ویزای کانادا | ویزای شینگن | رفع ریجکتی

شرایط ویزای کانادا 2018

یکی از روش های اخذ ویزای کانادا و ورود به این کشور ، اخذ ویزای کاری است که البته نیاز به شرایط خاصی دارد.

اجازه ی کار در کانادا (ویزا کار کانادا)

اجازه ی کار در کانادا (Canada Work Permit) ، برای افرادی صادر می شود که شهروند کانادایی نیستند .

توجه داشته باشید که:

·         ویزای کار کانادا به شما اجازه نمی دهد که به صورت دائم در کانادا زندگی کنید، برای این کار شما باید از طریق مهاجرت، از ساکنین دائم کانادا شوید (یعنی ویزا دائم داشته باشید).

·         همسر و فرزندان شما نیز می توانند با شما به کانادا سفر کنند و اگر بخواهند برای تحصیل و اجازه ی کار  اقدام کنند.


نحوه دریافت ویزای کارکانادا

·         در اغلب موارد ، قبل از درخواست ویزای کار شما به یک پیشنهاد شغلی به صورت کتبی یا قرارداد کاری از کارفرمای خود در کانادا نیاز دارید.

·         کارفرمای کانادایی شما ممکن است نیاز به ارزیابی بازار کار(LMIA) برای استخدام شما داشته باشد (LMIA، ارزیابی تاثیرات بازار کار، یک سند است که ممکن است کارفرما در کانادا قبل از استخدام یک کارمند خارجی به آن نیاز داشته باشد.) LMIA مثبت نشان می دهد که برای پر کردن یک شغل نیاز یه یک نیروی خارجی وجود دارد و همچنین نشان می دهد که هیچ کارمند کانادایی برای انجام این کار در دسترس نیست.) این یک سند از طرف دولت کانادا است که اجازه ی کارفرما را برای استخدام یک کارمند خارجی نشان می دهد.

·         شما همچنین باید شواهدی را ارائه دهید که پیشنهادات کاری مورد نیاز را دریافت کرده اید.

·         اگر شما برای ویزای مجوز کار همراه (OPEN WORK PERMIT) درخواست کرده اید نیازی به ارائه گواهی کتبی شغلی ندارید.

اجازه کار همراه فقط در موارد زیر صادر می شود:

v     همراهی همسر در موارد خاص

v     همراهی با فرزندان در موارد خاص

v     شرکت در آزمایش های بین المللی کانادا (ویزای کار و تعطیلات)

 در کل اغلب کسانی که این نوع مجوز را دریافت می کنند همسران کسانی هستند که مجوز کار یا تحصیل در کانادا دارند و فارغ التحصیلان دوره های آموزشی مورد قبول اداره مهاجرت کانادا هستند.

از کجا باید برای درخواست ویزای کار کانادا اقدام کرد ؟

شما برای دریافت مجوز کار باید خارج از کانادا اقدام نمایید. نحوه درخواست و زمان مورد نیاز برای پردازش درخواست شما به چگونگی کار کردن شما هنگام ورود به کانادا دارد.

شما باید برای دریافت مجوز کار کانادا درخواست دهید اگر:

·         شما یا وابستگان همراه شما ویزای موقت داشته باشند (اگر ویزای موقت ندارند باید اقدام کنند)

·         فرزندان همراه شما (18-6 ساله) که مجوز تحصیل داشته باشند (نیاز به ویزا تحصیلی)

·         شما یا وابستگان شما معاینات پزشکی داشته باشند

·         شما در یک آزمایش بین المللی کانادایی شرکت کرده باشید

مستندات و زبان

مدارک ارسال شده باید به زبان انگلیسی ، فرانسوی و اسپانیایی باشد. اسنادی که به زبان های دیگر هستند باید به همراه گواهی ترجمه شده باشد. عدم ارائه کلیه مدارک مورد نیاز ممکن است منجر به رد شدن درخواست شما یا تاخیر در روند کاری شود. همچنین اظهارات دروغ یا ارائه اسناد جعلی منجر به واکنش فوری و اقدامات قانونی می شود.

