ویزای کانادا | ویزای شینگن | رفع ریجکتی

استرالیا یکی از ثروتمند ترین کشور های جهان است و پایتخت آن کانبرا است. از بزرگ ترین شهرهای استرالیا، ملبورن و سیدنی است که این دو شهر از پرطرفدارترین مقاصد توریستی برای گردشگران از سرتاسر دنیا می باشد. برای سفر به هر کشور خارجی شما در ابتدا باید اقدام به اخذ ویزای آن کشور نمایید. برای اخذ ویزای توریستی استرالیا متقاضی باید از لحاظ شرایط مالی در وضعیت مطلوبی باشد. ویزای استرالیا بسته به هدف شما از سفر انواع مختلفی دارد.اگر به قصد گردشگری و تفریح قصد سفر به استرالیا را دارید، باید برای ویزای توریستی استرالیا درخواست دهید. ویزای توریستی استرالیا به شما اجازه می دهد همراه با خانواده و دوستان برای بازدید یا تفریح و گذراندن اوقات فراغت به مدت 3 و 6 و یا 12 ماه در استرالیا اقامت داشته باشید که این مدت زمان اقامت بسته به نوع درخواست متقاضی از ویزای توریستی متفاوت است. ویزای توریستی استرالیا می تواند هم به صورت سینگل(تک بار ورود) و هم به صورت مولتیپل(چند بار ورود) صادر شود. ویزای توریستی استرالیا خود انواع مختلفی دارد که در ادامه به آن می پردازیم.

ویزای توریستی استرالیا از نوع کاری:

این ویزا برای کسانی مناسب است که به قصد سفر های کوتاه مدت کاری به استرالیا سفر می کنند. این سفر کاری می تواند شامل: شرکت کردن در مذاکرات و کنفرانس ها و سرمایه گذاری های کاری باشد. دارندگان این نوع ویزا اجازه ی کار به صورت رسمی و یا اقامت دائم در استرالیا را ندارند.

ویزای توریستی از نوع دیدار خانوادگی:

این نوع ویزا مخصوص کسانی است که برای دیدار اعضای درجه یک خانواده قصد سفر به استرالیا را دارند. این ویزا حداکثر تا 6 ماه اعتبار دارد و شما با این ویزا اجازه ی تحصیل یا کار و اقامت دائم در استرالیا را ندارید.

ویزای توریستی استرالیا به منظور گردشگری

ویزای توریستی استرالیا برای کسانی که به قصد بازدید و تفریح و یا گذراندن ایام تعطیل خود به استرالیا سفر می کنند صادرمی شود. این ویزا هم مانند ویزا های دیگر که در بالا ذکر شد اجازه ی اقامت دائم در استرالیا را به متقاضی نمی دهد.

مدارک مورد نیاز ویزای توریستی استرالیا

·         اصل پاسپورت معتبر

·         کارت پایان خدمت (برای آقایان)

·         عدم سوء پیشینه

·          ارائه ی شناسنامه ی ایرانی

·         عکس رنگی 6*4

·         نامه ی تمکن مالی از بانک

·         گردش 6 ماه آخر حساب بانکی

·         گواهی اشتغال به تحصیل (برای دانش آموزان و دانشجویان)

·         ارائه مدارک شغلی با توجه به شغل متقاضی (مانند: فیش حقوقی، جواز کسب، کارت بازرگانی و.....)

·         دعوتنامه (در صورت وجود)

·         ارائه ی گواهی سلامت پزشکی: این مدرک برای زمانی است که متقاضی قصد داشته باشد برای ویزاهایی که بیش تر از3 ماه اعتبار دارد اقدام نماید. در این صورت ممکن است متقاضی مجبور باشید یک سری معاینات پزشکی انجام دهید.

توجه داشته باشید شما باید مدارکی مانند: نامه ی ثبت نام دانشگاه یا مدرسه، نامه از کارفرمای مربوطه و..... ارائه دهید که نشان دهد شما قصد بازگشت به کشور خود را دارید.

