ویزای کانادا | ویزای شینگن | رفع ریجکتی

مهاجرت به اروپا و اخذ اقامت از یکی کشورهای اروپایی بستگی زیادی به کشور مورد نظر شما دارد.هرچند بسیاری از کشورهای اروپایی تحت قوانین اتحادیه اروپا قرار دارند، با این حال قوانین و شرایط دریافت اقامت یا ویزای بلند مدت در این کشورها با یکدیگر متفاوت است و لازم است آگاهی کافی از قوانین مربوط به مهاجرت یا شرایط تحصیل در کشور اروپایی که قصد ورود به آن را دارید داشته باشید.همچنین لازم است مزایا و معایب هر کشور را در نظر گرفت و بهترین و مناسب ترین گزینه را برای تحصیل در یک کشور اروپایی انتخاب نمود تا با شرایط شما نیز سازگار باشد.

مجموعه بال طلایی با سالها تجربه و آگاهی از بروزترین قوانین و شرایط اخذ اقامت یا تحصیل در کشورهای اروپایی آماده است تا شما را برای رسیدن به رویاهاتان راهنمایی و یاری دهد.

قوانین مهاجرت به کشورهای شینگن

همان طور که می دانید کشورهای عضو شینگن کشورهایی هستند که قوانینی یکپارچه برای ورود مهاجران و یا مسافران دارند و این 26 کشور هر کدام با توجه به شرایط خاصی که تعیین کرده اند اقدام به پذیرش افراد جهت اقامت یا مهاجرت می کنند. جهت دریافت ویزای شینگن با هدف مسافرت های کوتاه مدت و توریستی و یا به قصد اقامت دائم به کشورهای اتحادیه اروپا قوانین متفاوتی وضع شده است. پذیرش اقامت هر کشوری ممکن است در موارد متعدد مانند اخذ ویزای سرمایه گذاری، کار، تحصیل و .. به شکل متفاوتی وضع شده باشد که در این میان اخذ ویزای سرمایه گذاری برای دریافت اقامت کشورهای اروپایی با مبالغ متفاوتی از سرمایه گذاری در این کشورها همراه است و حداقل سرمایه مشخص شده برای دریافت اقامت در کشور مقصد باید توسط متقاضی فراهم شود.

اگر اقامت دائم برای فردی در یک کشور عضو شینگن فراهم شود در نهایت برای سفر به کشورهای دیگر عضو شینگن نیازی به اخذ مجدد ویزای شینگن نیست. در ضمن اگر فردی اقامت دائمی برای کشور عضو شینگن را داشته باشد برای خرید املاک و یا تحصیل در دیگر کشورهای اروپایی عضو شینگن بدون اخذ ویزای مجدد می تواند اقدام نماید. البته افراد متقاضی دریافت اقامت در کشورهای شینگن با توجه به تسلط به زبان های مختلف، میزان سرمایه گذاری، اقامت جهت زندگی در کنار دوستان در کشورهای اروپایی و یا کار به عنوان نیروی متخصص می توانند نوع کشور مقصد را به شکلی مناسب انتخاب کنند. هزینه های زندگی در کشورهای شینگن با یکدیگر متفاوت است و به میزانی که کیفیت زندگی بالاتر می رود این هزینه ها نیز متغیر می شود. البته با دریافت اقامت دائم کشورهای شینگن در نهایت می توان از مزایایی که برای شهروندان دائم وجود دارد نیز بهره مند گردید. شرایطی که برای پذیرش مهاجران وجود دارد ممکن است در طول زمان تغییر کند از این رو فرد متقاضی باید با اطلاعات و آگاهی کامل برای اقامت اقدام نماید. در نتیجه قانون اصلی برای مهاجرت به یکی از 26 کشور عضو شینگن دریافت ویزای شینگن می باشد.

در صورت تمایل به اخذ اقامت در یکی از کشورهای عضو شینگن را دارید با کارشناسان آژانس بال طلایی تماس حاصل نمایید

اقامت کشورهای شینگن

جهت دریافت اقامت کشورهای شینگن باید قوانین مربوط به مهاجرپذیری کشور مقصد به دقت بررسی شود. هدف از مهاجرت هرچه که باشد باید به شکلی مناسب با قوانین مورد نظر آن کشور تطبیق داده شود و در صورت وجود شرایط مناسب اقدام برای اقامت صورت بگیرد. به عنوان مثال در کشورهای شینگن برای دریافت ویزای کار باید از کشور مقصد برای فرد متقاضی دعوتنامه ای صادر شده و به این ترتیب رضایت کارفرما گزارش شود. تایید مدارک حرفه ای و رشته های مورد نیاز برای پذیرش نیروی متخصص جهت کار در کشورهای مقصد شینگن متفاوت است و هر کشور اروپایی با توجه به نیاز خود اقدام به پذیرش نیروی کاری متخصص و مورد نیاز می کند.

