ویزای کانادا | ویزای شینگن | رفع ریجکنی

یکی از معضل های اخذ ویزای آمریکا برای ایرانی ها نبود سفارت آمریکا در ایران می باشد. به دلیل روابط دیپلماتیک بین ایران و آمریکا امکان استقرار کنسول گری و یا سفارت این کشور در ایران وجود ندارد و ایرانی ها برای اخذ ویزا آمریکا باید به کشورهای همسایه ایران مانند ترکیه، دبی و ارمنستان سفر کنند.     یکی از نکاتی که مسافران و متقاضیان ویزای آمریکا باید توجه کنند این است که باید کنسولگر و یا افسر ویزا را متقاعد کنند که به کشور خود باز میگردند. اخذ ویزا برای هر کشوری مقررات و قوانین خاص خود را دارد. کنگره ی  ایالات متحده ی آمریکا نیز مقررات خاصی برای متقاضیانی که قصد ورود به آمریکا را دارند وضع کرده است. ویزای آمریکا با توجه به هدف شما از سفر انواع گوناگونی دارد

انواع ویزای آمریکا:

ویزای توریستی آمریکا
ویزای تحصیلی آمریکا
ویزای سزمایه گذاری آمریکا
ویزای مطالعاتی آمریکا
ویزای مهارت آمریکا
ویزای ازدواج آمریکا
به طور کلی افرادی که قصد ورود به آمریکا را دارند در ابتدا باید اقدام اخذ ویزا نمایند. ویزاهای غیر مهاجرتی مانند ویزاهای دیداری برای اقامت موقت می باشند و برای افرادی که قصد دارند به طور موقت به منظور کسب و کار (ویزای دسته B-1)، ویزای توریستی و یا تفریحی (ویزای دسته B-2)  و یا ترکیبی از هر دو (B-2/ B-1) وارد ایالت متحده شوند صادر می شوند. ویزای مهاجرتی نیز برای اقامت در آمریکا می باشد. در کل ویزای آمریکا شامل دو نوع غیر مهاجرتی که شامل مواردی که ذکر شد می باشد و ویزای مهاجرتی که برای اقامت می باشد صادر می شود. گرفتن ویزای آمریکا با سایر ویزا ها متفاوت می باشد.
در فرآیند اخذ ویزای آمریکا پس از این که کلیه ی مراحل دریافت ویزا به اتمام رسید، قبل از ورد به خاک آمریکا شما باید از اداره ی حفاظت گمرک و مرزها و امنیت آمریکا اجازه ی ورود داشته باشید. به طور کل برای اخذ ویزای هر کشوری باید در ابتدا فرم مربوط به آن را پر کنید.
برای اخذ ویزای آمریکا نیز در اولین مرحله باید فرمی با عنوان فرم DS-160 که اپلیکیشن فرم نامیده می شود را تکمیل کنند. توجه کنید که اطلاعات متقاضی از طریق این فرم به سفارتخانه اعلام می شود و تصمیم گیری اولیه کنسولگر یا سفارت برای موافقت یا عدم موافقت برای ویزا بر اساس اطلاعاتی که در این فرم درج شده می باشد.

در دومین مرحله نیز لازم است که متقاضیان از سفارت آمریکا برای مصاحبه وقت بگیرند ولی همان طور گفته  شد به دلیل عدم وجود سفارت آمریکا در ایران مسافران باید به یکی از کشورهای همسایه ایران سفر کنند. مدت زمان انتظار برای مصاحبه ی حضوری بستگی به مکان سفارت آمریکا و نوع ویزای شما متفاوت است.

مصاحبه برای سنین 14 تا 79 سال الزامی می باشد وعموما 13 ساله یا زیر 13 سال نیازی به مصاحبه ندارند اما افسر این اختیار را دارد که با همه ی متقاضیان مصاحبه کند. برای مصاحبه تمام افراد باید شخصا در سفارت حضور یابند.اگر ویزای شما مورد تایید قرار بگیرد سفارت یا کنسولگر به شما توضیح خواهد داد چگونه پاسپورت شما با ویزا به شما بازگردانده خواهد شد. 

مدارک مورد نیاز ویزای آمریکا 

پاسپورت معتبر
تکمیل فرم مربوطه (فرم DS-160)  
عکس رنگی با زمینه سفید (توجه داشته باشید که اگر میخواهید در روز مصاحبه با حجاب یا بدون حجاب حضور داشته باشید مشخصات شما باید یکسان باشد)
گردش 6 ماه آخر حساب بانکی به زبان انگلیسی 
ارائه گواهی تمکن مالی 
سند ازدواج یا طلاق
سند ملکی
صفحه ی تاییدیه مصاحبه 
ارائه مدارک شغلی با توجه به شغل مربوطه 

ویزای برزیل
همانند هر کشور دیگری برای سفر به برزیل نیز چندین نوع ویزا وجود دارد که هر کدام از آنها دارای مشخصات و مزایایی هستند. بنابراین شما باید قبل از درخواست ویزای برزی
ادامه مطلب
ویزای انگلیس
ویزای کشور انگلستانبا توجه به هدف شما از سفر انواع متفاوتnbsp;ویزای انگلیس وجوددارد.انگلیس دارای مستعمرات بسیاری در جهان است و یکی از قدرت های برتر اروپا بوده ک
ادامه مطلب
ویزای کانادا
انواع ویزای کانادابرای سفر به کانادا اول از همه باید اقدام به درخواست ویزا کنید که با توجه با هدف شما از سفر به کانادا نوع ویزا متفاوت می باشد. ویزای کانادا انو
ادامه مطلب
ویزای تضمینی شینگن اروپا
مانند هر کشور دیگری برای سفر به کشوری در اروپا باید ویزای مربوطه را داشته باشید. داشتن ویزای شینگن از ملزومات سفر به اروپا و کشورهای عضو شینگن است . اگر می خواه
ادامه مطلب
ثبت پرسش

Login

Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.