ویزای کانادا | ویزای شینگن | رفع ریجکتی

کانادا دومین کشور دنیا از لحاظ وسعت است، آگاهی از روش های اخذ ویزای کانادا برای کسانی که قصد سفر به آن را دارند از واجبات میباشد.

·         به دلیل داشتن فرصت های خوب اقتصادی، طبیعی و امنیت زیاد توریست های زیادی را از سرتاسر دنیا به خود جذب میکند.

·         فضای باز اقتصادی، اجازه رشد در این زمینه را فراهم میکند.

·         دانشگاه های معتبر جهانی، تحصیل در بالاترین سطوح را به ارمغان می آورد.

·         زندگی مردم مختلف با فرهنگ ها و نژاد های مختلف در کنار هم با آرامش فضا را برای حضور ایرانیان آماده می سازد.

این ها از جمله مواردی است که کانادا را برای مردمان سایر دنیا بسیار جذاب کرده است. سالیانه تعداد زیادی از ایرانیان و فارسی زبانان از طرق مختلف و مصاحبه وارد کانادا می شوند.

این کار بدون درک درست از روش های تهیه ویزای کانادا ممکن نیست و شما باید حائز شرایط تعریف شده از جانب دولت کانادا باشید.راه های زیادی برای رسیدن به کانادا و تهیه  ویزای کانادا  وجود دارد.

ویزای کانادا به دو شکل موقت و دائمی وجود دارد.

انواع آن عبارتند از: گردشگری، تحصیلی، کار، فرصت مطالعاتی و شکل های دیگری که به افراد فرصت حضور در کانادا را می دهد.

چه اقداماتی در جهت اخذ ویزای کانادا باید انجام شود؟

·         اولین قدم در جهت گرفتن ویزای کانادا پر کردن فرم های  وبسایت سفارت کانادا است.

·         پس باید تمام فرم ها دانلود کرده و اطلاعات خود را تکمیل کنید.

·         سپس از فهرست مدارک لازم برای اخذ ویزا یک لیست تهیه نموده و همه آن ها را در یک فرصت مناسب و بدون عجله آماده نمایید.

·         مرحله بعدی پرداخت هزینه های بررسی پرونده است.

·         باید دقت کنید ویزای صادر شده در حالت معمول دارای قابلیت ورود یکباره است.

·         در صورت نیاز به ورود و خروج مکرر، تقاضای ویزای مولتی یا چندگانه بدهید.

·         در برخی موارد پس از وارد کردن اطلاعات شخصیتان افسر بررسی کننده پرونده طی تماسی تلفنی سوالاتی را از شما می پرسد.

·         اگر او با پاسخ های شما به سوالات قانع شود برای مصاحبه حضوری دعوت خواهید شد.

·         بیشتر کسانی که برای مصاحبه دعوت می شوند شانس بالایی برای اخذ ویزای کانادا دارند.


انواع ویزای کانادا و شرایط دریافت هرکدام

همانطور که گفته شد روش های گرفتن ویزای کانادا بسیار زیاد است که در زیر به آن ها خواهیم پرداخت؛

برای این که بتوانیم از طریق یافتن شغل وارد کانادا شویم قبل از گرفتن ویزا، درخواست کار برای کارفرمایان کانادایی ارسال کنیم و از آن ها تائیدیه بگیریم.

·         گرفتن ویزای دائم کار نیاز به چند سال کار کردن در کانادا دارد که این پس از اقدام برای اخذ ویزای موقت کار، حاصل می شود.

ویزای تحصیلی کانادا یکی دیگر از انواع محبوب ویزاهای این کشور میباشد.

·         اخذ این نوع ویزا از دولت کانادا نیاز به گرفتن پذیرش قطعی از دانشگاه دارد؛ چرا که قانون دانشگاه ها در کانادا به شکلی است که آن ها دانشجویان را گزینش کرده و بر اساس شرایط مناسب خود پذیرش می کنند.

·         ویزای تحصیلی کانادا امکان شاغل شدن افراد را  افزایش می دهد.

یکی از روش های گرفتن ویزای کانادا از طریق فرآیند سرمایه گذاری در کانادا است.

·         این شیوه که پروسه کوتاه تری نسبت به سایر روش ها دارد، از شرایط ساده تری نیز برخوردار است.

·         حداقل مبلغ سرمایه گذاری ۳۵۰ هزار دلار است.

·         گرفتن ویزا نیازمند تأییدیه تمکن مالی از اداره مالیات و دولت است

.

آشنایی با کلیات روش های اخذ ویزای کانادا

·         برای اخذ ویزای توریستی متقاضی باید هنگام مصاحبه، افسر کانادایی را قانع کند که به کشور خود باز می گردد.

·         چرا که ویزای توریستی کانادا به صورت موقت است و سقف مدت آن ۶ ماه است.

