مهاجر پذیر است که فرد متقاضی باید روند ادار
ادامه مطلب
ویزای استارت آپ کانادا
برنامه ویزای استارت آپ کانادا(Start-Up Visa program)کشور کانادا، قابلیت و پتانسیل های راه اندازی شرکت های تازه بنیان را دارد و به همین خاطر به دنبال جذب نیروهای
ادامه مطلب
ثبت پرسش

Login

Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.