اگر شما می خواهید تحصیلات تکمیلی خود را در کانادا ادامه دهید و ویزای تحصیلی دریافت نمایید، باید در زمینه تحصیل در کانادا، ویزای تحصیلی کانادا، رنکینگ دانشگاه ها و همچنین هزینه تحصیل در این کشور اطلاعات لازم را کسب کنید.

هر ساله بیش از 130 هزار دانشجو از سراسر جهان راهی کشور کانادا می شوند تا دوران تحصیلی خود را در دانشگاه های این کشور بگذرانند. کانادا یک سیستم آموزشی با کیفیت بالا را همراه با فرصت های بسیار و فرهنگ غنی ارائه می دهد. تحقیقات، نشریات علمی و همکاری های بین المللی سه جنبه ای است دانشگاه های کانادا بر آن تمرکز دارد.

چگونه ویزای دانشجویی کانادا دریافت کنیم؟

1.      ابتدا باید تصمیم بگیرید که می خواهید در کدام یک از دانشگاه های کانادا تحصیل نمایید تا نامه پذیرش خود را از این دانشگاه دریافت نمائید.

اگر هنوز مطمئن نیستید که می خواهید در کدام یک از دانشگاه های کانادا تحصیل کنید، باید قبل از اینکه پروسه ی درخواست ویزای دانشجویی شما آغاز شود تصمیم بگیرید. پس از پذیرش در دانشگاه های کانادا باید نامه پذیرش خود را دریافت کنید.

سعی کنید دانشگاه خود را مناسب با رشته ای که می خواهید در آن تحصیل کنید انتخاب کنید.

در لیست زیر برخی رشته های تحصیلی مطرح در کانادا را ذکر می کنیم:

1. کارشناسی ارشد علوم محیطی در کانادا

2. کارشناسی ارشد روانشناسی در کانادا

3. کارشناسی ارشد علوم کامپیوتر در کانادا

4. کارشناسی ارشد مهندسی برق در کانادا

5. پزشکی تخصصی در کانادا

6. کارشناسی ارشد حسابداری

7. MBA  در کانادا

8. کارشناسی ارشد علوم ارتباطات در کانادا

لیستی از بهترین دانشگاه های کانادا در زیر ذکر شده است:



دانشگاه کانادا



2.      بررسی کنید که آیا برای تحصیل در کانادا نیاز به ویزای تحصیلی کانادا دارید یا خیر

اگر دارای یکی از شرایط زیر هستید نیاز به ویزای تحصیلی (study permit) ندارید:

·         اگر شما عضوی از خانواده ی یکی از نماینده های خارجی در کانادا هستید و این مسئله توسط وزارت امور خارجه، تجارت و توسعه کانادا تایید شده است.

·         شما عضو نیروهای مسلح خارجی از قانون نیروهای بازدیدی هستید.

·         شما شهروند کشور دیگری هستید اما از سرخ پوستان ثبت شده در کانادا هستید.

در هر حال شما بازهم به مجوز الکترونیک سفر برای پرواز (eTA) به کانادا نیاز دارید.

3.      برای اخذ ویزای دانشجویی کانادا درخواست دهید.

به محض دریافت نامه دانشگاه مبنی بر پذیرفته شدن شما نوبت می رسد به مرحله ی بعدی. شما باید درخواست ویزای تحصیلی خود را در وبسایت شهروندی و مهاجرت کانادا اعلام کنید.

برای درخواست ویزای تحصیلی کانادا می توانید به روش آنلاین و با استفاده از باز کردن حساب کاربری در  MyCIC   اقدام کنید. در صورتی که تمایل دارید مدارک خود را به روش کاغذی ارسال کنید باید فرم ها و مدارک مورد نیاز را وبسایت رسمی مهاجرت کانادا دریافت کنید و پس از تکمیل آنها، به مراکز درخواست  ویزا (VAC) تحویل دهید.

حتما از کامل بودن و بی نقص بودن مدارک ارسالی خود در هر دو روش اطمینان حاصل کنید زیرا ممکن است ارائه پرونده به صورت ناقص باعث رد شدن درخواست شما شود.


4.      تهیه مدارک مورد نیاز برای ویزای دانشجویی کانادا

·         فرم درخواست تکمیل شده

·         نامه ی اصلی پذیرش از سوی دانشگاه

·         گذرنامه معتبر

·         دو قطعه عکس پشت نویسی شده که اخیرأ گرفته شده باشد (در سایز تصویر پاسپورت)

·         اثبات حمایت مالی در طول تحصیل شما که لازم است نشان دهید امکان پرداخت هزینه های زیر را دارید :

شهریه تحصیلی بیش از  833 دلار کانادا در ماه (برای همه استان ها به جز کبک) یا شهریه تحصیل بیش از 917 دلار کانادا (کبک)

5.      زبان مورد نیاز برای تحصیل در کانادا

یکی از مدارک مورد نیاز برای تحصیل در دانشگاه های کانادایی ارائه مدارکی برای اثبات سطح زبان انگلیسی است.مگر اینکه از یک کشور انگلیسی زبان اقدام به اخذ پذیرش نموده باشید.

آزمون های تعیین سطح زبان انگلیسی مورد تایید دانشگاه های کانادا شامل آزمون های زیر می شود:

·         آیلتس (IELTS)

·         تافل (TOFEL)

البته لازم به ذکر است که مدارک مربوط به سطح زبان انگلیسی جزء لیست مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی کانادا نیست ، اما جهت افزایش احتمال صدور ویزا بهتر است این مدارک را در اختیار داشته باشید.

6.      بیومتریک و مصاحبه

برای دادن اطلاعات بیومتریک خود که شامل عکس و انگشت نگاری می باشد باید به مرکز درخواست ویزا در آنکارا یا استانبول مراجعه نمایید. حتی اگر پرونده ی خود را به صورت آنلاین ارسال کرده باشید باید برای ارائه بیومتریک به VAC های سفارت کانادا در ترکیه مراجعه کنید تا پرونده شما در ترکیه بررسی و تصمیم گیری شود.

2046 رشته کارشناسی ارشد در کانادا را چک کنید


مدارک اخذ پذیرش دانشگاه در کانادا
افرادی که شهروند کانادا نیستند برای تحصیل در این کشور نیاز به مجوز تحصیلی دارند. این مجوز تحصیلی از سوی اداره کنسول گری یا مهاجرت کانادا صادر می شود.یکی از مدار
ادامه مطلب
مراحل لازم برای ویزای تحصیلی کانادا
کانادا از کشورهایی است که جوانان زیادی از تمام دنیا آن را برای ادامه تحصیل انتخاب مکنند· مهترین مسئله برای رفتن به کشور کانادا گرفتن ویزای کانادnbsp; است
ادامه مطلب
شرایط تحصیل در کانادا
شرایط تحصیل دnbsp; کانادا به گونه ای است که تا قبل از ورود به دانشگاه دانش آموزان حدود ۱۲ سال تحصیل می کنند. البته در استان اونتاریو برای اخذ دیپلم دبیرستان بای
ادامه مطلب
ثبت پرسش

Login

Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.