اگر همسر و یا فرزندان شما بخواهند همراه شما وارد کانادا شوند، حتما باید برای ویزای تحصیلی کانادا یا ویزای کار کانادا و یا ویزای موقت اقدام کنند.

مدارک مورد نیاز برای ویزای کانادا

·         درخواست فرم مجوز کار

·         فرم اطلاعات خانواده (IMM 5645)

·         دو قطعه عکس با مشخصات عکس پاسپورت

·         پرداخت هزینه ها

·         گذرنامه معتبر( باید گذرنامه یک صفحه ی کاملا خالی غیر از صفحه آخر داشته باشد . اعتبار ویزا باید با اعتبار گذرنامه همخوانی داشته باشد.)

·         یک تاییدیه از طرف اداره منابع انسانی (LMO) که از سوی اداره کار و توسعه اجتماعی (ESDC) کانادا صادر می شود. (در صورت لزوم)

·         ارائه پیشنهاد شغلی شما از سوی کارفرما که عنوان شغلی، حقوق دریافتی و شرایط کاری را شرح دهد.

·         اثبات صلاحیت کار در کانادا (شما باید تمام مدارک مورد نیاز شغلی خود را با توجه به وظایف شغلی خود ارائه دهید، از قبیل : کپی مدارک تحصیلی مربوطه و مدارک حرفه ای و شغلی)

·          اثبات صلاحیت مالی برای مدت زمانی که در آن کشور هستید


مجوز کار دانشجویی کانادا

در حالی که مشغول تحصیل کانادا هستید می توانید در این کشور مشغول به کار شوید.

اما در بعضی موارد شما نیاز به مجوز کار دانشجویی دارید. از 1 ژوئن 2014  شما می توانید در خود دانشگاه بدون نیاز به مجوز کار مشغول به کار شوید . حداکثر تا 20 ساعت در هفته می توانید به طور منظم در دوره ی تحصیل تان کار کنید. شما می توانید به طور تمام وقت در تعطیلاتی مثل : تعطیلات زمستانی و تابستانی و تعطیلات بهار مشغول به کار شوید.

برای بعضی از برنامه های آموزشی و علمی، کارآموزی و کسب مهارت و تجربه ی کاری بخشی از برنامه های تحصیلی است. دانشجویان خارجی که مایل به شرکت در دوره های کارآموزی می باشند باید درخواست  مجوز کار  بدهند.


اقامت و کار در کانادا پس از فارغ التحصیل شدن

برای کار در کانادا پس از فارغ التحصیل شدن ، باید برنامه اجازه کار پس از فارغ التحصیل شدن (PGWPP) را درخواست بدهید.

اگر شما بعد از فارغ التحصیل شدن در کانادا بمانید و اقامت دائم دریافت نمائید، یک سری برنامه ها و راه های مختلف وجود دارد که هر کدام مقررات و الزامات خود را دارد.

در صورتی که متقاضی دریافت ویزای کار و مهاجرت به کانادا از طریق کار هستید می توانید با مشاوران آژانس بال طلایی تماس گرفته و راهنمایی های لازم را دریافت نمایید.         

