ویزای کانادا | ویزای شینگن | رفع ریجکتی

شرایط مهاجرت به انگلستان

کشور انگلستان، کشوری است که از لحاظ فرهنگی دارای تنوع بسیار زیاد می باشد. در گذشته همچنین در سال های اخیر، مسافران و مهاجران زیادی را از کشورهای گوناگون در خود جای داده است. انگلستان به خاطر کیفیت بالای زندگی و بودن امید به زندگی در مردم، از کشورهای مهاجرپذیر است. سن امید به زندگی برای زنان 81 سال و مردان 76 سال است. پیشرفت چشمگیر این کشور در زمینه های اقتصادی، فرهنگی و هنری و... از گذشته تا به امروز انگیزه مهاجرت به انگلستان در مهاجرین و افرادی که قصد اقامت در کشوری دیگر را دارند، بسیار بالا برده است. بنابراین انگیزه های زیادی در زمینه مهاجرت کردن به انگلستان وجود دارد که باعث رشد و توسعه بخش های مختلف در کشور می گردد. مهاجرت به انگلستان، دارای شرایط و راه های گوناگونی است. با این مقاله با همراه باشید تا برخی از شرایط مهاجرت به انگلیس را به اختصار بررسی کنیم.

شرایط مهاجرت به انگلستان

مهاجرت به انگلیس از طریق تحصیل

همانطور که در متن های قبلی ذکر شد، چون که برخی از افراد به زبان انگلیسی تا حدی تسلط دارند، می توانند در دانشگاه های انگلیس ثبت نام کرده و ویزای تحصیلی اخذ نمایند. ویزای تحصیلی انگلستان در دو دسته متفاوت تقسیم می شود. ویزای تحصیلی نوع اول

 TIER 4 VISA می باشد و افرادی می توانند آن را اخذ نمایند که تمایل به گذراندن یک دوره زبان در انگلیس را دارند. ویژگی این ویزا این است که قابلیت تمدید ندارد و به همراه فرد نیز ویزا داده نمی شود. اما ویزای تحصیلی STUDENT VISITOR VISA خود به دو نوع دیگر تقسیم می شود.

 1)TIRE 4 CHILD 2)TIRE 4 ADULT . ویزای شماره یک، برای افرادی که زیر سن 17 سال هستند صادر می شود که نیازی به داشتن مدرک آیلتس ندارند. ویزای شماره دو، برای افراد بزرگسال صادر می شود که یک ویزای امتیازی نیز به شمار می رود و امتیاز آن 40 نمره می باشد.


مهاجرت به انگلیس از طریق کار

مهاجرت از طریق کار به چند صورت ممکن است. نخست اینکه اگر تخصصی دارید، کارفرما با توجه به تخصصتان، به شما پیشنهاد کار می دهد. روش دیگر این است که، به فرد متقاضی کار، فرصت داده می شود تا در زمان مشخص به دنبال کار بگردد و در صورت پیدا نکردن کار مناسب، باید خاک انگلستان را ترک کند. در صورتی که فرد مشغول به کار شد و توانست ویزا دریافت کند، اگر بتواند به مدت 4 سال مالیات پرداخت نماید، می تواند تقاضای اخذ اقامت دائم انگلیس را نماید. چنانچه فرد علاوه بر این اگر مالیاتش را برای 4 سال دیگر ادامه دهد، پاسپورت انگلیسی خود را نیز می تواند دریافت کند.

در اینجا لیست بعضی از مشاغلی که می توانید در کشور انگلستان در آن تخصص داشته باشید را میاوریم:

            ·          مهندس عمران

            ·          مهندس مکانیک

            ·          مهندسی طراحی و توسعه

            ·          مهندسی برق در صنعت راه آهن

            ·          مهندسی ساخت وساز

            ·          پزشک

            ·          پرستار

            ·          مددکار اجتماعی


مهاجرت به انگلیس از طریق سرمایه گذاری

در کشور انگلستان به دو صورت می توان سرمایه گذاری انجام داد. اولین روش سرمایه گذاری، سرمایه گذاری به مبلغ 200هزار پوند، در انگلستان است. ویزای سرمایه گذاری را ویزای Tir 1 می نامند. در ویزای سرمایه گذاری 200هزارپوندی انگلیس، فرد می تواند با خود همراه بیاورد. اما نوع دیگر ویزای سرمایه گذاری، ویزا به مبلغ یک میلیون پوند است.


مهاجرت به انگلیس از طریق ازدواج

افرادی که قصد مهاجرت به انگلیس را دارند، می توانند با فردی که تابعیت انگلیس را دارد و یا فردی که اقامت دائم انگلیس را دارد، ازدواج کنند. البته مهاجرت از طریق ازدواج، از دو روش امکان پذیر است.

          ·          مهاجرت از طریق ازدواج

          ·          مهاجرت از طریق نامزدی

البته ذکر این نکته مهم است که بدانید، باید ثابت کنید که حداقل 18 ماه با نامزد یا شریکتان در ارتباط هستید.

برای دریافت ویزای نامزدی انگلستان، باید ثابت کنید که تا 6 ماه بعد از وارد شدن به انگلیس، برنامه ازدواج دارید. اگر چنانچه ازدواج قبلی داشته اید، باید برگه طلاق یا در صورت فوت همسر قبلی، گواهی فوت آن را ارائه نمائید.  

شرایط تحصیل در انگلستان
انگلستان و بریتانیا از جوانب مختلفی در زمینه تحصیلات حرف زیادی برای گفتن دارند. تحصیل در انگلستان در زمینه های مهندسی، علوم و هنر و پزشکی، مدیریت و فاینانس به ک
ادامه مطلب
ثبت پرسش

Login

Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.