مدارک تحصیلی افراد نیز باید از نظر کشور مقصد مورد قبول باشند و گاهی با معادل سازی های صورت گرفته ممکن است مدرک فرد به مقطعی پایین تر در آن کشورکاهش یابد. برای دریافت اقامت کشورهای شینگن باید قوانین مربوط به طور کامل مورد قبول باشد و از طرف متقاضیان پذیرفته شود. از آنجایی که شرایط مطلوبی برای زندگی در کشورهای اروپایی برقرار است ممکن است جهت پذیرش متقاضیان سختگیرانه عمل کنند. برخی از کشورهای اروپایی توجهی ویژه به تسلط بر زبان انگلیسی و یا کشورهایی مانند آلمان و اتریش به زبان آلمانی برای مهاجرت دارند. دریافت تابعیت هریک از این کشورها ممکن است چند سال طول بکشد که برای هر کشوری متفاوت در نظر گرفته می شود. به هر ترتیب هر یک از کشورهای شینگن امکانات خاصی را برای مهاجران در نظر می گیرند که در موارد گوناگون از نظر امکانات رفاهی آموزشی و یا سایر امکانات با هم فرق می کنند. کیفیت زندگی متفاوت و همین طور تمایز در نحوه زندگی در کشورهای شینگن آنها را از یکدیگر متمایز می سازد. برای تحصیل و کار و یا روش های دیگر برای دریافت اقامت بهتر است که از قبل برنامه ریزی های مناسب انجام شود و کشور مقصد با حساسیت مناسبی انتخاب گردد چون  هر کدام از این کشورهای مزایای خاصی برای مهاجران مختلف در نظر می گیرند.

مهاجرت به اتریش
برای مهاجرت به اتریش روش های متعددی وجود دارد.یکی از راه های کسب اقامت موقت اتریش و در نهایت اقامت دائم روش تحصیلی است.هرچند اخد ویزای تحصیلی اتریش شرایط بخصوصی
ادامه مطلب
مهاجرت به انگلستان
کشور انگلستان، کشوری است که از لحاظ فرهنگی دارای تنوع بسیار زیاد می باشد. در گذشته همچنین در سال های اخیر، مسافران و مهاجران زیادی را از کشورهای گوناگون در خود
ادامه مطلب
مهاجرت به فرانسه
فرانسه کشوری واقع شده در اروپای غربی مباشد که دارای منطقها و قلمروهای زیادی درnbsp;آنسوی دریاها نیز هست. فرانسه در کنار اسپانیا و مراکش یکی از سه کشوری است که د
ادامه مطلب
مهاجرت به آلمان
کشور آلمان ، از کشورهای پیشرفته واقع شده در اتحادیه اروپا است.که ایرانی های زیادی ، به دلایل متفاوت به این کشور مهاجرت می کنند.کشور آلمان ،به عنوان پنجمین کشورج
ادامه مطلب
مهاجرت به اسلواکی
اسلواکی کشوری محصور به خشکی در اروپای مرکزی است. این کشور از غرب با جمهوری چک و اتریش، از شمال با لهستان، از شرق با اوکراین و از جنوب با مجارستان همرز است.جمعیت
ادامه مطلب
 م زارع
  با سلام میخواستم بدونم با ویزای شینگن میتوانم اقامت اروپا را بگیرم  
 م زارع
  با سلام و خسته نباشید به شما عزیزان من و همسرم دیپلمه هستیم و یه دختر ۱۱ ساله داریم ما برای تحصیل دخترم و آینده او قصد مهاجرت داریم آیا ما میتوانیم با ویزای شینگن به اروپا برویم .  
 saeed saba
  سلام.من روز مصاحبه نرفتم برا مصاحبه ایا این هم ریجکت محسوب میشه ؟  
 بال طلایی
  درود بر شما خیر  
 Ahmad tamim
  روش متخصص كار صنعتي مثله كارهاي نفتي و جوشكاري با سن ٣٢ سال مي تونم اقدام به مهاجرت يا روش با ابشني رو بهم بديد  
 امیرابوالقاضی
  باسلام بنده به دنبال تحصیل دریکی ازدانشگاههایی که ساخت الات موسیقی راتدریس میکنندمانندکرمونای ایتالیاخاهشمندم دراین زمینه من رایاری بفرماییدباتشکر  
 بال طلایی
  با سلام دوست عزیز ما می توانیم شما را از ایتالیا ورود دهیم و شما هر کشوری که عضو اتحادیه شنگن است را برای سفر خود انتخاب کنید  
 ارش شهاب
  در حال حاضر مشغول بكار در شركت نفت قسمت حفاري هستم با سابقه ٨ سال و با سمت كليدي سازماني،متأهل هستم،خواستار ويزاي كار و كار در قسمت حفاري كشور كانادا مي باشم،، لطفا راهنمايي كنيد،، سپاسگذارم  
 بال طلایی
  سلام دوست گرامی پس از بررسی کامل مدارک شغلی و مالی به شما اطلاع داده خواهد شد که شما شرایط لازم جهت اقدام را دارید یا خیر.  
ثبت پرسش

Login

Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.