روش های مهاجرت به کانادا 2018
اگر می خواهید بدانید روش های مهاجرت به کانادا و دریافت اقامت این کشور در سال 2018 چگونه است، مطالعه ی مطلب زیر را به شما پیشنهاد میکنیم.شما در این جا به اطلاعات
ادامه مطلب
مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری
برنامه مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری (IIP) با هدف پیشرفت اقتصاد کانادا و رشد و رونق دراز مدت کسب و کار در این کشور از طریق سرمایه و توان افراد مدیریتی ش
ادامه مطلب
کار در کانادا
بعد از مهاجرت به کانادا داشتن شغل و کاری مشخص برای شما دارای اهمیت است. در کانادا پیدا کردن کار و کاریابیnbsp;مشکلات خاص خود را دارد و نیازمند صبر و حوصله و تلا
ادامه مطلب
ویزای تحصیلی کانادا
اگر شما می خواهید تحصیلات تکمیلی خود را در کانادا ادامه دهید و ویزای تحصیلی دریافت نمایید، باید در زمینه تحصیل در کانادا، ویزای تحصیلی کانادا، رنکینگ دانشگاه ها
ادامه مطلب
شرایط تحصیل در کانادا
شرایط تحصیل دnbsp; کانادا به گونه ای است که تا قبل از ورود به دانشگاه دانش آموزان حدود ۱۲ سال تحصیل می کنند. البته در استان اونتاریو برای اخذ دیپلم دبیرستان بای
ادامه مطلب
مراحل لازم برای ویزای تحصیلی کانادا
کانادا از کشورهایی است که جوانان زیادی از تمام دنیا آن را برای ادامه تحصیل انتخاب مکنند· مهترین مسئله برای رفتن به کشور کانادا گرفتnbsp; ویزای کانادا است
ادامه مطلب
مدارک اخذ پذیرش دانشگاه در کانادا
افرادی که شهروند کانادا نیستند برای تحصیل در این کشور نیاز به مجوز تحصیلی دارند. این مجوز تحصیلی از سوی اداره کنسول گری یا مهاجرت کانادا صادر می شود.یکی از مدار
ادامه مطلب
گزارش اکسپرس اینتری کانادا در سال 2017
گزارش یکساله ی عملکرد اکسپرس اینتری(Express Entry) کانادا در سال 2017مهاجرت به کانادا که یکی از پیشرفته ترین کشورهای دنیا است، آرزوی دیرینه ی افراد زیادی می باش
ادامه مطلب
مهاجرت به کانادا از طریق مانیتوبا
مانیتوبا یکی از بهترین و دنج ترین استان های کانادا می باشد که در مرکز این کشور قرار گرفته است. استان مانیتوبا شرایطی برای کشاورزی داراست و زمین هایی مناسب برای
ادامه مطلب
مهاجرت به کانادا از طریق نیوبرانزویک
در کانادا و در استان های مختلف این کشور برنامه های برای جذب مهاجر وجود دارد که هر کدام قوانین و مراحل مختص به خود را دارد. در واقع مهاجرت به کانادا در هر یک از
ادامه مطلب
شرایط اکسپرس اینتری کانادا
کانادا به عنوان یکی از بزرگ ترین کشور مهاجر پذیر در جهان مقصد سفر تعداد زیادی از مردم است که علاقه مند هستند تا در این کشور اقامت کنند. تحصیل، شغل و زندگی از جم
ادامه مطلب
امتیاز بندی مهاجرت به کانادا
یکی از مراحل ورود به کانادا برای مهاجرت و اقامت گذراندن شرایط اکسپرس اینتری است که از سال 2015 در این کشور اجرا می شود. این قانون در سال 2017 اصلاحاتی را پذیرفت
ادامه مطلب
مصاحبه حضوری سفارت کانادا
مهم ترین قسمت برنامه مهاجرت به یک کشور خارجی، تکمیل مدارک و شرکت در جلسه مصاحبه حضوری است. کانادا نیز یکی از کشورهای مهاجر پذیر است که فرد متقاضی باید روند ادار
ادامه مطلب
