ویزای کانادا | ویزای شینگن | رفع ریجکتی

اعتبار ویزای کانادا چقدر است؟

اعتبار ویزاهای کانادا به هنگام ورود ، توسط افسران اداره مهاجرت این کشور کنترل می شود و همچنین تعیین اعتبار ویزای کشور کانادا و یک یا چند بار ورود بودن آن، بر عهده سفارت آن کشور است.
تمامی متقاضیانی که قصد سفر به کشور کانادا را دارند، باید ویزای مورد نیاز برای ورود به این کشور را دریافت کنند. این ویزا می تواند شامل انواع مختلفی از ویزاها از جمله : ویزای توریستی کانادا، ویزای کار در کانادا و ویزای تحصیلی کانادا باشد.
به این گونه ویزا برای ورود به کشور کانادا ویزای موقت یا TRV (Temporary Resident Visa) می گویند که برای درخواست کنندگان ویزای توریستی صادر می شود.
ویزای توریستی کشور کانادا به دو صورت وجود دارد. که بر اساس قانون این کشور و حداکثر زمان اقامت برای هر یک از متقاضیان به صورت 6 ماهه صادر می شود :
Single entry 
Multiple entry 

ویزای Multiple یا چند بار ورود : ویزای مولتی کانادا به مدت 10 سال اعتبار دارد و دارنده ی آن می تواند به طور نامحدود تا ده سال در خاک این کشور تردد داشته باشد. اعتبار این ویزا بستگی به مدت اعتبار پاسپورت دارد. درنتیجه این نوع ویزا به دلیل اعتبار 5 ساله ی پاسپورت های ایرانی تنها 5 سال معتبر است. 
ویزای مولتی کانادا برای مسافران این امکان را فراهم می آورد که چند بار به کشور کانادا وارد شوند. هر چند که هر بار بیش از 6 ماه نمی توانند در این کشور اقامت داشته باشند مگر آنکه درخواست تمدید کنند. اگر می خواهید در حالی که در کشور کانادا هستید درخواست تمدید ویزا کنید، این امکان تا هجده ماه (سه بار تمدید ویزا) وجود دارد.
مسلم است که برای تمدید مجدد ویزای توریستی باید تمام شرایط لازم قبل از درخواست ویزای کانادا را  برخوردار باشید. شرایطی مانند منابع مالی مناسب، مدت زمان و محل اقامت و ...

ویزایSingle  یا تک ورودی : اعتبار این نوع ویزای کانادا  نیز 6 ماه است و به مسافر این امکان را می دهد که تنها 6 ماه از سال را در کشور کانادا اقامت داشته باشد و بیشتر از زمان تعیین شده نمی تواند در کانادا بماند و پس از آن نیز اعتبار ویزا به پایان می رسد و بعد از این زمان دیگر حق ورود یا ماندن در خاک کانادا را ندارد.

نکات مهم درباره اعتبار انواع ویزای کانادا

ü      تاریخ انقضایی که در ویزا وجود دارد به معنای اعتبار اقامت در کانادا نیست، بلکه تاریخی است که پیش از آن باید به خاک کانادا وارد شوید.اگر تا پیش از این تاریخ این کار را نکنید، ویزای شما باطل خواهد شد.

ü      در زمان ورود به کشور کانادا، افسر مرز شرایط و مدارک شما را بررسی می‌کند.

ü      بر طبق این مدارک زمانی که می‌توانید در این کشور بمانید مشخص می‌شود.

ü      این زمان از هنگام وارد شدن به کانادا در نظر گرفته می‌شود. مهر نشدن گذرنامه شما توسط افسر به این معنا است که مدت شش ماه اجازه دارید در این کشور بمانید و در غیر این صورت تاریخ دقیق خروج شما را روی ویزا درج می شود.

ü      حتی داشتن برچسب ویزا هم تضمینی برای وارد شدن به کانادا نیست. افسر مرز شرایط و مدارک شما را هنگام ورود کنترل خواهد کرد و اگر نسبت به موردی تردید پیدا کند، پرسش‌های دیگری از شما خواهد پرسید. این موارد کمتر اتفاق می‌افتد، ولی در کل دور از انتظار هم نیست.

ü      اگر شما توانسته باشید اقامت دائم کشور کانادا را بگیرید، برای ورود و خروج به کشور، به ویزا نیاز نخواهید داشت و کارت اقامت دائم مدرکی معتبر برای شما محسوب می شود. ولی به این نکته توجه داشته باشید که اگر قصد خروج از این کشور را دارید، تاریخ انقضای کارت خود را کنترل کنید تا در زمان بازگشت اعتبار داشته باشد و دچار مشکل نشوید. اعتبار بیشتر کارت‌های اقامت پنج سال است.