·         همچنین در فرآیند اخذ ویزا باید ثابت کند که تمکن مالی دارد و از عهده پرداخت هزینه های لازم بر می آید.

آژانس بال طلایی با سال ها تجربه در اخذ ویزاهای مختلف از کشور کانادا با تکیه بر مشاورین و کارشناسان برتر خود در زمینه امور مهاجرتی، رویای شما را در رسیدن به کانادا تحقق می بخشد.

ویزای کانادا با دعوتنامه
چگونه با دعوتنامه می توان ویزای کانادا گرفت ؟برای دریافت دعوتنامه جهت اخذ ویزای کانادا حتما باید یکی از اقوام و یا دوستان شما در کانادا زندگی کنند. شخص دعوت کنن
ادامه مطلب
ویزای توریستی کانادا
ویزای توریستی کانادا گزینه ای موقت برای مهاجرت به کانادا می باشد که به مسافران اجازه می دهد تا برای بازدید از کانادا و به منظور گردشگری و گذراندن اوقات فراغت به
ادامه مطلب
سوپر ویزای والدین کانادا
سوپر ویزای کانادا یک ویزای بلند مدت است و برای والدین و پدر بزرگ ها و مادر بزرگ هایی که فرزندان یا نوه هایشان از ساکنین دائم یا شهروندان کانادایی هستند، صادر می
ادامه مطلب
اعتبار ویزای کانادا چقدر است؟
اعتبار ویزاهای کانادا به هنگام ورود ، توسط افسران اداره مهاجرت این کشور کنترل می شود و همچنین تعیین اعتبار ویزای کشور کانادا و یک یا چند بار ورود بودن آن، بر عه
ادامه مطلب
راهنمای اخذ ویزای توریستی کانادا
برای راهنمایی شما عزیزان برای اخذ ویزای کانادا ما مطالبی را در اختیار شما قرار خواهیم داد که می تواند به شما در این زمینه اطلاعاتی داده و در زمینه ی اخذ ویزا به
ادامه مطلب
ویزای تضمینی کانادا
کانادا هر ساله از سرتاسر دنیا مهاجران زیادی را می پذیرد. اما یکی از معضلات برای ویزای تضمینی کانادا این است که قوانین مهاجرت به کانادا مدام در حال تغییر است و د
ادامه مطلب
ویزای اسپانسر شیپ کانادا
جهت اخذ ویزای اسپانسرشیپ کانادا در ابتدا باید تعیین کنید که آیا متوانید کسی را حمایت کنید و یا اینکه شخص مورد نظر واجد شرایط حمایت برای رفتن به کانادا است یا خی
ادامه مطلب
ویزای فرصت مطالعاتی کانادا
فرصت مطالعاتی یکی از مقاطع دوره ی دکتری تخصصی است که به منظور ارتقای تبادلات علمی و فرهنگی بین کشور کانادا و دانش پژوهان سایر کشورها، تسهیلاتی به نام ارائه ویزا
ادامه مطلب
تبدیل ویزای توریستی کانادا به اقامت
یکی از روهای مسافرت به کشور کانادا، اخذ ویزای توریستی است. گردشگران و مهاجران به دلیل شرایط مناسب اقتصادی و اجتماعی در کانادا، خواهان بازدید از این کشور هستند.
ادامه مطلب
لاتاری کانادا
اخیراً خبرهای زیادی درمورد لاتاری کانادا در وبسایها و شبکهای مجازی منتشر مشود که طبق آنها، متقاضیان مهاجرت به کانادا متوانند با شرکت در این لاتاری، بخت خود را ب
ادامه مطلب
مدارک اخذ ویزای کانادا
مدارک و مراحل اخذ ویزای کانادا چیست؟مدارک و مراحل اخذ ویزای کانادا دارای شرایط خاصی است که لازم است مورد توجه متقاضیان قرار گیرد.برای مثال مدارک لازم برای ویزای
ادامه مطلب
ویزای مولتی 5 ساله کانادا
ویزای مولتی پل کانادا ویزای 5 ساله است و یکی از مزیت های دریافت آن این است که شما می توانید بیشتر از یکبار به کانادا رفت و آمد کنید. جالب است بدانید که این ویزا
ادامه مطلب
هزینه اخذ ویزای کانادا
هزینه های اخذ ویزای کانادا به دو صورت تفکیک شده است. بخشی از هزینه های ویزای کانادا مربوط به هزینه هایی است که به سفارت کانادا برای تهیه مدارک و دعوتنامه و ....
ادامه مطلب
 sima.amini
  با سلام.بنده خانم 32 ساله متارکه و قصد مهاجرت دارم در صورت امکان راهنمایی بفرمایید.ممنون  
ثبت پرسش

Login

Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.