ویزای استارت آپ کانادا
برنامه ویزای استارت آپ کانادا(Start-Up Visa program)کشور کانادا، قابلیت و پتانسیل های راه اندازی شرکت های تازه بنیان را دارد و به همین خاطر به دنبال جذب نیروهای
ادامه مطلب
 نگين مقدس
  سلام من ليسانس هتلداري و ارشد بازرگاني گرايش مالي دارم. سه سال مستمر درحال كار دركافه هستم و ميخوام درزمينه شغلي خودم وارد بازاركار كانادا بشم. آيا امكانش هست؟ راهش چي هست و چند درصد احتمال قبول شدنم هست؟  
 ابراهیم
  با سلام من 44سال سن دارم و متاهل و دارای دو فرزند هستم و کارمند راه اهن با سابقه 20ساله بیمه و کاری تقریبا تخصصی شرایطم چگونه است .  
 شهداد
  با سلام من 38 سال سن دارم و متاهل و بدون فرزند میباشم لیسانس کامپیوتر دارم و 10 سال سابقه کار در پتروشیمی در رشته سیستمهای برودتی مشغول هستم و همسر بنده نقاش حرفه ای میباشند برای ویزای کار کانادا امکان اقدام را دارم؟  
 شادی
  سلام من ۲۸سال سن دارم لیسانس,کامپیوتر دارم ۳سال سابقه بیمه دارم و همسرم ۲۸ سال سن دارن ایشون هم لیسانس مکانیک دارن ۵سال سابقه کار در شرکت های قطعات خودرو دارن چند اختراع ثبت شده دارن آیا امیدی برای دریافت ویزای کانادا هست؟ اقدام کنیم؟ممنون...  
 بال طلایی
  اگر در پرونده‌ی خود سابقه‌ی ویزای شینگن را ندارید یا سفرهای معتبری نرفته‌اید، احتمال دریافت ویزای شینگن کاهش می‌یابد. لطفا برای دریافت راهنمایی با مشاوران بال طلایی تماس حاصل نمایید.  
 amir hashemi
  سلام من ۳۲ سالمه و لیسانس برق دارم و متاهلم... کارمند برق تهرانم. میخوام بدونم چطور باید برای اقامت و ویزای کار اقدام کنم؟  
 رضا روحی
  من ۴۰ ساله هستم دارای مدرک لیسانس عمران و یک سال سابقه بیمه و دو سال سابقه بدون بیمه میباشم. و دارای همسر و بدون فرزندم. میخواستم ببینم برای مهاجرت به کانادا و کار در آنجا آیا امکان پذیر هست. و با این شرایط اولا اینکه آیا میتوانم به کانادا مهاجرت کنم؟ و دوم اینکه آیا در رابطه با مدرکم آنجا مرا قبول میکنند و به بنده کار میدهند ؟ تشکر  
 F.Asadi
  باسلام.42سال سن دارم.شغلم مکانیک ماشین سنگین هست.از ولوو ورنوی فرانسه چندین گواهینامه دارم.تحصیلات عالیه ومدرک زبان ندارم.همچنین اختراع ثبت شده دارم.آیا میتونم برای ویزای کار کانادا اقدام کنم؟؟  
 mohsen ghadamzadeh
  سلام. در حدود 13سال سابقه در حوزه لوله کشی صنعتی (piping) همراه با مدرک pipe fitting از صنایع پتروشیمی دارم و 35 سال سن دارم . راهی برای مهاجرت کاری به کانادا هست . با تشکر  
 سید مهران باقری
  چهل سال دارم متاهل و دارای دوفرزند و ده سال سابقه در شرکت پخش فراورده های نفتی مایل به کار در کشور کانادا هستم ایا میتونم ویزای کار دریافت کنم؟  
 بال طلایی
  سلام. در زمینه ویزای کار کانادا آژانس بال طلایی خدمات خود را به زودی ارائه می دهد. می توانیم از ماه آینده پاسخگوی سوالتان باشیم. تشکر  
 Ahmad tamim
  بيشتر از ١٠ سال سابقه كار تو حوزه حفاري دكلهاي نفتي و كارهاي صنعتي سن ٣٢ سال گذيني هست كه من اقدام به مهاجرت كنم ممنونم كه كمك ميكنيد  
ثبت پرسش

Login

Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.