ویزای کانادا با دعوتنامه
چگونه با دعوتنامه می توان ویزای کانادا گرفت ؟برای دریافت دعوتنامه جهت اخذ ویزای کانادا حتما باید یکی از اقوام و یا دوستان شما در کانادا زندگی کنند. شخص دعوت کنن
ادامه مطلب
ویزای توریستی کانادا
ویزای توریستی کانادا گزینه ای موقت برای مهاجرت به کانادا می باشد که به مسافران اجازه می دهد تا برای بازدید از کانادا و به منظور گردشگری و گذراندن اوقات فراغت به
ادامه مطلب
سوپر ویزای والدین کانادا
سوپر ویزای کانادا یک ویزای بلند مدت است و برای والدین و پدر بزرگ ها و مادر بزرگ هایی که فرزندان یا نوه هایشان از ساکنین دائم یا شهروندان کانادایی هستند، صادر می
ادامه مطلب
روش های اخذ ویزای کانادا
کانادا دومین کشور دنیا از لحاظ وسعت است، آگاهی از روش های اخذ ویزای کانادا برای کسانی که قصد سفر به آن را دارند از واجبات میباشد.· به دلیل داشتن فرصت های
ادامه مطلب
راهنمای اخذ ویزای توریستی کانادا
برای راهنمایی شما عزیزان برای اخذ ویزای کانادا ما مطالبی را در اختیار شما قرار خواهیم داد که می تواند به شما در این زمینه اطلاعاتی داده و در زمینه ی اخذ ویزا به
ادامه مطلب
ویزای تضمینی کانادا
کانادا هر ساله از سرتاسر دنیا مهاجران زیادی را می پذیرد. اما یکی از معضلات برای ویزای تضمینی کانادا این است که قوانین مهاجرت به کانادا مدام در حال تغییر است و د
ادامه مطلب
ویزای اسپانسر شیپ کانادا
جهت اخذ ویزای اسپانسرشیپ کانادا در ابتدا باید تعیین کنید که آیا متوانید کسی را حمایت کنید و یا اینکه شخص مورد نظر واجد شرایط حمایت برای رفتن به کانادا است یا خی
ادامه مطلب
ویزای فرصت مطالعاتی کانادا
فرصت مطالعاتی یکی از مقاطع دوره ی دکتری تخصصی است که به منظور ارتقای تبادلات علمی و فرهنگی بین کشور کانادا و دانش پژوهان سایر کشورها، تسهیلاتی به نام ارائه ویزا
ادامه مطلب
تبدیل ویزای توریستی کانادا به اقامت
یکی از روهای مسافرت به کشور کانادا، اخذ ویزای توریستی است. گردشگران و مهاجران به دلیل شرایط مناسب اقتصادی و اجتماعی در کانادا، خواهان بازدید از این کشور هستند.
ادامه مطلب
لاتاری کانادا
اخیراً خبرهای زیادی درمورد لاتاری کانادا در وبسایها و شبکهای مجازی منتشر مشود که طبق آنها، متقاضیان مهاجرت به کانادا متوانند با شرکت در این لاتاری، بخت خود را ب
ادامه مطلب
مدارک اخذ ویزای کانادا
مدارک و مراحل اخذ ویزای کانادا چیست؟مدارک و مراحل اخذ ویزای کانادا دارای شرایط خاصی است که لازم است مورد توجه متقاضیان قرار گیرد.برای مثال مدارک لازم برای ویزای
ادامه مطلب
ویزای مولتی 5 ساله کانادا
ویزای مولتی پل کانادا ویزای 5 ساله است و یکی از مزیت های دریافت آن این است که شما می توانید بیشتر از یکبار به کانادا رفت و آمد کنید. جالب است بدانید که این ویزا
ادامه مطلب
هزینه اخذ ویزای کانادا
هزینه های اخذ ویزای کانادا به دو صورت تفکیک شده است. بخشی از هزینه های ویزای کانادا مربوط به هزینه هایی است که به سفارت کانادا برای تهیه مدارک و دعوتنامه و ....
ادامه مطلب
 محمد
  آیا درسته که اگر سالی یک بار وارد کانادا نشیم ویزامون باطل میشه؟؟؟ویزای مالتی  
 محبعلی کلانی
  با سلام مدت اعتبار ویزا کانادا اینجانب ۴۰ روز باقی مانده است قبلا ۳ بار سفر به ان کشور داشته ام در صورت رفتن می توانم ویزای ۳ ساله که داشتم تمدید کنم چه مدارکی در انجا نیاز است  
 YahyaMuhammadarif
  I need tourist visa Canada  
 راحله حسینی
  باسلام و درود ویزای کانادا معمولاً از زمان صدور تا سفر به کانادا چه مدت زمان اعتبار دارد؟ ممنون از راهنماییتون  
 بال طلایی
  معمولا اعتبار ویزای کانادا به میزان اعتبار پاسپورتتان می‌باشد.  
ثبت پرسش

Login

Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.