معمولا بعد از درخواست متقاضی برای ویزای توریستی، 1 ماه زمان می برد تا پرونده ی شما بررسی شود.

ویزای برزیل
شرایط و مدارک اخذ ویزای برزیلهمانند هر کشور دیگری برای سفر به برزیل نیز چند نوع ویزا وجود دارد که هر کدام از آنها دارای مشخصات و مزایایی هستند. بنابراین شما بای
ادامه مطلب
ویزای انگلیس
ویزای کشور انگلستانبا توجه به هدف شما از سفر انواع متفاوتnbsp;ویزای انگلیس وجوددارد.انگلیس دارای مستعمرات بسیاری در جهان است و یکی از قدرت های برتر اروپا بوده ک
ادامه مطلب
ویزای آمریکا
یکی از معضل های اخذ ویزای آمریکا برای ایرانی ها نبود سفارت آمریکا در ایران می باشد. به دلیل روابط دیپلماتیک بین ایران و آمریکا امکان استقرار کنسول گری و یا سفار
ادامه مطلب
ویزای سرمایه گذاری استرالیا
یکی از بهترین و سریع ترین روش های اخذ اقامت دائم استرالیا، سرمایه گذاری و کارآفرینی در این کشور می باشد. کشور استرالیا از پایه های قوی اقتصادی برخوردار بوده و د
ادامه مطلب
انواع ویزای استرالیا
کشور استرالیا به یکی از گزینه های اصلی مهاجرت برای بسیاری از مهاجرین تبدیل شده است. تقریبا نیمی از جمعیت استرالیا را مهاجران تشکیل می دهند. داشتن اقتصادی مناسب،
ادامه مطلب
ویزای کار استرالیا
یکی از رایج ترین روش هایی که مهاجرت به استرالیا را امکان پذیر می سازد، استفاده از ویزای کار استرالیا است. مهاجرت به استرالیا از طریق کار، یکی از پرطرفدارترین رو
ادامه مطلب
ویزای تحصیلی استرالیا
ویزای تحصیلی استرالیا در مقاطع مختلف تحصیلی یکی از گزینه های جذاب برای ادامه درس و دانشگاه در خارج از کشور می باشد.استرالیا یک کشور شگفت انگیز است که فرصت های ت
ادامه مطلب
ویزای 189 و 190 استرالیا
استرالیا به خاطر داشتن امکانات رفاهی برای گردشگران و مهاجران و بالا بودن کیفیت زندگی هر ساله تعداد زیادی مهاجر و گردشگر را می پذیرد. اما در بعضی موارد اخذ ویزای
ادامه مطلب
ویزای کانادا
انواع ویزای کانادابرای سفر به کانادا اول از همه باید اقدام به درخواست ویزا کنید که با توجه با هدف شما از سفر به کانادا نوع ویزا متفاوت می باشد. انواع ویزای کانا
ادامه مطلب
ویزای تضمینی شینگن اروپا
مانند هر کشور دیگری برای سفر به کشوری در اروپا باید ویزای مربوطه را داشته باشید. داشتن ویزای شینگن از ملزومات سفر به اروپا و کشورهای عضو شینگن است . اگر می خواه
ادامه مطلب
 محسن
  با سلام و احترام میخواستم سوال کنم در صورت پایان ویزای توریستی در استرالیا چه اتفاقی پیش میاد و اینکه ایا از کشور اخراج میشویم ؟ یعنی اگر ویزا تمام شود و هنوز در کشور مانده باشیم ؟؟ با تشکر  
 بال طلایی
  در صورت پایان اعتبار ویزا اگر هنوز در کشور استرالیا اقامت داشته باشید، اقامت شما غیر قانونی است و در صورتی که مقامات این کشور مطلع شوند، شما را اخراج خواهند کرد. از طرفی برای دفعه‌ی بعد ویزای توریستی استرالیا به شما تعلق نمی‌گیرد.  
ثبت پرسش

Login

Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.